Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Policijas reidos Kurzemē pārsvarā pieķer iereibušus velosipēdistus

Policija laika posmā no 29. marta līdz 2. aprīlim Kurzemē pastiprināti kontrolēja, vai autovadītāji un citu transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies reibumā. Rezultātā veiktas 2625 pārbaudes, pieķerti 13 iereibuši vadītāji, no kuriem lielākā daļa bija velosipēdisti.

Liepājas pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 1124 transportlīdzekļu vadītājiem, no kuriem četri atradās alkoholisko dzērienu ietekmē. Ventspils pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 189 transportlīdzekļa vadītājiem, no kuriem divi atradās alkoholisko dzērienu ietekmē, bet Talsu pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 339 transportlīdzekļu vadītājiem, no kuriem pieci atradās alkoholisko dzērienu ietekmē.

Kuldīgas pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 46 transportlīdzekļu vadītājiem un neviena šofera izelpā netika konstatēts alkohols, savukārt Saldus pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 927 transportlīdzekļu vadātajiem, no kuriem divi atradās alkoholisko dzērienu ietekmē, abi bija velosipēda vadītāji.

Policija norāda, ka kopumā rezultāti ir pozitīvi, taču konstatēti arī cita veida pārkāpumi, piemēram, atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, braukšana bez tiesībām un drošības jostu nelietošana.

Kurzemes reģionā kopumā transportlīdzekļu vadītājiem ir noformēti 272 protokoli par dažādiem pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas