Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tautas kalpi Latvijai sarakstu līderi - Kramiņš, Lindenblate un Smans

Partijas Tautas kalpi Latvijai 14.Saeimas vēlēšanu kandidātu sarakstu līderi būs pedagogs Edgars Kramiņš, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate un "vakcīnskeptiķu" aktīvists, uzņēmējs Aivars Smans.

Kā aģentūru LETA informēja Lindenblate, Kramiņš izraudzīts arī par "Tautas kalpu Latvijai" premjera amata kandidātu.

Partija savus kandidātu sarakstus Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) plāno iesniegt šodien vakarā. Starp sarakstu līderiem ir arī Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) valdes loceklis Jānis Dzenis, komponists un producents Gaitis Lazdāns, uzņēmuma "Grandeg" īpašnieks Andris Lubiņš un kādreizējais Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) darbinieks Normunds Zernis.

Partiju "Tautas kalpi Latvijai" dibināja un izveidoja Smans, Lazdāns un Lindenblate. "Šī partija ir veidojusies dabīgā ceļā, lai apvienotu cilvēkus ar tīru sirdi, kas mīl savu dzimteni un patiesi vēlas valsts labklājību. Katrs no mums ir nācis, lai dotu pienesumu valsts attīstībai. Nekādi solījumi un gudras runas, tikai mūsu darbi un rīcības pierādīs mūsu patiesos mērķus," apgalvoja Lindenblate.

Raksturojot partiju, Lindenblate pauda: ""Tautas kalpi Latvijai" rindās ir cilvēki no Latvijas reģioniem, kas vēlas labāku nākotni Latvijai, kur politiķi kalpo saviem pilsoņiem, nevis partijām. Partija strādā, lai 14.Saeimas vēlēšanās tiktu ievēlēti tautas pārstāvji, kas ir gatavi personīgi atbildēt par padarīto."

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas