Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

papildināts (12:16) - Apkures katla sprādzienā Baldonē mājai izgāzta siena

Aizvadītajā naktī plkst.4.05 ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Ošu ielu Baldonē, kur divstāvu koka dzīvojamā mājā uzsprādzis gāzes apkures katls, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Viktorija Šembele.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka mājai izgāzta gala siena un divas sienas deformētas. Sprādziena rezultātā bija notikusi arī aizdegšanās. Dega veļas mazgājamā mašīna un siena četru kvadrātmetru platībā.

Mājas saimnieks bija evakuējies jau pirms ugunsdzēsēju ierašanās. Vīrieti apskatīja mediķi, bet no hospitalizācijas viņš atteicās. Citi cilvēki negadījumā necieta.

Baldones novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Alma Šlosberga portālu Diena.lv informēja, ka saistībā ar apkures katla sprādzienu divstāvu koka ēkā Ošu ielā, tiek veikti apsekošanas darbi, lai noskaidrotu, cik droši ēkas tuvumā ir atrasties cilvēkiem. 

Par tālāko rīcību tiks lemts sagaidot ekspertīzes rezultātus un līdz tam mājas iedzīvotājs saņems visu iespējamo, nepieciešamo palīdzību no Baldones novada Sociālā dienesta.

Pievienotas pēdējās divas rindkopas 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas