Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

1.janvārī stājas spēkā ES fiskālās disciplīnas līgums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pudulis.lv
P
Fiskāls fiskāļiem, kur viņi savas klintis būvē, uz kurām stāv ar parašūtiem. Bet LV reālistiem 2013.gadā ir jāsaveido patiess savas naudas aprites sistēmas generators.
he
h
Par euro referendumu politiķi ir gatavi runāt, bet par līgumu, kas Latviju var padarīt par dalībvalsti ar aprobežotu suverenitāti nē - būtu labāk tautai skaidrojuši minēta līguma sekas attiecībā uz Latvju tautas tiesībām, nevis euro, jo vienotais norēķinu līdzeklis ir tikai trekns punkts minētajam līgumam. Tautas kalps ar kalpa dvēseli, nekad nebūs kungs, lai arī kādu ancuku mugurā nevilktu.
mumijs
m
Dombrovskis varēs sludināt jaunu ''ierindas mācību'' tautiešiem
tas nav Latvijas interesēs!
t
ES ir PSRS II
kritikiem
k
Fiskalas disciplinas ligums tiesi aizliegs musu izskerdigajai valdibai skerdet naudu, kur pagadas, aiznemties un stopet neliesu bankas. Tiesi sis ligums stradas beidzot valsts labaa.
IM>pakausis
I
Kurš noteiks? Ne jau tauta , pat ne Briseles birokrāti. Krīzes pārvarēšanas cinisms norāda ka visu nosaka Eiropas lielrūpnieki un lielkapitālisti. Tie tad ar noteiks kas ir Latvijas "tautas labā". Un Latvijas tautas labā būs strādāt par vēdera tiesu lai lielkapitāls varētu plaukt un zelt , neskatoties uz to ka ir jau vecs un sačākstējis kas bez upuriem "tautas labā" globālajā konkurencē ir lemts iznīcībai. Tāpēc lai izput tā ES ar visu savu zonu. Vācija ar Merkeli vienalga visu ir salaidusi dēlī.
  • 1
  • 0
pakausis
p
Un kurš noteiks to, kas ir "valsts labā" un kas nav? Vai to noteiks Latvijas suverēnā tauta? Jeb to noteiks Briseles nevēlētā birokrātija? Un kā tā birokrātija zin, kas ir "valsts labā"? Tāpēc, ka "valsts labā" ir kaut kāds zinātniski nosakāms lielums, nevis tas ko vēlas pašu tauta?.. Tad jau tas vienkārši ir zinātniskais totalitārisms nevis kaut kāda demokrātija, ja to kas ir "valsts labā" nosaka nevis pašas valsts tauta, bet gan ar kaut kādu zinātnisku formulu palīdzību ļaudis baltos halātos un kaukulatoriem kabatās. Nē, nu ja to cilvēki grib - nu lai jau jums tiek. Tikai tad vajadzētu beigt gvelzt te par kaut kādu demokrātiju un saukt dūzi par dūzi.
  • 3
  • 0
pakausis
p
Nu tagad mūsu pašu ievēlētiem ļaudīm būs pagrūtāk ķēzīt mūsu naudu.. tagad to mūsu naudu varēs ķēzīt tie ko mēs neesam ievēlējuši, tie kurus nevarēsim pie kārtības saukt, tie uz kuriem, mēs pat lāga sakliegt nevarēsim. Cik maksāja vienam traktoram turp aizbraukt? Bet nu viss tas gadusimtiem izkalpinātas tautas sajūsmas saucienu un salūtu pavadībā - "mums ir jauni kungi, mums ir jauni kungi, mēs esam tikuši brīvi no pašu ievēlētiem kungiem, tagad sveši kungi teiks mums ko drīkstam savā zemē darīt.. ui moins cik mums daudz brīvības pašiem savā zemē ir! 20 gadus nespējām neievēlēt zagļus, bet tagad viss būs savādāk, jo tagad mūs apzags neievēlēti, paaudzēs audzēti eiropas birokrāti.. " Njā.. par nacionāļiem reāli nebija jēgas balsot.. tādi līdzi blējēji vien sanāca puiši. Nenostājās tai rīklei šķērsām kā asaka.. tagad mūs tā rīkle sāks lēnām grauzt kamēr no Latvijas pavisam nekā nebūs pāri palicis.. tikai saujiņa arābu un krievu ar uzvārdiem Bērziņš un Kļaviņš.
eseses
e
es jau esmu apgraiziits. :D ko veel grieziis. :D
Vārds
V
griezīs noost to kas palicis pēc apgraizīšanas :DD
  • 0
  • 0
stingrā mamma
s
Nu ko? Naksies uztucēties Veceiropas demokrātiju kolektīvajam -- kolhoziskajam -- godaprātam? Ilūzijam nevajadzētu but, tomēr ceribas uz to, ka tie vismaz publicitātes dēļ darbosies godīgāk nekā mūsu pašu partiju slepenotāji un karjeristi, kam Latvija nav vajadzīga?
Lūdzu > Paldies!
L
Atbrīvojat vietu EUR fallam?
Vārds
V
Tur jau pirmās 5 zvaigznītes ir.. Pielipinās tik kādas padsmit klāt, karavīru vietā ieliks banķierus ar pildspalvām automātu vietā, vecenei uzmauks virsū bikškostīmu, šlipsi un uztaisīs frizūru a la "tās vācu kanclerienes šausmas", saliks pāris smaidošu pediņu skulptūras pa perimetru.. un lieta darīta. :)
  • 2
  • 0
Paldies!
P
Visiem, kas pedejajas dienas parakstijusies par okupacijas pieminekla nojauksanu! Tomer, mums vajadzigi vel vismaz 220 paraksti, lai 'piekertu' okupantu peticiju par to, lai ari turpmak viniem katru gadu atlauj rikot asinsdzires pardaugava... Parakstamies visi! Radi, draugi, pazinas! Par Latvisku Latviju un par Latvisku Rigu! www.peticijas.com
Obama
O
Ar kādu herņu nodarbojas Europā?
Bļoda
B
Kur Attīstības banka? Ķīnas attīstības banka pat Volvo jau finansē.
valdis
v
tayta saldu miegu bet kad gribesiet est tad bus par velu
anna
a
Ļoti precīzi: "Vai jūs varat nosaukt kaut vienu gadījumu pēdējos 22 gados, kad kaut kas tiktu darīts Latvijas interesēs? Kā var kaut ko darīt tādas valsts interesēs, kuru visu šo periodu demontē, kuras faktiski vairs nav? Ja kaut kas patiešām būtu darīts Latvijas interesēs, mēs taču to justu, vai ne?" /J.Kučinskis?
annai
a
Anna ja tev Latvija riebjas,nemocies,Krievija gaida savas meitas mājās!
  • 4
  • 6
anna
a
izklausās draudīgi, bet tāds laikam ir mērķis. iebiedēt
Q
Q
Nu tas ķipa mēs te viena pagasta iedzīvotāji savācamies uz sapulci un pieņemam lēmumu ,ka turpmāk mūsu pagasta iedzīvotāji nekad un nekur neņems kredītus . Sarunājam ,izdzeram šnabi un pa mājām . Bet rīt būs rīt ,tad jau redzēs .
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas