Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

13. Saeimas vēlēšanās nobalsojuši virs 54% balsstiesīgo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sēņu lasītājs
s
Jauki. Vecie oligarhu smerdeļi Vienotība+Par+Potapovisti priekš balasta paķers Rasnačistus doļā un valsts izzagšanas orģijas varēs turpināties tālāk. Bet latvietis parastais varēs neatejot no kases sākt īdēt - vēivēivēi, naudiņas nav berniem, nav vēža slimniekiem, tik kungi sev algas ceļ! Negribējāt neko mainīt? Nu tad saņemiet Āboltiņu sev atpakaļ uz kakla! Un 3 P oligarhus (Pūce,Pavļuts, Pabriks) piedevām. Saskaņa paliks tupot Rīgā jo viņiem ar Vienotību sen tāda slepena vienošanās. Lets ze cirks never endzzz!!!
NEBALSOTĀJS
N
Ar PIESPIEDU PATRIOTISMA IZPALĪGU. Kapēc gan karavīri balsoja?
Jābūts Stulbiņš
J
Latviju būtiski dibināja 1739g, kad cepurnieki Valmierā nodibināja pirmo latviešu skolotāju skolu, arī pazīstama kā Cimzes seminārs. No šīs skolas nāca ideja par Latviju kā Dievzemīti. Mūsdienu PēcPadLV valdība toties ir vadījusies pēc filozofa Nietzsches novērojuma (1882g), ka nonācis laicīgo valdību rokās „Dievs ir (no)beigts” Šodien latviešu izglītību vada Latvijas Universitāte Rīgā. Nav brīnums, ka PēcPadLatvijā, valdība ir iestājusies Dieva vietā un kā melna čūska miltus maļ. Nav absolvēts neviens izglītots politologs/ kritiķis. Arī nav brīnums, ka atlikušie latvieši par šo valdību ir atteikušies balsot. 27 gadus no Rīgas Pēterbaznīcas torņa un LU kāpnēm dzied neizglītotu politologu (Ījabs, Kaktiņš, u.c.) divgalvainais gailis. Ir pienācis laiks šim gailim (Muižnieks un Vējonis) noņemt galvu (atņemt vārdu), un dot vārdu Latvijas iekšzemes iedzīvotājiem, kur vēl latvieši joprojām atrodami.
Diagnoze
D
Ber varbut vienkarsi arzemes atrodas daudz vairak Latvijas.balstiesigo neka tiek uzskatits?
urlu soģis
u
Tikai par latvisku Latviju !
Tikai par KPV LV
T
Droši tik iebalsojiet tos pašus kuri pie varas 28 gadus un kurus zākā pa LTV1(NA,ZZS,Vienotība,SC) katrā tautas balss!!!Go go go!!!Tikai neraudiet vēl 4 gadus!!!!
Lembe Piebaldzēns
L
Tie paši debīlie vēlētāji pēc 4. gadu raudāšanas saskatoties jampampiņu cirku atkal pirzdami vēlēs par vecajiem bukiem un atkal raudāšanas restarts.
  • 2
  • 0
Pilnā sparā rit
P
latv. tautas mirsanas process. Šīs velēšanas to var tikai vairāk vai mazāk paātrināt. Tā ideoloģija, kuru sludina visādi streipi, viņķeles, čigānes, pavļuti, ved latv. tautu kapsētā.
Pastalnieku fundamentālists
P
saulīte silda - latvji vēlēšanu urnas pilda... Par baltu Latviju !!!
Viedais
V
Nezini par ko balsot - nobalso pret okupantiem, pret saSSkaņu !!!
Juzis
J
Nobalsot pret iespēja nav paredzēta. Vari balsot par jebkuru citu sarakstu, vai ar tukšu aploksni.
  • 4
  • 2
Veselais saprāts
V
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEBALSO par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEDRĪKST balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
Tikai par KPV LV
T
Jaunā vienotība ir pelnījusi lai par to balso???man liekas ka Latvija to vienotību jau ir atgremojusi!!!Un tās ko nosauci visās ir vienotība!!!!
  • 9
  • 13
ta nu gan
t
Vai šodien nebija jābūt no reklāmām brīvai dienai? Kādā sakarā youtubē atkal tā svitrosana.lv lien virsū?
Nobalsojušais par Latviju
N
Tauta , sasparojamies un lemjam par mūsu valsts nākotni . Dievs, svētī Latviju !
Tikai par KPV LV
T
Droši tik iebalsojiet tos pašus kuri pie varas 28 gadus un kurus zākā pa LTV1(NA,ZZS,Vienotība,SC) katrā tautas balss!!!Go go go!!!Tikai neraudiet vēl 4 gadus!!!!
  • 5
  • 10
BALSOTĀJS
B
tiem . kuri dzīvo "sūdu bedrē", balsošanas tiesības būtu jāatņem ar likumu ...
  • 8
  • 2
Kas
K
Ej tak tu stulbeni gulēt. Kā dzīvojām sūdu bedrē, tā arī dzīvosim.
  • 5
  • 10
NEBALSOTĀJS
N
Tie kas balso par to kas jau bijis un izbijis.
  • 2
  • 6
Veselais saprāts
V
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEBALSO par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEDRĪKST balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
Bet lūk
B
Mans sencis nav no suņubūdas...
  • 6
  • 6
A vot
A
Tavs sencis ir pajols
  • 6
  • 7
Jansons
J
Deputātiem paliek likumu pieņemšana un jāievēl katru konkrēti, sadalot Latviju 100 apgabalos, varbūt vajag mazāk deputātu. Tad varēsim no dažiem gribētājiem izvēlēties vienu konkrētu. Ja nevilks, lai mums ir tiesības viņu atsaukt. Tagad Latvija mākslīgi sadalīta vēlēšanu apgabalos, lai katrā tiktu ievēlēti partiju populārākie un "vajadzīgākie".
Jansons
J
Balsojiet par ko gribat, ierasto kārtību nemainīsiet. Deputātu lēmumi atkarīgi no sponsoru, naudas devēju gribas. Kamēr Latvijā nevēlēsim prezidentu ar plašām pilnvarām, kurš satāda profesionāļu valdību neatkarīgu no partijām, nekas nemainīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas