Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ventspils pašvaldības budžetā uzkrāti 11 miljoni eiro brīvo naudas līdzekļu

Ventspils pilsētas pašvaldības budžetā pašlaik izveidojies brīvās naudas līdzekļu atlikums 11 miljonu eiro apmērā, šodien savā iknedēļas preses konferencē informēja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij).

Iedzīvotāju ienākumu nodokļa (IIN) ieņēmumi Ventspils pašvaldības budžetā šī gada 11 mēnešos pieauguši pa 900 000 eiro jeb par 4% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu.

"Arī plāns ir pārpildīts. Kontā brīvo naudas līdzekļu atlikums mums ir 11 miljoni eiro, līdz ar to mums nav vajadzības aizņemties 200 miljonus," norādīja Lembergs, ironiski atsaucoties uz ziņām par nu jau bijušā Lielvārdes mēra Jāņa Āboliņa (Vidzemes partija) parakstīto 200 miljonu eiro vekseli.

Gada sākumā apstiprinātajā Ventspils 2015.gada pašvaldības budžetā ieņēmumi bija plānoti 48,73 miljonu eiro apmērā. Brīvo naudas līdzekļu atlikums šī gada sākumā bija 12,12 miljoni eiro. Līdz ar to pašvaldībai 2015.gadā pieejami finanšu resursi kopumā 60,8 miljonu eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas