Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna
Premjers Māris Kučinskis (ZZS) un ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (Vienotība)

Nekā personīga: OIK saņēmēju vidū lieli Vienotības un ZZS ziedotāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Graždanskijs
G
Kas tas ir OIK? Ko?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Valdības līdzīgas Kučinska valdībai Latvijai absolūti nav vajadzīgas !
Tas ir kliķes TRIUMFS!
T
Kur kriminālprocesi? Vienotībai un ZZS ar likumu jāaizliedz piedalīties nākošās vēlēšanās!
velti
v
Oligarhiem un zagļiem ir rezerves projekti. Pirmkārt strīķisti, tad mēs Par! nu un arī Saskaņa.
  • 1
  • 0
nano falls
n
kampara laikā kampējiem bija vairāk dota zaļā gaisma kampējiem .
Lemberga ņirga
L
Pareizi, biedri! Spārdiet to guļošo politisko līķi, lai manējie nākošajā Saeimā beidzot var veidot koalīciju ar Saskaņu!
  • 4
  • 4
Lass
L
Kartejo reizi pieradijas,ka Dzintars ar savu naconalo sektu piesedzas ar nacionaliem saukliem,bet ir tadi pasi ka vienotiba un zemnieki.Visi pie siles ir vienadi,doma tikai par sevi!Jums uz tautu ir nosplauties,esam vajadzigi tikai uz velesanam!!!
Ra_3
R
Tas kā mēs redzam turpinās Krievijā. Ar sportu un visu pārējo. Saprotam kāda ir sistēma. Visi krāpjas. Mēs krāpsimies labāk. Nevis mēģināt spēlēt pareizi. Ko mēs redzam. Kas dzīvo labi? Kas tomēr mēģina spēlēt pareizi un visi kopā. Kas saka: “Ja vēl kāds šmauksies, dabūs pa savu rudo purnu!” Vai pa bārdaino, teiksim. Tas ir tas kas jāizdara secinājumos. Iedzīvotājiem. Vai nu mēs te sadarbojamies un uzbūvējam šo kāršu namiņu un dzīvojam visi labi, vai arī katrs mēģinām vairāk nospert un rezultātā dzīvojam stipri zemākā enerģētiskā līmenī. Un skatāmies, ka mums kaimiņi iet garām rūkdami.
Ra
R
Latvenergo neizdevās privatizēt. Tika atrasts cits veids kā iekasēt no iedzīvotājiem šo te nodokli. Pietiekami ilgu laiku uz priekšu. Tas arī bija tas ko šai elitei veiksmīgi izdevās līdz tā lielā mērā nogāja no skatuves. Normāls process un latviešu postpadomju tauta auga savā apziņā un nezinu vai tagad tā ir izaugusi līdz vajadzīgai izpratnei, lai varētu to visu nosodīt, un vēlēšanu rezultātā varētu to visu mēģināt mainīt. Dzīvot turīgi ir sarežģīti. Tas ir augsts enerģijas stāvoklis. Tas ir kāršu namiņš. Kāršu namiņu uzbūvēt un uzturēt, lai viņš stāv arī ir sarežģīti. Tas prasa sadarbību. Un te, vai nu mēs spēlējam spēlītes, ka daži mēģina no citiem nokampt un citus apkrāpt un apčakarēt. Viņam tikai jāuzzina spēles noteikumi un pēc tam jāizdomā kā tos var nepildīt un apiet. Tā ir Postpadomju domāšana. Tas kā mēs redzam turpinās Krievijā. Ar sportu un visu pārējo. Saprotam kāda ir sistēma. Visi krāpjas. Mēs krāpsimies labāk. Nevis mēģināt spēlēt pareizi. Ko mēs redzam? Kas dzīvo l
BS
B
ST jau 10 gadus kā vairs nav VAS(Valsts Akciju Sabiedrība)! Ar likumu ir aizliegts privatizēt VAS.
  • 0
  • 0
Ra
R
OIK Preses klubs. 06.12.2017. Ģirts Rungainis: Pēc neatkarības atgūšanas Post padomju elitei bija vairāki uzdevumi: 1. Īpašuma pārdales, kas sākās ar to, ka tika privatizētas naudas plūsmas. Tajās vietās kur tās bija un bija konkurētspējīgas globāli. 2. Pēc tam izmantojot šo privatizēto naudu tika privatizēti attiecīgie uzņēmumi. 3. Kad tika pabeigta privatizācija tas kas atlika ko pārdalīt bija Valsts budžets. Un veids ir jāuzliek jauni nodokļi. Labākais veids kā iekasēt naudu neesot konkurētspējīgam ir monopoluzņēmumi. Latvijas Gāzes gadījumā tas veiksmīgi izdevās. Faktiski kā iekasēt naudu no Visiem Latvijas iedzīvotājiem ar pakalpojumu cenu. Neskatoties uz to, ka mums ir Gāzes glabātuve. Gāzes cenas visu laiku ir bijušas augstākas nekā Igaunijā. Nemaz nerunājot par Vāciju un visu pārējo. Latvenergo neizdevās privatizēt. Tika atrasts cits veids kā iekasēt no iedzīvotājiem šo te nodokli. Pietiekami ilgu laiku uz priekšu. Tas arī bija tas ko šai elitei veiksmīgi izdevās līdz tā lielā
ļuļa
ļ
rekur delfi raksta, ka oik skandālā ierauts arī vējoņa padomnieks enerģētikas jautājumos. ne par velti vējonis kaut ko murgoja par oik-2. patiesību sakot, pie šāda lietu stāvokļa ne tikai prezidentam, bet veselai čupai ar atbildīgo personu būtu jāatkāpjas no amata.
jocke
j
tā izskatās Latvijas labklājības cēlāji ''krējums-elite'' savākti no psihenes kuriem savas spēlītes attiecībā pret tautu .
  • 5
  • 1
reptilis
r
Balsošu vēlēšanās par partiju,kura nomainīs ģenerālprokuroru...KNAB šefu...atcels OIK un piedzīs zaudējumus.
User
U
OIK dēļ likvidēja arī "Liepājas Metalurgu"...
Aivars Rozītis
A
Daudzus gadus atpakaļ Latvijas tauta balsoja pret Latvenergo prixvatizāciju. Balsoja ar domu lai nebūtu dārgi jāmaksā par elektrību un lai Latvenergo peļņa paliktu valsts budžetā! Tas kas ir noticis uz šo brīdi , toreiz nevienam pat ļaunākajos murgos nerādījās! Šobrīd par elektrību maksājam vienu no augstākajām cenā Eiropas Savienībā . Sadales tīkli caur dažādām shērmām ir izvilkti ārā no Latvenergo . Valdības piesegti zagļi , var nesodīti no Latvenergo izzagt miljonus. Latvijai pilnīgi pietiktu ar saviem lielajiem Daugavas HESiem. Bet tagad ar OIK maksājam jau turpat dubultu cenu par elektrību ! Saujiņa pie varas esošie un bijušie politiķi , saldi dūdodami par zaļu elektrību, valdības piesegti ar OIK no valsts katru gadu nesodīti izzog 250miljonu!!!!!!!! Vai tas ir normāli ???????? Cik ilgi vis šis vājprāts turpināsies ???? Cik ilgi?
reptilis
r
...cik šausmīgi izskatījās Ozoliņš ( ""lielākais enerģētikas eksperts""pie visām valdībām) un Ašeradens TV,kad viņiem uzdeva jautājumu par OIK ....atbildes bija bu..nu..be..aa.. apmēram tā!
  • 20
  • 0
latvietis ar mietu !
l
Bet, Kučinskis Latvijas nodevējs visos veidos !
sicher
s
blakus ir virsraksts , ka zēzēesesiešiem ir labas iespējas pārņemt vienotības sabiedrotās partijas reģionos ,ja vienotība aiziet nebūtībā ,kā citādi nauda nesmird un radītās shēmas ir labi ienesīgas, tās nu nekādi nedrīkst pazaudēt, pseidonacionāļu zupstrātam pamet apgrauztos kaulus , fui.
qwerty
q
Tūlīt droši vien sekos nelokāma un izlēmīga rīcība no valsts prezidenta puses........
reptilis
r
...tas bija smags trollings:))))
  • 7
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas