Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Āboltiņa mantojusi Kalvīša un Šķēles runu rakstītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
omg
o
Ja neesi, tad nevaru būt vadošā amatā
obvious
o
Liepnieka PR ir viena raksturīga īpašība: tam nav nekādas startēgīskas noturības. Viņš nekad nav spējis un nespēj redzēt nākošo gājienu un izvērtēt kā viņa šodien izteiktās spožās izteikas paversīsies rīt. Šķēles laiku PR's bija pašiemīlējošos, kompleksainu, satrauktu puišeļu PR-s. Cilvēciņš izdomājis spožu frāzi, no prieka palecas piecas reizes un .... pļakš. Tas bija Šķēles PR's. Par Kalvīti nerunāšu, jo tur bija jau pēc definīcijas populāri neejoša prece.
aigogo
a
par ko jus cepjaties? stradaju arzemes, augsta limena valsts iestade. mums visiem priekshniekiem, ieskaitot mazos, runas parsvara sacer citi darbinieki. jus vispar stadaties prieksha, cik laika aiznem saceret runu? tas ir pilnigi normali, ka tada limena vaditajam ka Saeimas priekshsedetaja vai tml. runu sacer specialists (shaja gadijuma - filozofs :).
beta
b
Aboltiņas runas maniere tiešām ir vairāk kā kaitinoša. Vai tas ir kāds runas vai nervu sistēmas defekts, bet klausīties nemitīgo stostīšanos un vārdu pat trīsreizēju atkārtošanos ir apgrūtinoši. Tas rada neveselas personības iespaidu. Un pie tādas stostīšanās jēga pazūd...
cony
c
No tādiem principiem,kritērijiem,ko PLL un tā sastāvdaļas piekopa labi agrāk,ko piekop tagad un piekops nākotnē,ir ļoti apsveicami,ka cilvēki individuāli vai grupām aiziet un iesaistās īsti progresīvās demokrātiskās politiskajās , sabiedriskajās vainevalstiskajās organizācijās.
xxx
x
Āboltiņa prot tikai katru trešo vārdu atkārtot vairākārt kā papagailis.
saule
s
Par Āboltiņu nu var spriest: plika un traka provinciāle, mazvērtība kompleksi lielāki par frizūru - kā jau visiem Vienotībā! ja jau sakārojās oranžo demagogu runas :)))
calexico
c
mjā... jocīgs gadijums. it kā jau nekā pārsteidzoša vai nosodāma. un tomēr rūgtums paliek. ko tagad domāt par Tīronu un Zanderi?
Murcs
M
Visu cieņu, Āboltiņas runas ir labas - pilnīgi svešu tekstu nevar tā lasīt. Un ir normāli, ka runas apstrādā profi, kāds no komentētājiem vispār nojauš, cik daudz laika un moku tas prasa? Labāk pakomentējiet Krrristovska stostīgi nolasīto *** ziņojumu par diplomātu sanāksmēm, kas tagad saucas pamatnostādnes - visi V kolēģi debatēs tā kautrīgi pa zariņam, lapiņai vien pienesa un piesedza to drausmīgo plikumu. Lūk, tur ir jautājums - un visa mūsu krutā ĀM to vien spēj izspiest, labi zinot par ministra ļodzīgo krēsliņu?
ace
a
Atliek mantot vien arī kalvīša komplekciju un šķēles apmatojumu.
no malas
n
atceros,ka Šlāpina kungam nācās pamest Šķēles apkalpošanu, jo Šlāpina kunga "brūvējumi " saturēja pārāk daudz klaju muļķību.
antons
a
"Vidējā latvieša" konformisms.......... Bet nu līkā izskats!?
Teo
T
Kurš tad ņem nopietni tās oficiālās runas? Nekad nēesam to darījuši un, izrādās, pilnīgi pamatoti. Kuram interesē Šļāpina domas, ja Āboltiņai savu nemaz nav.
haha
h
ar TP cilvēkiem viss kārtībā, nav kārtībā ar dāmām, kas no JL, PS utt tēlo "citu politiku" vienīgi kampaņās!!! Tādas pašas rokas, kājas un kārīgs kuņģis kā TP politiķiem, ja jau pat runu rakstītāji der kā uzlieti!
haha
h
Šlāpins ir mācījies filozofijas vēsturi LU, bet tas viņu nepadara par filozofu/filosofu :) "Smalko aprindu" skribents. Āboltiņas oranžā izgāšanās - visas grib būt lielas dāmas :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas