Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Par!: Jaunajā politiskajā kustībā arī Kaščejevs, Ambainis un Cālītis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
Kašķejs beznāvīgais? Iļja Muromietis un Zmejs Griničs arī? Cālītis jau tikai parakstījis. http://www.fotoblog.lv/rep/8390639/?cid=14519 http://www.fotoblog.lv/rep/8390640/?cid=14519
Kika
K
Cilvēkiem novēlu saprātu, lai šis ,, veidojums" jau sākumā neveidojas, jo tā būs izzagšanas , liekulības un cinisma kulminācija. Latvijai ir jāizdzīvo! Katrs no šiem cilvēkiem ir pelnījis nopietnu kritiku, īpaši morālās atbildības ziņā. !
Šanas partija
Š
Visticamāk jauna muļķu partija glaunā iesaiņojumā un ar akadēmisku piešprici. Jau Viņķele un Dimants vien ir pietiekami, lai nostātos uz drīzas skuju takas.
??
?
Vai sorosu neapmierina latvieūs tautas iznīkšanas tempi? Vajag ātrāk?
  • 2
  • 0
kas
k
Kas ir rietumu vērtības? Liberastisms , globālisms, kosmopolītisms, cionisms, homoseksuālisms, ģimenes izjaukšana, tautas un dzimtenes jēdzieni jāizmet mēslainē, kā teica toreizējais ES otrais cilvēks van Rompejs? Tādas "vērtības tikai iznīcina latviešu tautu, kā mēs jau to redzam!"
  • 3
  • 0
zemteksts zemsvītrai
z
Šķelšana ir jau tā mazskaitlīgo pilsonisko politisko spēku, nevis valsts nozadzēju zākāšana. Vienotība pateicoties Āboltiņas bandai jau faktiski ir zem velēnām, labākais, kas var būt ir JKP + šī jaunā partija. Ar visiem saviem trūkumiem un zināmu populismu tā tomēr pārstāv rietumu, nevis bizantiskās vērttības.
  • 1
  • 2
zemsvītras tekstam
z
Ne jau pret Lembergu viņi cīnīsies, bet vismaz liela daļa no kodola pret Vienotību, no kuras paši nākuši vai caur kuru kļuvuši pazīstami. Atcerēsimies akadēmisko aprindu pārstāvjus Tautas partiju slavinošās reklāmās...
  • 5
  • 1
zemteksts
z
Lembergs, bļa*, vienalga ir labāks!
  • 1
  • 2
Vārds
V
Visi politiķi, kas piedalīsies jaunajā partijā, ir realizējuši un turpina realizēt labējo politiku, bet šajā brīdī izskatās, ka viņi ir sagatavojuši jaunu produktu "centriskā politika", kuru nu vēlēsies piedāvāt. Kā tas nākas, ka šie politiķi vienā naktī bez jebkādiem paskaidrojumiem maina savas idejas? Kāda ir garantija, ka viņi nemainīs savu kursu nākamo gadu laikā?
Margarēta
M
Jebkurā gadījumā viņi neiekaros tos, kas ir visā vīlušies un taisās protesta balsojumā nobalsot par Saskaņu. Mēs jau redzējām RD vēlēšanās, ka Saskaņa vairs nav tikai krievu partija, par ko balso tikai krievi. Kaimiņa elektorātu arī viņi nepaņems. To paņems Strīķe$co.
Buba
B
Sākumā sacerējos, taču kad vakar radio dzirdēju uzvārdu ar smaciņu "Ainars Dimants" kā potenciālu čļenu - paliku domīgs ...
Margarēta
M
Āksti! Kur tad Pavļuts savu 100gadnieku kantori vadošo lauleni līdzi neņēma? Nav jau laikam populārs tas megagiga līdzekļu šķērdēšanas kantoris, ne. Ļoti nepatīkami tie Pavļuti. Viņš šeptējās pa KM, kad cēla NacBibl, viņa kundze piezīdusies pie pirmā, treknākā 100gades cūkas pupa... Māšele diezgan mistiskā kārtā uztaisīja diplomātisko karjeru un lai arī neko daudz nejēdz, ir vēstniece ES (ir gadījies paklausīties šo dāmu, parunāt ar viņu, nu tur nevelk intelekts līdz tam amatam, ko viņa ieņem). Lai nu par ko es nebalsošu, bet par šiem nu es noteikti nebalsošu. tad jau labāk par skuju takas vienotību.
haralds elceris
vai šo: http://www.fotoblog.lv/rep/8388681/?cid=3521
  • 1
  • 0
ak vai
a
Cik jautra kompānija: Mēs par imigrāciju! Mēs par multikulturālismu! Mēs par imigrantu kvotām un virskvotām! Mēs par Kārlīšiem un Karlīnēm! Mēs par kontrabandas lakatiņiem!
hi-hi
h
"Vienotība" un "Mēs par" sadalīs "Vienotības" 5% uz pusēm, katra saņems 2,5%. Skuju takā vietas pietiks abām.
atkal sākās !
a
Sāk rasties jauno "glābēju" partijas. Īstenībā tie ir kaitnieki kas cenšas šķelt latviešu elektorātu.
Katrs
K
jauns sorosa poliiskais projekts, manuprāt, ir latviešu tautai vēl naidīgāks par iepriekšējo. šis noteikti pārspēj visus iepriekšējos - tāds ir mans viedoklis. Vai sorosu neapmierina, ka latviešu tauta izmirst pārāk lēni? Un vēl cālītis, kurš izslēgts pat no luterāņu baznīcas par kristus mācībai pilnīgi pretējas sludināšanu! manuprāt, par tādu partiju var balsot tikai latviešu tautas ienaidnieki - tāds ir mans viedoklis.
Smējējs
S
Manifests ir izcils. Man patika. Bet... sadzīves valodā tulkojot, līderi manifestā rosina Latvijas stiprajiem un gudrajiem daudz strādāt lielu mērķu labā, turpretim, stiprie un gudrie grib mierīgi dzīvot priekš sevis, bez lieliem mērķiem. Nemaz jau nerunājot par vājiem, ne visai gudriem un "dzīves abižotiem" , kuri grib dzīvot mierīgi, turklāt labāk par stipriem un gudriem.
Vai
V
jūs taisāt to politiku? Esat Soross vai vēl kāds pelēkais kardināls? "Dremokrātijas" apstākļos tautai nav nekādas varas, vienīgā uizvēle - balsot par vieniem, manuprāt, neliešiem, vai arī citiem
  • 0
  • 0
Smējējs => "naivajam"
S
Bet kas tad mums, latviešiem, to politiku taisa? Paši sev tak taisām to, kas katram pašam labāk patīk, bet pēc tam visi kopā brīnāmies, ka iznākums nevienam no mums pašiem nepatīk...
  • 8
  • 1
naivajam
n
Manifestus var sarakstīt, samelot visu ko, bet kāda politika pēc tam tiek taisīta? No tādas latviešu tauta tikai izmirst - tā rāda līdzšinējā pieredze.
  • 11
  • 4
Jo vairāk kustēsimies dažādos virzi
J
jo ātrāk varam nonākt Krievijas nagos.
Bet
B
tagad esam citos nagos.Vai Latvija var augstskolā mācīt par kosmosa tehnoloģijām un teikt,ka viņiem būs darbs ES?
  • 6
  • 2
duuna
d
Steidzigi nomainiet savus uzvardus/Jo ar tadiem arprata uzvardiem buus tikai suudi.Pretigi,ka var vispar lietot tadus uzvardus/
?
?
ragi dūnās?
  • 2
  • 1
berta
b
A kur t Zmejs goriničs, jau jau Kāsčejs ir
haralds
h
:D :D :D
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas