Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vienotība, NA un LRA Ventspilī startēs ar 16 deputātu kandidātiem kopīgā sarakstā

Trīs politiskās partijas - Vienotība, Nacionālā apvienība (NA) un Latvijas Reģionu apvienība (LRA) - vēlēšanu komisijai Ventspilī ir iesniegušas apvienoto partiju sarakstu ar 16 Ventspils pašvaldības deputātu kandidātiem, aģentūru LETA informēja partiju pārstāvji.

Sarakstu veido 16 Ventspils pašvaldības deputātu kandidāti - Ģirts Valdis Kristovskis, Inga Antāne, Bruno Jurševics, Dace Korna, Aivis Landmanis, Anželika Jurševica, Ojārs Grīnbergs, Raimonds Kalniņš, Gita Rēvalde, Uģis Goldmanis, Ivars Landmanis, Edvards Ratnieks, Edgars Ūdris, Linards Gulbis, Jānis Makkars un Vigo Sviķekalns.

Saraksta devīze būs "Ventspils atdzimšanai un uzplaukumam" un tā programma paredz pievērst uzmanību pilsētas izaugsmei un iedzīvotāju labklājībai, lai īstenotu misiju - veidot Ventspili par plaukstošu pilsētu, kurā mierā, saticībā un pārticībā dzīvo laimīgi cilvēki. Galvenās programmas prioritātes ir ticības rītdienai atjaunošana, darba vietas un uzņēmējdarbības veicināšana, ostas attīstība, sociālo jautājumu risināšana, dzīves kvalitātes paaugstināšana un demogrāfija, veselības aizsardzība, izglītība un inovācijas, kā arī kultūra un sports.

Par saraksta kandidātu Ventspils domes priekšsēdētāja amatam gaidāmajās vēlēšanās tika izvirzīts ventspilnieks, politiķis, agrākais ministrs un Eiropas Parlamenta deputāts Ģirts Valdis Kristovskis.

"Programmas veidošanā balstījāmies uz mūsu pārliecību, kā veidot Ventspils pilsētu plaukstošu un spēcīgu turpmākos gadus. Tā ir mūsu apņemšanās, ko plānojam uzvaras gadījumā īstenot. Mūsu sarakstu veido dažādu nozaru profesionāļi ar lielu pieredzi un zināšanām savā jomā. Neviens kandidāts nav nejaušs, bet gan apzināti veidota komanda, kurai pa spēkam būtu īstenot pārmaiņas pilsētā," norāda apvienotā saraksta līderis, Ventspils mēra amata kandidāts Kristovskis.

Jau ziņots, ka aprīļa sākumā Vienotības Ventspils nodaļas biedrs Kristovskis, LRA Ventspils nodaļas vadītājs Kalniņš un NA Ventspils nodaļas vadītājs Jurševics parakstīja kopīgu vienošanos par dalību pašvaldību vēlēšanās Ventspilī.

 

Top komentāri

np
n
ciest nevaru vienotību un tos kas ar viņiem draudzējas
Erna
E
Ka sis kretins G.Kristovsksi var klut par politki ( par politiki piedzimst ar plasu un logisku redzejumu ar milestibu pret savu tautu un velmi tai kalpot, bet ne no tas zagt ka to darija sis Kristovskis, berzini, Vikene, Zatlers, Rumpis, Godmans, LC zaglu banda, Skele un TP zaglu banda, lesinskis..), jo vins ir idiots, debils kretins, kurs nicina un ienist homoseksualus cilvekus un iestajas pret likumu Par vindzimumu paru registraciju Latvija, kurs iestajas pret likumu Par eitanaziju, bet sie likumi ir nekavejoties japienem jo tie ir valadzigi Latvijas pilsoniem.
kalašnikovs
k
Kristovski! Tavs laiks ir beidzies!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas