Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Remontdarbu dēļ būs izmaiņas autobusu maršrutos pa ceļu Ogre - Tīnuži

Sakarā ar autoceļa P5 Ogre–Tīnūži rekonstrukcijas darbiem AS Liepājas autobusu parks apkalpotā maršruta Nr.7227 Rīga–Tīnūži–Ogre autobuss brauks pa apvedceļu. Tāpat izmaiņas veiktas arī SIA Ogres autobuss apkalpotajā maršrutā Nr.3016 Ogre–Smiltāju kapi, Nr.5416 Ogre–Tīnūži–Ropaži un Nr.7229 Rīga–Pāvulēni, portālu Diena.lv informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Zane Plone.

Ceļa remontdarbu laikā maršruta Nr.7227 Rīga–Tīnūži–Ogre autobuss brauks pa autoceļu P80 Tīnūži–Koknese un V968 Ogre–Jugla, līdz ar to pasažieri netiks uzņemti un izlaisti pieturvietā Kalnāju pagrieziens, jo tā atrodas slēgtajā autoceļa posmā. Jautājumu gadījumā pasažieri aicināti sazināties ar AS Liepājas autobusu parks, zvanot pa tālruni 28344469 vai rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

Sakarā ar autoceļa rekonstrukcijas darbiem maršruta Nr.3016 Ogre–Smiltāju kapi autobuss brauks caur Jaunogri un Ikšķili. Maršruta Nr.5416 Ogre–Tīnūži–Ropaži autobuss neveiks pasažieru apmaiņu pieturā Kalnāju pagrieziens, bet apstāsies pieturvietā Jaunogres stacija, AS Ogre un Ikšķile (Skolas ielā). Savukārt maršruta Nr.7229 Rīga–Pāvulēni autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas katru dienu izbrauc plkst.17.15, no Taurupes – plkst.7.00, bet svētdienās no Pāvulēniem – plkst.14.30, neiebrauks Tīnūžos. Jautājumu gadījumā pasažieri aicināti vērsties SIA Ogres autobuss, zvanot pa tālruni 65024492.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas