Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Ābiķis izslēgšanai no TP nav gatavs, jo nejūtas kaitējis partijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
varbūt,esu dumjš,ja tā domāju,bet ja ievēlēs vēlreiz TP,tad tādu dzīvi esam pelnījuši....
lno
l
Ābiķis nošausies un atstās pēcnāves vēsti: Aizeju no dzīves, uzskatot sevi par TP biedru!
a
a
kautvai pakar
filozofs
f
Vai tiešām Ināra Egle nespēj uzrakstīt jēdzīgu virsrakstu latviešu valodā? Nav gatavs... izslēgšanai noTP...jo nejūtas kaitējis.
krā
k
Godīgie un gudrākie,jau tajā"kompānijā"neiederās,visvairāk no viņiem jābaidās tādiem kā Krauklis.
Dārznieks
D
Un tā, beidzamajā laikā aizvien biežāk parādās redzamāko Saeimas bijušo un arī tagadējo - nepopulāro partiju politiķu monologi, ka redzat, "es jau toreiz paredzēju , un tieši tie bija mani vārdi, es visus brīdināju , un bija jau skaidri redzams, ja būtu mani toreiz klausījuši " , kas liecina par "zemā starta pozīcijas " ieņemšanu pirmsvēlēšanu aģitācijā ar nepārvaramu vēlmi iekļūt Saeimā . Labi , ka viņi par sevi atgādina, jo sāk jau aizmirsties visu to aktīvo un pasīvo kapraču vārdi.
Sēkliņš
S
Kas vainīgs, tas bailīgs...
dzeris
d
No kā ābiķis tā baidās, es domāju, patreiz viņam būtu taisni labs moments pamest TP, un vēl saglabāt cietēja un taisnības cīnītāja oreolu? Varbūt, daudzi pat aizmirstu, ka ilgu laiku viņš tur ir bijis tikai parasta balsošanas skrūvīte, kā visi, un, kā visi, pildīja pat visnejēdzxīgākas pavēles.
lno
l
Nespējnieks, liekams vienā maisā ar sveicinātāju Lagzdiņu un kluso bubinātāju-"sirdsapziņu" Paegli. ____________________ Precīzi:)
Tautas Partijai
T
Izkakajaties vai aizvacaties no poda!
Lelle
L
Turies vien kā mēslu muša pie smirdīgas $ūdu čupas...tāpat izplēnēsiet un aiziesiet nebūtībā...
Ābiķi,
Ā
būtu mucis neatskatoties no TP, pēdējais brīdis.
prahtweeders
p
Nu skaidrs ka viņš nav gatavs izslēgšanai.Ābiķis sāka kā 41.vidusskolas ģeogrāfs,tur bija skolnieku cienīts,jo smadzenes nekompostrēja un brīvo laiku pavadīja meklējot kur iespraust.Par ko vairāk 80 - jos,kā stāsta,viņš pat nesapņoja.Taču tad nāca Čekas Frontes laiki un stūra mājā kāds nosprieda ka Ābiķis ir pietiekami ''bāls zēns'' lai tiktu virzīts uz augšu.90.gadu sākumā tas jau bija pavisam cits cilvēks ar degunu mākoņos un sejas izteiksmi it kā vienā vietā strādātu ieslēgts vibrators.Tā nu,tēlojot pasaules vareno un skraidot līdzi Lagzdiņam,Ābiķis ir dzīvojis vienos priekos pēdējos 15 gadus tikai nav padomājis ka TP acīs ir plikadīda bez kapitāla un talanta ko pietur kā pierastu mēbeli.Neko citu kā sēdēt deputātos vīrs vairs nemāk tāpēc viņam būtu ieteicams doties uz ''Mākoņiem'' un prasīt Šķēlem kādu pozu jāieņem lai dabūtu piedošanu.
vot
v
viena cūka sāk pa sili staigāt un viņā dirst ,nu nekārtība.
Ērglis
Ē
Daudzi cilvēki, kad TP dibinājās, tajā iestājās, jo tajā saskatīja ceribu. Diemžēl viņi nezināja ne Andra īstos nodomus, ne arī rēķinājās ar iekšējās kliķes strauju izveidošanos, kas turpināja LC garā (kuriem baigie opozicionāri oranžie it kā gribēja būt). Tas vien parāda, ka iekšējā demokrātija un spēja pašattīrīties ir ļoti svarīga politiskajām partijām. Bez tās agri vai vēlu tās nonāk politiskajā mēslainē. Es vienmēr esmu brīnijies, ko Ābiķis dara tajā partijā. Var jau būt, ka viņam kāds labums atlec. Bet nu šaubos, vai tas ir tās cilvēka cieņas vērts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas