Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Jūlija beigās Aucē norisināsies pūtēju orķestru festivāls

Jūlija pēdējā nedēļā, no 25.jūlija līdz 27.jūlijam, Aucē norisināsies novada svētki un Gunāra Ordelovska starptautiskais pūtēju orķestru festivāls, informē novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Gita Šēfere-Šteinberga.

Svētku atklāšanas ceremonija notiks piektdien, 26.jūlijā, kad pirms svētku atklāšanas būs skatāmi priekšnesumi ārvalstu vieskolektīvu izpildījumā novada pagastos. Svētku atklāšana un konkursa Sakopts un zaļojošs novads laureātu apbalvošana notiks kopā ar pūtēju orķestri Auce.

Pēc svētku atklāšanas paredzēta postfolkloras grupas Rikši un Liepājas aktrišu kopas Atštaukas uzstāšanās, Jāņa Lemeža, Ata Auzāna un grupu koncerts, kā arī Uguns teātra šovs. Vakarā notiks zaļumballe ar grupu Mākoņstūmēji.

Sestdien no plkst.9 notiks tirgošanās 1.Maija ielā un Ausmas ielā. Bērniem tiks piedāvāti mobilās virvju trases Turies! pārbaudījumi, kā arī izklaides atrakcijās Aspazijas laukumā. Būs arī Greentrials Bike Tour velo šovs.

Pirms pūtēju orķestru kopkoncerta un laureātu apbalvošanas, svētku apmeklētājiem būs iespēja vērot svētku gājienu, kam šogad dots moto Līksmīt mana, lustīt mana!, kā arī vērot novada amatiermākslas kolektīvu un viesu deju kolektīvu koncertu.

Par Ordelovska starptautiskā pūtēju orķestru festivāla laureāta titulu šogad cīnīsies seši kolektīvi - pūtēju orķestri Madona, Madliena, Tukums, Liepāja un pūtēju orķestris no Lietuvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas