Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina
Kustība Par! deputāts Ints Dālderis

Kustība Par! plāno atbalstīt iniciatīvu par nepilsoņu bērniem; NA saskata koalīcijas līguma pārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nožēlojami
n
Vai pats esi īsts latvietis- ?!!! Ja darbā pieņem visādus švabrakus, kas mācījušies Latvijas skolā, bet neprot ne runāt, ne rakstīt valsts valodā, tad kāda jēga izmestajai naudai izglītībai- kas nevar iemācīt latviešu valodu un kultūru! Sekla domāšana arī mūzikas mācību programmās , kas izraisījusi sagraušanu mūzikas skolās- tas ir Dāldera nopelns! Viss uz ātro, lēto, seklo un paviršo! Bez jebkādas pietātes un iedziļināšanos!
Par ko?
P
Par homoseksuālisma diktatūru? Par liberastijas greizo spoguļu prieka māju?
Eksperts
E
Kustība par ! = Sorosa banda !
otto
o
Ja Vējonis domātu ar galvu, nevis līstu SC ....(paši ziniet, kur), viņš ierosinātu beigt atbalstīt nelojālu cilvēku audzināšanu skolās ar krievu mācību valodu un pāriet uz pilnīgu apmācību tikai valsts valodā (izņemot starptautisko skolu). Bet tas laikam nav reāli, kamēr viņu diriģē PSKP funkcionāri Aivars un Augusts...
Nebalsošu
N
Lai iet strādāt citur.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KUSTĪBA ''PAR'' IR TĀ KURA VAIGA SVIEDROS SLĒPJ PAŠU GALVENO > KA VŅIEM IR ĻOTI TUVAS ATTIECĪBAS AR GENDERISTIEM ,TAS IR AR TIEM KURI BĒRNIEM GRIB ATŅEMT TĒTI UN MĀMIŅU >VIETĀ DODOT PAVISAM PLIKO >VECĀKS Nr 1 UN VECĀKS Nr 2 !!! VAI LATVIJAI VAJAG KO TĀDU ???
  • 2
  • 0
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KUSTĪBA ''PAR'' IR TĀ KURA VAIGA SVIEDROS SLĒPJ PAŠU GALVENO > KA VŅIEM IR ĻOTI TUVAS ATTIECĪBAS AR GENDERISTIEM ,TAS IR AR TIEM KURI BĒRNIEM GRIB ATŅEMT TĒTI UN MĀMIŅU >VIETĀ DODOT PAVISAM PLIKO >VECĀKS Nr 1 UN VECĀKS Nr 2 !!! VAI LATVIJAI VAJAG KO TĀDU ???
  • 1
  • 0
:)
:
Pareizs lēmums -pietiks ražot neesošas valsts pilsoņus,laiks izlemt Latvijas vai kādas citas valsts pilsonis,nevar būt nepilsonis un baudīt lielākas pārvietošanās priekšrocības kā pilsoņi.
Skolnieciņš=skaudības dievība
S
Dārgie tautieši, es jūs aicinu nebaidīties, bet pretoties vergturiem un kangariem! Tikai vienota tauta ir spēks! Pavisam nesen Latvijā notika simtslatnieku programma, cilvēki pat ar maziem bērniem saņēma sākumā 138,89€ un vēlāk 111,11€ par pilnu slodzi jeb 40h darba nedēļā. Valsts pieņēma šādu projektu. Es pieprasu, lai iesaistītajām personām valsts atmaksā atņemto naudu! Cīnisimies! Cīņa! Es nodirsīšu Latviju internetā, tik ilgi, kamēr valsts man atmaksās parādu! ®Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-( [Esmu īsts latvju skolēns!] Skolnieciņš™ P.S. Simtslatniekos pavadītais laiks netiek ieskaidīts darba stāžā, jo valsts nemaksāja nodokļus. Šīs algas ir bruto, no tām nav maksāti nodokļi. Šis projekts notika visās pašvaldības, sociālais dienests zin par šo nejēdzību. Nedrīkst maksāt mazāk par minimālo algu! #SIMTSLATNIEKI #Valsts_melo #Valsts_liekuļo #VID
Sanita
S
Novelesim Latvijas judam Judas likteni...virvi varam par velti viniem pieskirt.
kustīgais PARazīts
k
Parazīti sāk atstrādāt Kremļa naudu! Dajoš LR pasi visiem migrantiem!
TAlis
T
Šis konkrētais attēls ir lielākais uzmetējs un liekulis, kādu spēj cilvēce iedomāties. neviens normāls cilvēks, kas šo zina, nebalsos par ,, par"
Sesks Fabregass
S
Tas ir stāsts kā labs klarnetists kļuva par sū...dīgu politiķi!!
  • 22
  • 0
V=W
V
Bija Vienotība, tapa Welcomība.
??
?
Kustība par homoseksuālisma diktatūru? Cik tālu liberastija ir pasauli novedusi, to jau redzam.
Sokrats
S
Ja Prezidenta ieteikumu pieņems - zudīs iespēja sēdēt uz diviem krēsliem. Šodien nepilsoņi bauda lielāku pārvietošanās brīvību kā Latvijas pilsoņi. Neviens neliedz vecākiem prasīt citas valsts pilsonību bērniem, bet tad tie uzreiz kļūs ārzemnieki, ar attiecīgu statusu.
lībieties
l
Un ļoti prātīgi darīs, ka atbalstīs prezidentu. NA uz šī visa jautājuma tikai taisa savus reitingus, kamēr pārējai koalīcijai šis vienkārši nav pirmās prioritātes jautājums. Nepastāv nekādi nopietni riski izmaiņām politiskajā vidē dēļ 50-80 bērniem gadā, kuri balsot varēs pēc 18 gadiem. Runāt par šo bērnu lojalitāti vispār ir kaut kāds debīlisms, jo vai tad ir pārliecība, ka visi latvieši ir ļoti lojāli. Oligarhu sarunas jau parāda, ka letiņi paši gatavi valsti pārdot (t.sk. dalot uzturēšanās atļaujas velns zina kam), ja no tā atlec kāds materiāls labums. Igaunijā par nepilsoņiem vairs nevar kļūt jau ļoti sen, vai tāpēc valsts viņiem ir sabrukusi un palikusi mazāk droša? - atbilde ir Nē!
Precedents
P
Lībieti, kāds svars ir tavam apgalvojumam? Ne velti līdz sim nav dots ticams ekspertu skaidrojums. Kādas ir garantijas, ka nākosais solis nebūs prasība vēl vairāk paplasināt pilsonību un nu jau Eiropas tiesā?
  • 5
  • 1
ļuļa
ļ
debīlisms ir nezināt, ka ja vecāki grib, viņi var bērnam dabūt pilsonību jau tagad. pietiek ar to, ka VIENS no viņiem uzrfaksta vienkāršu iesniegumu, un bērns kļūst par pilsoni. ja viņi to negrib, tad viņiem ir savi iemesli.
  • 43
  • 2
Lai atsakās no savām silēm
L
Ja šitie jampampiņi grasās neievērot koalīcijas līgumu, tad viņiem ir jāatsakās no tām silēm un barotnēm (amatiem Saeimā), kuras viņi ir ieguvuši, pateicoties koalīcijas līgumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas