Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Āboltiņa: Latvijas iedzīvotājiem ir tik daudz tiesību, kā reti kur pasaulē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Monse
M
Bah oui comple9tement d'accord avec Leny, le but d'un blog c'est que tu le remplisses avec ta cre9ativite9, on s'en fout du reste.Si on n'aime pas on passe, si on aime on reste, Bali Balo tu l'aimes ou le quietts.Mais si tu fais un blog pour avoir plein de visites, mets des vide9os de lolcat, apparemment e7a marche bien sur d'autres sites. Ou sinon cre9e ta vide9o lolcat. Et tu domineras l'internet.
zilnis
z
Nekur nav pasaulē nevienam tik daudz tiesības kā Latvijā siles cūkām-tā gribēja teikt rudā!
TIKAI SLIKTAJIEM CILVĒKIEM!!!!!!!!!
T
KĀ MUMS TAS TĀ SANĀK!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
Sika
S
Kā man riebjas šī uzmetēja un divkose!
Protams
P
Pat par noziegumiem, par ko citur bez žēlastības soda, var laimēties saņemt nosacīti.
Bija
B
tiesibas varbut ir... bez valsts un amatpersonu pienakuma taas ieveerot..:))
BBKK
B
''Latvijas iedzīvotājiem ir tik daudz tiesību, kā reti kur pasaulē'' - bezatbildigs pazinjojums..
ritdienis
r
AHA! Kad pašvaldību deputātiem ""atgādinu par viņu pienākumiem""tad viņi paliek ""kurli""! Pajautājiens:Vai man ir tiesības Pašvaldību deputātam ""izmazgāt ausis""lai tas sadzirdētu ""tautas balsi""?
g
g
piemēram Zaķa tiesības laikā kad tautu kāš ar nodokļiem. "Vienotība" demonstrē klaju dubultstandartu pastāvēšanu, jo "Vienotība" vienmēr ir bijusi ārkārtīgi kritiska pret citu partiju pārstāvjiem un norādījusi, ka galvenais iemesls, ar ko "Vienotība" ir pārāka par citām partijām, ir augsti morāles un ētikas standarti, godīgums, prasīgums pret saviem biedriem. Gadījumi ar bijušo ekonomikas ministru Arti Kamparu, bijušo tieslietu ministru Aigaru Štokenbergu un tagad ar Zaķi liecina, ka "Vienotības" standarti pret saviem biedriem ir vēl daudz zemāki nekā "veco laiku" politikā. "Vienotības" un partijas ētikas komisijas attieksme pret Zaķi ir daudz skandalozāka par pašu Zaķa nodarījumu, jo "Vienotība" akceptē šādu uzvedības standartu.
Belmondo
B
Jeņķu multenes , Solvit, vakaros paskaties!
Late
L
Jā tiesības ir tikai bagātajiem, kuri pērk likumus, kuri prihvatizē tautas- valsts īpašumu, kuri uzpērk tiesnešus, nemaksā nodokļus u.t.t. Nabagajiem ir stingri viss noteikts ministru kabineta noteikumos, nabaga pabalsts 40 lati. Ar mutes virināšanu cilvēks nevar atrast darbu, nopelnīt sev iztiku un samaksāt par mājokli. Dubultā morāle Aboltiņas kundze. To Saeimu vajadzētu pārcelt tuvāk vienkāršai tautai, kādā neapdzīvotā pierobežas ciemā.
Laime dzīvot Latvijā, turpinājums
L
man ir tiesības nedzert ūdeni no krāna jo trubu kvalitāti ir kā Kongo republikā, bet ja dzīvoju laukos man ir tiesības iet d**st sausajā tualetē tāpat kā Kongo republikā, ja esmu bārā man tiesības iedzert bet nesmēķēt, bet ielā man ir tiesības smēķēt bet neiedzert! Man ir tiesības saņemt algu aploksni un nesūdzēties par to, jo tad atvadīšos no neticamas 250 latu algas, man arī tiesības dzīvot valstī ar vienu oficiālo valodu, kur tomēr vēl joprojām nevaru sarunāties ar pusi iedzīvotāju! Visbeidzot esmu priviliģēts dzīvot valsti kur politiķus par krāpšanu vai par vienkārši muldēšanu neapmētā ar jogurtiem vai ar citiem sapuvušiem dārzeņiem un kur cilvēki neprotestē pat ja viņus ******** dibenā. Kad atcerešos vēl dažas tiesības būs trešais turpinājums.
papildināt!
p
papildināt, ja par referendumu vienojās 1 pozīcijas un 1 opozīcijas partija.
tā jau ir
t
jebkurš latvijas pilsonis var iet uz poda, tās ir viņa tiesibas ko politiķi atdzīst. apmeklejumu skaits neierobežots. tās ari visas mūsu tiesibas
!
!
Nekauņa. Šito pa politikas skuju taku ar skubu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas