Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Pārmaiņas sološās partijas premjera kandidāts Pabriks un sarakstu līderi jau strādājuši Saeimā un valdībā

Attīstībai/Par! vadībā politikā pieredzējušie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
666
6
Мы хуево живём не потому что власть плохая, а потому что Люди безмозглые стадо. Власть такая как есть, мы их сами выбираем—кого п телевизору покажут того и выберут!!!!!Побыстрей бы уже уехать с этой полоумной страны,у меня к этой стране осталось только одно чувство и это отвращение!Продажные лжепотриоты и скот развалил такую прекрасную страну,теперь не хочу в этом дурдоме не жить,не работать,не заводить детей!
pensionārs
p
Ja pieredzējuši politikā tātad vecie vēži citās kulītēs! Plus vēl lielie staigātāji no vienas partijas uz otru lai nav jāuzņemas atbildība! Vai tiešām to mēs vēlamies???
Neslāvs
N
Pavisam nesen Pavļuts un viņa dīvainā blicīte no visām kontaktligzdām mums bļāva, ka viņi esot tie pavisam jaunie, kas nu tagad stāšoties pretī vecajiem puvekļiem. Un tas nekas, ka pats Pavļuts politikā ir desmitgadi, bijis ministrs, Viņķele - viss tas pats. Pūce ilggadējs EM pelēkais kardināls. Pēc Latvijas politikānisma dinozaura Pabrika uzpeldēšanas Par! rindās līdzšinējā muldoņa par "jaunajiem" politikā kļūtu jau pavisam komiska. Bet kā redzam, Par! demagogiem tas ir sīkums. Visa muldoņa par jaunību ir nekavējoties aizmirsta un tagad jau tiek melsts par "pieredzi". Tipa elektorāts ir tāds lošu bars, kas apēdīs jebkādu Par! muldologu izkakātu sū..u.
Nja
N
Kam pieder šie vārdi - Par 100 latiem strādā tikai muļķi? Ne jau Zuzānam, vai ne?
Kaspars
K
Shēmotājiem naudas daudz, tāpēc grib nopirkt vēlēšanas. pagājušajās vēlēšanās arī svaidījās ar naudu, bet izdevās ar lielu piesaistīt (nopirkt) vien 0,8% balsu, un nekur neiekļuva. Tā, ka visi, kas balso par šo partiju, patiesībā balso par Saskaņas centru.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
''PAR'' PAR VISU NORMĀLO ĢIMEŅU IZNĪCINĀŠANU !!!
Visi netīri un smirdīgi.
V
Visi vecie krāpnieki un zagļi. Ikkatrs ir pielicis savu roku valsts un iedzīvotāju apzagšanā. Nez,kādi Antiņi par viņiem balsos ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Pabrik ! Kur tu esi ielīdis ? Tinies, ātrāk prom !
  • 16
  • 3
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Par viņiem balso vienīgi ''bietes'' un sūdu stūmēji !
  • 15
  • 1
GoodMan&ParexK&K
G
Degradācija/ Frrr. Piedirstā paura pilsonim ir jānobalso par jebukru politkrimināla grupējumu, kurā ir pietiekoši daudz komūnistu, naclopu vai svoloču, lai tas spētu nodrošināt priekš LPSR čekistiem un PSKP boļševikiem turpmāko šņukurēšanu silē.
Buba
B
varēja latviski, īsāk "Vecie vēži...."
kautkastraks
k
OIK ciltstēvi, ekonomikas gremdēšanas lielmeistari, mutesbrūķi un banku galināšanas speciālisti. Par ko Latvijai tāds sods? Vai ir vēl kāds jampampiņš, kurš gatavs balsot par valsts iznīcinātājiem? Varbūt laiks aizsutīt uz kādu Īrijas sēņu fermu vai lai liek savas "gaišās" galvas Latgales ekonomikas reanimēšanai?
Klāvs
K
Kretīnu varza. Visas “ labās” lietas uz viņu atbildības, - elektrības pamattarifu kāpums par 70% pirms OIK, pats OIK brīnums, Zolitūdes traģēdija utt. Kas vēl palika neizdarīts?
nu
n
tad sanāk švonderu komanda ?
  • 26
  • 1
solon
s
It kā jau vienkārša izvēle - ja tevi apmierina viss tas kas notika valstī, tad balso par tiem, kuri ir vai bija pie varas. Ja neapmierina, tad ij nedomā balsot par tiem, kuru darbības vai bezdarbības rezultātā patreiz esam tur, kur esam ... Latviju bez glumiķiem, shēmotājiem un parazītiem!
pensionārs
p
Pārsvarā viņi ir staigātāji no citām partijām , kuri nevēlas atbildēt par savām izdarībām iepriekšējā partijā!
  • 13
  • 0
vecjaunajiem un zādzībās pieredzēju
v
Var teikt savādāk. Vadībā vecā, sapuvusī kleptokrātu kliķe. Un tas netraucē šim demagogu un kleptokrātu baram bezkaunīgi melot par "jaun'am vēsmām", dēvēt sevi par "jaunajiem", tajā pat brīdī melšot kaut ko par "pieredzi." Tad kas jūs esat? Jaunie vai pieredzējušie? Tieciet skaidrībā tovarīšči meļi!
Juris Pāvils
J
Kādi vēlētājiem domāti pieglaimīgi ģīmji un skaisti gludināti un tīri krekli... Būtu jau labi, ka mīmika sakristu ar viņu patiesajiem darbiem. Bet uz kuru no šiem fraijeriem paskaties, tad katram no viņiem krekls aizmugurē ir gaužām netīrs.
Laima
L
Pirms gada domāju par ko balsot un burtiski nebija par ko. Prieks, ka beidzot Latvijā ir jauneklīga rietumnieciska partija ar inteliģentiem un centīgiem cilvēkiem tajā. Apnikuši veci vīri ar alusvēderiem, lauksaimniecības universitātes diplomu kabatā un pāris korupcijas skandāliem skapī. Es tikai ceru, ka viņi arī pēc seniem laikiem atradīs normālu prezidentu, kurš māk runāt angliski... un arī latviski, jo nu. Šis un iepriekšējais ne vienu, ne otru ir apguvis līdz nopietnem līmenim.
paldies, pārsmējos!
p
Politiskais hermafrodīts, neskaitāmus oligarhu kleptoprojektus nomainījušais Pabriks, OIK afēru veterāni Pavļuts un Pūce, vecā genderofašiste Viņķele, arī izvazājusies pa varas koridoriem, žigolo un Antonova sulainis Bondars, tā ir tik "jauneklīga un rietumnieciska" blice, ka vai bail! Jūs esat smalks trollis! ;D
  • 38
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas