Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Rekonstruējot Lietuvas šoseju, ekskavators pārrāvis gāzes atvadu

"Gāzes vada bojājums ir neliels, taču uzņēmuma A.C.B. celtniekiem Lietuvas šosejas rekonstrukcijā jāstrādā uzmanīgāk," – secina valsts akciju sabiedrības _Latvijas gāze _avārijas dienesta darbinieki, kuri šorīt pēc celtnieku izsaukuma ieradās uz Lietuvas šosejas un Platones ielas krustojumu, ziņo portāls zz.lv.

Pēc neoficiālas informācijas avāriju izraisīja ceļa būvnieku ekskavatora atbalsta "ķepa", kas bija uzlikta virszemē iznākošajai gāzes vada kapei, pa kuru tiek novadīts ūdens kondensāts. Notikuma vietā gāzes noplūde netika konstatēta, tomēr uz vairākām stundām, līdz bojājums tiek novērsts, 17 apkārtnes mājām atslēgta gāzes padeve.

Lietuvas šosejas rekonstrukcijas būvuzraugs Māris Jurēvičs teic, ka šis ir ārkārtas gadījums. Citkārt būtiski trūkumi firmas A.C.B. darbā neesot konstatēti. Viņš piebilst, ka, jo īpaši gaisa tilta pakājē, šoseju rekonstruējot, atklājušies daudzi "pārsteigumi", kad padomju laikā guldītās pazemes komunikācijas bijušas izvietotas citādi nekā to prasa noteikumi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas