Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis
Ārkārtēju situāciju ilgstošā sausuma dēļ plāno izsludināt visā Latvijā

Lietus vieš mazas cerības

Bēdīga situācija ilgstošā sausuma dēļ ir visās lauksaimniecības nozarēs visā valsts teritorijā. Zemkopības ministrija (ZM) otrdien Krīzes vadības padomes sēdē rosinās pasludināt ārkārtējo situāciju lauksaimniecībā visā Latvijā. Tas būs nebijis notikums nozarē, taču gala lēmums jāpieņem valdībai. Tas kaut nedaudz atvieglos saimnieku dzīvi, taču ar finanšu problēmām būs jātiek galā pašiem. Par valsts kompensāciju izmaksu pagaidām netiek domāts.

Top komentāri

jānis
j
Kārtējais Latvijas budžeta izputināšanas notikums. Kompensācijas, ārkārtas situācija. Dūklavs gatavo vēlēšanu platformu ZZS. Kad ziemā nav sniega, tad slēpošanas trasēm neviens nekompensē. Kad valdība paceļ nodokļus, tad uznē'mējiem neviens nekompensē. Kad Vecrīgā vairs neļauj būvēt āra terases, tad uzņēmējiem neviens nekompensē. Kad no Latvijas visi brauc prom, nav, kas strādā, tad uzņēmējiem neviens nekompensē. Attiecīgi- Dūklava kompensācijas nav rūpes par Latviju, bet gan rūpes par savu silto vietu. Un tie lauksaimnieki, kas uz šo uzķeras, ir lieli muļķi. Diemžēl.
Buks
B
Lauksaimniekiem kā vienmēr ir tika 4 problēmas- ziema, pavasaris, vasara un rudens. Tieksme visas olas salikt vienā groziņā un brēciens pēc kompensācijas, kad neiet tik labi. Lauksaimniecības korifejam Dūklavam patiesībā gan interesē tikai sava šmigas ražotne.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas