Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ugunsdzēsēji skolas ēdnīcā notver zalkti

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki Krāslavā, Pils ielā, skolas ēdnīcā notvēra zalkti. Ugunsdzēsēji rāpuli palaida brīvībā.

Glābējiem arī bija jādodas palīgā cilvēkiem, kuri atradās uz ledus. Daugavā no bīstama ledus tika nocelts viens zemledus makšķernieks, bet Kundziņsalā viens zemledus makšķernieks jau bija ielūzis – pirms VUGD ierašanās citi makšķernieki jau bija ielūzušo cilvēku izcēluši, un glābēji viņu nogādāja krastā, kur nodeva mediķu aprūpē.

VUGD brīdina, ka atkušņa ietekmē daudzviet nokūst sniegs un uz ūdenstilpnēm esošais ledus paliek arvien nedrošāks, tāpēc iedzīvotājiem uz ledus nevajadzētu kāpt - tas ir bīstami. 

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 36 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu un 20 uz glābšanas darbiem, bet divi izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas