Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Uz valsts ceļiem būvdarbi turpinās 72 posmos

Uz valsts autoceļiem pārbūves un remontdarbi turpinās 72 posmos, kur autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Jauni regulēti posmi ieviesti autoceļa Kocēni- Limbaži- Tūja posmā no krustojuma ar Valmieras šoseju līdz Dauguļiem un autoceļa Sigulda- Ķegums posmā no Jūdažiem līdz Mālpilij.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem pašlaik noteikti uz Rīgas apvedceļa Salaspils- Babīte, kur posmā no Ķekavas apļa līdz Jelgavas šosejai vakara un nakts stundās ir viens luksofora posms, bet paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.

Liepājas šosejas posmā no Skrundas līdz Kalvenei ir viens luksofora posms, ātrums ierobežots līdz 50 un 70 kilometriem stundā (km/h) un posma šķērsošanai nepieciešamas 25 minūtes.

Autoceļa Jēkabpils- Rēzekne- Ludza posmā no Greiškāniem līdz Rīgas ielai ir trīs luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h. Posma šķērsošana var prasīt 30 minūtes. Uz autoceļa Rēzekne- Daugavpils ceļa segas pārbūves posmā no Rēzeknes līdz Bekšiem divos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ātruma ierobežojums 30, 50 un 70 km/h un paredzamais šķērsošanas laiks - 30 minūtes.

Uz autoceļa Inciems- Sigulda posmā no Turaidas līdz Siguldai trijos posmos satiksme tiek organizēta ar luksoforu. Kravas transportam būvobjektā braukt aizliegts, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir aptuveni stunda.

Autoceļa Madona- Varakļāni posmā no Madonas līdz Barkavai noteikti ātruma ierobežojumi 30, 50 un 70 km/h, divos posmos satiksmes organizāciju nodrošina satiksmes regulētāji, posma šķērsošanai nepieciešamas 40 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas