Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Latvijas traumatologi Saldū organizē labdarības akciju

No šā gada 21. līdz 23. martam Latvijas traumatologi Kaspars Ūdris, Dmitrijs Kirējevs un Aldis Šperliņš Saldū organizē jau trešo labdarības akciju Dzīvo vesels!, kuras ietvaros iedzīvotājiem, kam nav iespējas samaksāt par medicīnas pakalpojumiem, tiks sniegtas visas nepieciešamās konsultācijas un operatīvā palīdzība.

Pēc mediķu domām, neaizsargātākās Latvijas iedzīvotāju grupas izjūt nepieciešamību pēc šādām akcijām. To apliecina arī pagājušā gada statistika – 2017. gadā Saldus medicīnas centrā un pansionātos Atpūtas Remtē, un Ābeles Lutriņos, trīs dienu laikā tika konsultēti 226 pacienti, veiktas 14 blokādes, 12 operācijas un 12 ultrasonoskopijas izmeklējumi. 

Arī šajā gadā speciālisti (traumatologi-ortopēdi, podologi, oftalmologi un citi mediķi) dosies uz pansionātiem un sniegs palīdzību vientuļajiem Saldus pensionāriem, politiski represētām personām un invalīdiem. Pacientiem būs pieejami Centrālās laboratorijas un kompānijas OC VISION nodrošinātie redzes diagnostikas pakalpojumi.

"Gūtā pieredze ļauj cerēt, ka šoreiz izdosies palīdzēt vēl efektīvāk," teica Saldus medicīnas centra valdes priekšsēdētājs Ingemārs Harmsens, piebilstot, ka šajā gadā pacientu pieraksts bija pilnībā aizpildīts jau sešas stundas pēc tālruņa līnijas atklāšanas. Harmsens precizēja, ka akcijas ietvaros speciālisti veiks maksimāli iespējamo konsultāciju daudzumu, pieņemot pa 30 pacientiem dienā.

Paziņots, ka šajā gadā akcijā piedalīsies arī viens no slavenākajiem Lietuvas ārstiem – daktera Ūdra skolotājs Viktors Jermolajevs. Ja arī vēl citi speciālisti vēlas pievienoties akcijai, tad elektroniskos pieteikumus Kaspars Ūdris izskatīs pats personīgi.

Akcijas autors un organizators ir viens no Latvijas vadošajiem locītavu mazinvazīvās endoskopiskās ķirurģijas speciālistiem Kaspars Ūdris. 2016. gadā Kaspars Ūdris saņēmis arī īpašu sabiedrības novērtējumu, iegūstot Latvijas lepnuma balvu.

Akcija notiks ar aktīvu Saldus un Brocēnu pašvaldības materiālo atbalstu, kā arī ar Saldus medicīnas centra atbalsta fonda piedalīšanos.

Papildu informācija par ziedošanas iespējām: Ingemārs Harmsens, SIA Saldus medicīnas centrs, tālrunis: 63881053 vai elektroniskais pasts: [email protected].


Jau piecpadsmito gadu laikraksts Diena un TV3 rīko akciju Latvijas lepnums. Vairāk par tās norisi lasi akcijai veltītajā sadaļā

 

 

 

 

Top komentāri

M
M
Traumatologu labdarības akcija? Pakrīti uz slidenas ietves līdz 20. martam un ģipsis ar 20% atlaidi!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas