Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīdzenes sarunas: Ameriks lielījies Šleseram par Saskaņas un žurnālistu regulēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai nopietnu problēmu nav?
V
Vai Latvijā nopietnu problēmu vairs nav?
Senais
S
Izskatās pēc mēģinājuma sarīdīt.
Jantariks un Co
J
Man prieks paziņot, ka mūsu aktīva partijniece Broka beidzot, ar mistera 20 % aktīvu palīdzību, ir tikusi ostā un taisa rebas tur. Viņa tak ir Nila sievas draudzene. Mēs saprotamies ar Nilu. Un cita ietekmes zonās nelīdīsim. Broka tagad ir mierīga, pret Nilu nesprēgā. Tā kā viss ir štokos ! Mēs rūpējamies par tautu. Un par savu kabatu.
Manuprāt
M
Abi Jūs ar Broku esat labi. Ka tik pie lielākas algas tikt. Tev, Raivi, ir 16 000 mēnesī. Cik tad kvēlā nacionāle Broka saņem ? Cik Misters 20 % atļāva viņai "nopelnīt" ?
  • 2
  • 2
Skaidris
S
Re cik skarba ir patiesiba realitate, veca Kanadas kuce, klabarcuska Vikene sos kuces radijumu Sleseri visadi aizstaveja un citiem si kuce draudeja ar Talmaka zobenu, bet nu izradas, ka sis kuce ir patie visticamak ir cekiste, jo nelauj atvert cekas maisus un piesedza Latvijas mafijas vadoni- banditu Lesinski- slesere. Kad tisk tiesati un soditi Vikene un Lesisnskis- slesere par Latvijas valsts izlaupisanu un latviesu tauitas apzagsanu, par noziegumiem pret Latvijas valsti un latviesu tautu kadus sie divi izdzimteni ir veikusi un turpina veikt?
to Skaidris
t
Piedod, kļūdījos - VVF nosauca Buldozeru un Puķu Andri par divām nullēm kvadrātā. Nulles jau gan, manuprāt, viņi nav, jo daudzus miljonus no tautas izkrāpuši, bet, kā cilvēki - viņi ir ne tikai nulles,. bet pēdējie gnīdas.
  • 7
  • 1
to Skaidris
t
Es gan atceros, kā VVF nosauca Buldozeru un Šleseru par divām nullēm kvadrātā. Tu, laikam, Skaidrīt, esi mistera 20 % pārmijnieks un kremļa trollis. Kuces dēls, vienvārsakot !
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas