Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Suverenitāte vēlēšanām piedāvā antiglobālistu idejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Civiliedzīvotājs
C
Tiesīgas valsts idejas. Varētu mēdiji tomēr būt izglītotāki un nevis savus tukšos viedokļus bet pamatotu informāciju sniegt? Savādāk nav brīnums ka no muļķu rakstiem cilvēki tiek muļķoti par okupējošiem ekonomistiem iebalso un tikai kad par vēlu tad atjēdzas balsot par savas valsts Suverenitāti.
oskars
o
viss tas ir suds.. vara Latvija pieder Tautai. ir jasasauc visas tautas saiets un tur ir japienem turpmakas darbibas ,vai programas plans uz nakamas saemas darba laiku.sava veida tautas fronte. kura partija to pienems,par to ari vajadzetu balsot .prezidentam pieskirt pilnvaras sis programmas kontrolei. noteikt likumus un soda sankcijas par si plana un solijumu nepildisanu. aizliegt deputatu skraidisanu no vienas partijas uz otru.un vispar,ka anglija,visu varu tai partijai kura uzvares velesanas,parejas opozicija. tikai tad bus no ka prasit atbildibu. So programmu varetu sastadit normali neangazeti politiki,ekonomisti,gudri un patriotiski noskanoti cilveki kuriem rup LATVIJAS nakotne un cilveciska taisniga attieksme pret visiem Latvijas iedzivotajiem. Pedejais laiks ir to darit, ja negribam pazaudet Latviju......
delfijs
d
Programma laba! Lai veicas tās īstenošanā... Viennozīmīgi balsošu par antiglobālistiem Suverenitātes sarakstā. Vienīga alternatīva pašreiz valdošajiem.
Savā ziņā arī Pūķins ir antiglobāli
S
Bet pat viņš ap. . .sīsies,jo pats ir 1000% atkarīgs no tiem,pret kuriem cīnās.
pilsonis
p
Ja paveiksies un vairākus nobalsos par Suverenitāti, tad gaidāma labāka dzīve policistiem, skolotājiem, mediķiem, kā arī visiem pārējiem strādājošajiem, jo sarakstā ir arī īstens sociāldemokrāts Agris Sūna.
haralds
h
protams iet, ja negribi savu balsi un izvēli deleģēt urlām un orkiem, konformkomunis†iem un liberas†iem!
  • 2
  • 0
Pilsone
P
Pilnībā jāmaina vēlēšanu likums, lai varētu balsot tikai par personālijām, nevis visu partiju. Ja man nepatīk kandidāts - es viņu svītroju, bet tāpat tiek ievēlēts...atliek izdarīt secinājumus - vai nu iet, vai nē.
  • 2
  • 1
Antiglobālisms
A
minimālā programma - nedzert kafiju, kakao, neēst banānus un mango. Maksimālā programma- saplacināt Zemi, lai globusa vietā būtu uz 3 vaļiem dusoša pankūka.
haralds
h
āmur, antiglobālisti pret varas globalizāciju, nevis pret to, ka Tu stum ģīmī mango, papaiju, korambolu, kivi un avakādō!
  • 1
  • 1
Qw
Q
Bezmaksas transports pat PSRS nebija! Lūk to es saprotu, vēriens. Neņemos spriest par to kā projekts rasties ir, bet sekas ,ja tiktu pie varas, var būt līdzīgas kā Austrumukrainas Novorossia karotājiem kad tie šāva domādami notriekt Ukraiņu An.
Aborigēns
A
Krima 1 dienu bija neatkarīga valsts. Cik dienas pastāvēs Latvija ārpus ES un NATO?
Suverenitāte
S
Taisnības labad jāsaka, ka tiek piedāvātas sociāldemokrātiskas idejas.
pilsonis
p
Beidzot tiek piedāvātas reālas sociāldemokrātiskas idejas.
ha
h
tikai ar antiglobalīstu kustību ir Latvijas nākotne
mb
m
pilnīgi piekritu Dainim vienīgais saraksts par Latvijas pastavešanu
NACIKI
N
Latvju masas nav nobriedušas tik globālām pārmaiņām.Vaig visu pa vecam,sēdēt pie stellēm,auzt no vecām lupatām it kā jaunas,lipināt no māliem podus un svilpītes.
VVZ
V
Citāts tepat no blakus raksta- " Varētu kaut kad aprunāties trijatā. Trijatā tādēļ, ka visas lietas «ietekmīgajā» politikas strāvojumā pārrauga kāds krievu valodā runājošs Andžejs Zdanovičs." Tas izskaidro to, kāpēc paredzēta "izstāšanās no NATO".
Dainis Grabovskis
D
Atkartosu velreiz. Ludzu nejauc ar to, kas rakstits Suvereneitates Majas lapa. Ar to, kas ir iesniegts CVK un zem kura ir parakstijusies neatkarigi, bezpartejiski deputatu kandidati.
  • 3
  • 1
Dainis Grabovskis
D
Sobrid si partija ir ka sabiedriska transporta bilete. Bilete ir, bet brauc latvietis, krievs, vai... Neskati viiru peec cepures.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas