Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Cert.lv: Uzbrukums Draugiem.lv vēlēšanu procesu nav ietekmējis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Peeteris
P
To jau vareeja izdariit arii kaads Draugiem.lv darbinieks izmantojot vpn tuneli.
Jēdzienu pareiza skaidrošana
J
Krievija nav valsts, bet bandītiska ļaunuma impērija. Krievs nav tautība/nācija, bet ļaunuma impērijas bandīta apzīmējums. Krievu valoda nav valoda, bet ļaunuma impērijas bandītu feņas slengs. KF armija nav armija, bet ļaunuma impērijas teroristu-bandītu grupējums. Utt.
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
BET BĒDĪGU DARA TAS KA NO PORTĀLA'' DIENA'' LATVISKS PALICIS TIK NOSAUKUMS ! BET SATURS PAR LABU KRIEVIJAI !
...
.
Tu jokojies? Te tachu tik daudz Krievijas pretinieku komentaaros. Skaidri redzams, ka lielas puules tiek pieliktas, lai visus, kas ir neitraali vai arii meegina izteikt ko citu, tiek nosaukti par "kremla trollliem", spiegiem u.t.t.
  • 8
  • 4
Агент Кремля
А
Владимир Владимирович! Задание выполнено! Разрешите приступить к операции "Лошадиная голова"?
Vladimirs Putins
V
Vsje predateli dolzni bit nakazeni, ti v tom ze cisle. Na rastrel suka.
  • 2
  • 4
Laimonis
L
Tā ir acīmredzama provokācija bet tikai mūsu latviešiem tā iedzen bailes un pārliecību par to ka to tiešām ir izdarījis kremlis. Tas varētu būt latviešu roku darbs tautas šķelšanas nolūkos vai lai vienkārši kā vienmēr krievus par sliktajiem nostādītu. Bet ja godīgi, tas vairāk liekas kā amerikāņu roku darbs.
> s(usliks)
&
beidz rīt sliktu krutku un uzkost suņusēnes!
  • 10
  • 2
s
s
beidz pīpēt līmi.
  • 8
  • 4
Gunča
G
Ieslēdziet smadzenes, kam tas ir izdevīgi. Lai varētu plaši stāstīt par krievu iejaukšanos vēlēšanās. Lēta provokācija, bet aitu pietiek, būs arī cirpēji....
Māris Avotiņš
M
Nobalsojaam par Saskaņu.Ceru,ka pastalas partijas nedabuus daudz balsu.
Mjā..
M
Lūk, konkrēts iemesls nemācīt mūsu bērniem krievu valodu. Vai kāds saprastu, kas tas ir, ja tur būtu ķīniešu hieroglifi? Jo vairāk Latvijā būs cilvēku, kuri nezin un nesaprot krievu valodu, jo mazāk Latvijas sabiedrība būs pakļauta krievu propogandai un ātrāk kļūs par eiropeisku, demokrātisku sabiedrību bez kremļa kriminālās subkultūras zemapziņā.
....(vispirms padomaa)
.
...Kursh veejs Tavaa galvaa iepuuta "kremļa kriminālās subkultūras zemapziņas" naidu un izdari objektiivus secinaajumus, kaadeel Tu nonaaci pie shiis idejas, kaadeel nespeej uztureet neitraalu uzskatu, kaapeec Eiropu uzskati par demokraatijas pili, ja prakse liecina par preteejo (piem., arii Vaacijas un Francija ir iesaistiita karaa Siirijaa (kas nav demokraatiska lieta taas pashos pamatos), pret Ungaariju uzliek sankcijas, jo taa neveelas ES uzspiestos beeglus, draud Itaalijai). ES pamazaam pashos pamatos saak nomainiit politisko briiviibu un demokraatiju pret uzvediibas briiviibu (seksuaalaa briiviiba, marihuaanas legalizaacija u.t.t.). Vai tas Taviem beerniem nav biistami?
  • 7
  • 12
piensaimnieks
p
Parasta provokācija no kādas latvānijas antiņu partijas
  • 11
  • 8
hmmm
h
Kremlini nesaprot galveno. Neviens Krieviju un Putinu nebaidās. Šādi izgājieni rada nevis bailes, bet riebumu. Kurš tad ir nacionālā naida kurinātājs!?
hmmm
h
Homoseksuālitāte ir vairumam dzīvnieku, cilvēkiem tā veido apmēram plus/mīnus 10% no populācijas - neatkarīgi no rases, sabiedriskās iekārtas un audzināšanas. No tā es secinu ka tā ir dabas noteikta konstante. Piemēram, šimpansēm homoseksulitātie neiznīcina nedz populāciju nedz kaut kā sevišķi to apdraud. Secinājums - negatīva attieksme pret homoseksualitāti ir tikai tradīcijā balstīts sterotips, kuram ir saknes reliģiskajos mītos. Runa ir tieši par Ābramisko reliģiju mītiem. Citās kultūrās, kā piemēram, Grieķu vai Romiešu homoseksualitāte nekad netika uzskatīta par ko negatīvu. Tāpat ir acīmredzams, ka homoseksualitāte nav nedz slimības (nedz dieva dota dāvana), tā nav nekādi jāārstē, bet nav arī nekā jāveicina. Pret to vienkārši jāatiecas kā pret faktiski esošu parādību, bez kautkādas sevišķas emocionālas spriedzes. Gluži kā pret to ka pastāv zibens, eksistē kaķi un debesī parādās varavīksne.
  • 2
  • 2
....>hmmm
.
" būt lesbietei vai gejam nav nekāds negods. tas ir normāli. Nenormāli ir tā niecietība pret lesbietēm un gejiem"....Buut lezbietei un gejam NAV normaali, taa IR sabiedriibas pagrimshana, kas liecina, ka pastaav nopietnas, dzilaakas probleemas, kas nav tikushas risinaatas laiciigi... Un, ja cilveekam ir veselais sapraats un sprieshanas speejas, vins saprot,kursh ir kura "trollis"... Biezhi vien jau apsuudzeeshanas taktika tiek izmantota, lai izvairiitos no taa, lai tiktu apsuudzeets pats, vai ne?
  • 1
  • 5
hmmm
h
[..] "pie visa vainīga Krievija" Kāds sakars manam komentāram ar Latvijas problēmām (kuru ir ne mazums)? Šis izgājiens ir pirmām kārtām pašas Krievijas problēma. Krivijai ir ļoti daudz problēmu dēļ savas mežonīgās, necivilizētās rīcības. Tā pati ir vainīga, ka tai ir maz draugu, negatīva starptautiskā ne-reputācija. Krievija būtu bagāta valsts un krievi būtu laimīga nācija, ja tie uzvetos citādāk. Viņi paši lielā mērā ir vainīgi savā noželojamā liktenī.
  • 7
  • 4
>hmmm
&
Tipiskā latviešu propaganda - pie visa vainīga Krievija. Tu uz sētas ieraudzīsi uzrakstu krievu valodā, pat tad brēksi par kremļa roku un Putinu.
  • 11
  • 10
hmmm
h
tāpēc ka būt lesbietei vai gejam nav nekāds negods. tas ir normāli. Nenormāli ir tā niecietība pret lesbietēm un gejiem. Tā ir liekama vienā līmenī, piemēram, ar šo izgājienu. Citādi orientētot vajāšana un kremļu troļļu gājiens ir vienādas vērtību sistēmas lieta.
  • 2
  • 5
....>hmmm
.
Izraadaas, ka tavs tolerances "SATURS" samazinaajies ....(hahahaha). Kad Rumaanijaa cilveeki balso par to, lai saglabaatu veseliigu lauliibu kaa veertiibu, Tu uzstaajies ar savu "tolerantumu" pret gejiem, bet tagad Tev shii te veleeshanu dienas provokaacija izraisa riebumu.... INTERESANTAS Tev taas civilizeetaas veertiibas...
  • 0
  • 6
Zeiburliņa ģimene
Z
4 balsis Saskaņai!
pediks
p
Tiikai un vienigi par NA
  • 7
  • 8
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Trakāk kā mūsu laikos - tad vēlēšanu dienā mūsu klētnieks bija vēlēšanu komisijai domātā šņaba vietā ūdeni salējis. Tomēr to jau uzskatījām par valsts nodevību un klētnieku piekāvām.
Da nu ...
D
Vajag uzlauzt kādas dažas Krievijas mājas lapas un atskaņot tur Gondurasas gimnu .
gansis
g
Palīga! Krievi nāk!
...(tupinaajums)
.
...un, ja buuti pietiekami labs Gansiitis, tad veel iedos pa mazaam naudinaam kanepes pasmeekeet peec veeleeshanaam un pa Riigu ar otru Gansiiti briivi pastaigaat...
  • 3
  • 5
...
.
hahaha, nebaidies, paareejie (t.i, ieprieksh atnaakushie) nosargaas, tikai Tev jaapaspeej lieedz 8.00 nobalsot par jebko, kas ir pret Krieviju...
  • 1
  • 6
.
.
Un pēc tam bauro pa visu pasauli, ka pret viņiem izvērsta rusofobija: D
...(hahaha)
.
Jaa, sanaak, ka nu tiehi veeleeshanu dienaa vini izdomaaja, ka mazliet jaapakaitina latvieshus, lai dabuutu krievu pretinieki vairaak balsu. Tagad varees sankcijas pret Krieviju uzlikt ne tikai Lielbritaanija un Vaacija, bet arii mazie "draugi".... (letaakaa veeleeshanu anekdote)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas