Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega
Klementjevs (att. no kreisās) neslēpa, ka Saskaņas mērķis ir nonākt valdībā, bet piebilda, ka no ZZS puses nekādi sadarbības piedāvājumi nav izteikti

Saskaņa demonstrē sevi kā konstruktīvu sabiedroto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
BET,TVNET VIENALGA NO LATVIJAS JĀPADZEN ! PAR DARBOŠANOS PRET LATVIJAS TAUTU
simona
s
Arvien atklātāk atklājas Latvijas valdošo partiju reālās darbības shēma-Saskaņa kā slēptais koalīcijas balsts-Vējoņa ievēlēšanu ar Saskaņas balsīm noorganizēja Āboltiņa,cerot uz premjera posteni,apejot Zemniekus,kuri par Vējoni nebalsoja,tagad nodokļu balsojumā atkal Saskaņas lēmums par piespieda arī Vienotību nobalsot.Atliek vienīgi jautājums - vai Saskaņai pietiek vien ar cerību par gaišo nākotni vai tomēr no valdojošajiem tiek slepus saņemta "neliela bet pelnīta"atlīdzība?
Saskaņa un Mamikins
S
Mamikina balsojums Briselē baigi konstruktīvais, vai ne? Kas Saskaņi padomā, varam iztēloties.
kas
k
Uz ko var paļauties? Uz šitiem, lai iebrauktu vēl dziļākā grāvi? Ko saskaņa prot?
Viltus sociāldemokrāti
V
kam patīk pusdienot Monako dārgākajos restorānos, saņemt lielākas algas par premjeru un prezidentu, bet zīmēt karikatūras par viņu lielajām algām.
Dr.xy
D
Socikim plkst.10:32. Vai ar definejumu "saskana" Jus esat domajis kremla cekistu politisko apvienibu ES un NATO Valsti Latvija,Vienoto Launuma Imperiju & GKR & Bela Russ ?
Dr.xy
D
Vai ar so rakstu tiek atbalstits iespejamais noziegums pret Latvijas Valsti un tautu,atbalstot "zalo" cekistu apvienosanos ar kremla cekistiem ? Ta ir neparprotama Valsts nodeviba.Ko dara drosibas institucijas ?
Sociāldemokrāts
S
Izlasīju komentārus - cerēju atrast kādus saprātīgus argumentus pret Saskaņu. Neatradu. Secinu, ka pret Saskaņu ir "ļoti vienkārši" cilvēki, kuriem grūti izteikt domas un redzēt Latviju ilgtermiņā. Saskaņa jau gadiem ilgi ir lielākā un populārākā Latvijas partija. Cik ilgi gribam to "ne(ie)redzēt"? Izskatās, ka cīņa pret Saskaņu dažiem ir vienīgais iegansts "darboties pUlitikā". Bēdīgi... :(
Debīlai valdoši partija konstruktīvs sabiedrotais.
!
!
Rīgā ar SC darbību politikā nav problēmu. Rīgā SC pašvaldības vadībā nesēž uz naudas, bet laiž to apritē - ceļ, atjauno, remontē, grāmatvediski sausi un truli neslēdz iestādes un līdz ar to neveicina bezdarbu un pakalpojumu nepieejamību. Rīgā SC ir saimnieciska, jo vēlētājs ir pietiekami prasīgs.
VVZ
V
Saskaņa ir "Jeģinaja Rossija"filiāle Latvijā, tāpēc runas par kaut kādu "konstruktīvismu" ir fufelis.
situācijai
s
Līgums ar Putina Vienoto Krieviju ir Saskaņai. Un arī Lembergam dikti tīk, kas notiek Krievijā. Nevajag jaukt galvu.
Tiešām?
T
Protams, uz ko gan tiek bruģets čeļs ar šādiem raksteļiem un secinājumiem/ vai nākamajais būs raksts par Staliņa dažiem labiem , konstruktīviem darbiem starp represijām ????
situācija
s
Ja Putina intereses valdībā līdz šim pārstāvēja Vienotība, tad pēc Vienotības nonākšanas miskastē Kremlim Latvijas valdībā vajadzēs jaunus aģentus. Kas cits, ja ne Vienotības drauģeļi un kolēģi no Saskaņas?
Ja
J
Lembergs sapņo par Putina Krieviju un ir pret NATO, tad, vai ZZS ir skaidra nostāja, ar ko viņi vēlas sadarboties? Klementjeva sacītais liek domāt par dīvainu ZZS un Saskaņas rosīšanos. Ne jau velti Grigule balsoja tāpat kā Mamikins. Un Griguli no partijas neizslēdza. Cilvēki, mums jābūt modriem, kas notiek. Šis Klementjeva komentārs liecina par darbošanos dīvainā virzienā, kas nekādi nedrīkst notikt Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas