Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Nacionāļi pēc tikšanās ar ZZS pauž gatavību strādāt Kučinska valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Visparejs politisks analfabetisms un pilniga nespeja izprast aktualo situaciju.Vispirms nespeja izdarit logiskus secinajumus,ta vieta jebkuru deziniformacijas smerejumu no cekistu propagandas un dezinformacijas skrejlapas pienemot ka neapgazamu faktu. NA esot teikusi,ka piekritot stradat koalicija . Jautajums : kas tad NA bija jaatbild ? To ka vini vairs nevelas but valdiba ,vel nezinot vai zali apkrasotie cekisti spes ielikt savejo par premjeru ?!
Kur ir pašu atbildība?
K
Kāpēc ZS un Vienotības,nevis NA valdībā?
tā nu ir
t
Hūtaiņa ma.kas un stipendiāti nevis nacionāļi.
Jānis
J
Ja kādam nepatīk nacionāļi (NA), tad tiem nav vietas Latvijā, mūsu svētajā Tēvzemē.
Jānim
J
Noņem rozā brillītes un paņem acis rokā, un, ja tad vēl neko nespēj ieraudzīt, tad ej kārties....
  • 1
  • 1
sirdsapziņai
s
stingrus kaulus vajag. Nedalīt naudu, likt pelnīt........grūti
ja ļaus varu NA
j
slikti
raksts žunālā IR
r
daudzsološs. Nekas nav pretim, ja uz labu.
nezops
n
Nacionāļi pēc tikšanās ar ZZS pauž gatavību strādāt oligarhu valdībā.
red apple
r
No malas skatoties, nacionāļi ilgtermiņā zaudēs daudz savu atbalstītāju.
bailes bailes...
b
bailes no NA solidarizēšanos ar poļiem un ungāriem...Tad integrācijas problēma tiktu risināta jau nopietnāk.
  • 0
  • 0
bet lietiņa jau tā, ka
b
jums, okupantu zābaklaiži, ir bailes no patiesības, kas varētu atklāties pēc pietiekoša nacionālistu skaita nokļūšanas ārlietu un iekšlietu ministrijās.
  • 1
  • 1
Lelle
L
Nekad par to čekas partiju neesmu balsojusi un nekad nebalsošu. Aiz smuka nosaukuma slēpjas vecie čekisti un hūtes stipendiāti. Tad jau Āboltiņa tūkštoškārt jēdzīgāka.
  • 3
  • 1
ruksis > ābols
r
No kuras malas -- no svoločiešu malas?
  • 1
  • 2
Patriotiskām partijām
P
Ja četri balti krekli Ir jaunam cilvēkam, Tas iziet var caur dzīvi Bez lielām pārdomām. Un tikai reiz pa reizei Kāds atgādina viņam, Ka dziesma nav par krekliem, Bet ir par sirdsapziņām. Tas pirmais − priekšniecībai Kad vajag rādīties. Un tad nu paša gribai Vēl paliek nākamie. Un atkal reiz pa reizei Kāds atgādina viņam, Ka dziesma nav par krekliem, Bet ir par sirdsapziņām. Balts krekls rīta pusē, Bet melns jau pusdienā. Bet trešais baltais krekls Top uzvilkts vakarā. Un atkal nezin kāpēc Kāds atgādina viņam, Ka dziesma nav par krekliem, Bet ir par sirdsapziņām. Var baltos kreklus mainīt, Kā maina uzskatus. Bet tad, kad vakars pienāks, Tie visi melni būs. Vai būs vēl kāda jēga Tad atgādināt viņam, Ka dziesma nav par krekliem, Bet ir par sirdsapziņām?
Dr.xy
D
Dazreiz NA riciba neatbilst Latvijas Valsts un latviesu tautas interesem,un tas nozime ka jabalso ir par Vienotibu bez Vinkeles un Ciganes.
Juhans
J
Kam pieder SM, tas ir nodrošināts, bet, ja apsviedīgs, tad miljonārs.
Latvietis
L
Jā US ir mūsu sabiedrotie un mēs tagad arī uzklausām viņus. Jūsu fašistiskajai Krievijai mēs uz mūžīgiem laikierm esam virsū uzlikuši pašu smagāko nikolaju.
Jānis
J
Lai nu kam, bet Na - visnacionālāk noskaņotai partijai, obligāti ir jābūt Latvijas valdībā. Paldies Dievam, ka viņi visu laiku ir arī bijuši valdībā. Latvijā ir tikai trīs partijas - NA, ZZS un Vienotība, kuras atbilst Latvijas nacionālajam garam. SC, Visu Latvijai no laika gala ir prokrieviski grupējumi. Tagad arī Mucenieks (Bondars) ir apskāvies ar Sudrabu. Līdz ar to viņam premjera amatu 2018. gadā neredzēt kā savas ausis.
korekcija > Ivanam
k
NA nav gan "visu laiku" bijuši valdībā. Toties svoločiešiem (SC/VK) nav ne mazākās izredzes ar viņu pašreizējiem krievnacistiskiem kadriem iekļūt Latvijas valdībā.
  • 2
  • 1
>Jānim
&
Piekrītu, bet ar labojumu. Lasi "vārdos visnacionālāk noskaņota partija"
  • 6
  • 3
tev,ivan,driz vien obligati ir jabu
t
ddd
  • 2
  • 4
Pid-ral-lal-lā
P
Nacionāļi,....visas Latvijas glābēji,....,svoločainais centrs,...zaļi zemes arāji, līduma plēsēji,.... Tas viss priekš debilizētajiem auniem lai šmukāks teātris. Asakām izjūtām ar no "Tautas Partijas" kapa ārā rokošiem zombijiem Patiesībā tā varza sen jau apvienojusies un savienojusies siles strēbēj kolektīvā čekistu kontrolētā kopgalda (postpadomju politiski oligarhiskā mafija) vadībā. Tad kad fiksi vajadzēja komsomol ParexK&K bratanu rīklēs miljardu grūst, tad čekists GoodMaans ar marsieti Repši pareizajos benķos iekrita momentā un bez teātra. Šoreiz maķenīt atļāva siles cūkiem izdancoties un Auniem izpidrilloties. Laikam tā izzagšana nav tik steidzama. Lai jau bišķi paņirgājas par valsti un tautu.
Pidaram
P
Tu esi piedzēries, krievnacist?
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas