Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Sesks iegādājas savu Liepājas laikmetīgās mākslas izstādē neizlikto portretu

Šodien Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija) ticies ar Liepājas mākslinieku izstādē neizliktās gleznas jeb sava portreta Laikabiedra portrets autoru Vilni Bulavu, un pēc tikšanās darbs nonācis Seska īpašumā, informēja priekšsēdētāja padomniece Ieva Puka. Sīkākas darījuma nianses netiek atklātas.

Sarunā ar Sesku mākslinieks atzinis, ka preses saceltā ažiotāža un uzmanība ap lēmumu darbu neiekļaut izstādē viņam ir bijusi mulsinoša.

Kā informēja Puka, Sesks jau iepriekš ir iegādājies Bulava darbus - Liepājas mēra kabineta sienu rotājot 2005.gadā tapušā mākslinieka glezna Rožu laukums.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Liepājas viesnīcas Promenade Hotel zālē atklātajā Liepājas laikmetīgās mākslas izstādē "Apturi laiku Liepājā" netika izstādīta mākslinieka Bulava sarža žanrā veidotā glezna Laikabiedra portrets, kurā attēlots Liepājas domes priekšsēdētājs Sesks.

Izstādes iekārtotāja māksliniece Zigrīda Atāle, kura pieņēma lēmumu darbu neizstādīt, to raksturoja kā prastu - tā izstādīšana "māksliniekam radītu tikai problēmas".

"Pagājušajā nedēļā biju atvaļinājumā un Liepājā sacelto jezgu ar sava portreta neizstādīšanu nemaz īsti nepamanīju," iepriekš sacīja Sesks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas