Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Āboltiņa pasniegs piemiņas zīmes barikāžu dalībniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uguntina
u
Vai Aboltina sniedzot sos apbalvojums ari pajautas to sanemejiem ka vini jutas saja brivaja Latvija ikdiena? Ka jutas vinu berni, radi, draugi, tuvinieki, pazinas saja bardaka kads ir Latvija?
Ko?
K
Uguntiņa, tu laikam neko nezini, kā cilvēki dzīvoja PSRS laikos, vai arī īsa atmiņa?
  • 0
  • 0
vectēvs LR
v
Es strādāju, domāju, funktierēju un esmu apmierināts, mani bērni un mazbērni arī ir apmierināti ar dzīvi Latvijā, vienīgi ar naidīgajiem krieviem nē.Man nav nekādu mantojumu, neesmu deputāts, neko neesmu nozadzis. Dzīvoju ar prieku un labām domām, esmu paēdis un nestaigāju pliks, staigāju kājām un braucu ar riteni, neslīpēju Rīgas bruģi un nedomāju, kā graut savas valsts pamatus. VOt, i vsjo !
  • 0
  • 0
patriots
p
Vai tiesam Aboltina ir tik aprobezota un stulba ka nespej apjekt to, ka barikazu pasakumu neapmeklesana ir ka apliecinajums tam, ka pedejo 20.gadu valsts parvaldes rezims ir bankrotejis, ka Latvijas iedzivotaji, Latvijas pilsoni netic nevienam Latvijas prezidentam, ministriem, Ministru prezidentam, Saeimas deputatiem, ieredniem, nevienam no valst parvalde iesaistitajiem cilvekiem, jo 20. gadus Latvijas valsts ir izlaupita, iedzivotaji apzagti, apkrapti, pazemoti, piesmieti un nabadziba iegrusti. Ka vel si Aboltina var grabstities gar barikazu dalibnieku sirdsabzinam. Vareja jau reddzet, ka pati Aboltina, stavot pie ugunskura janvari, to cuku putru strebt negribeja, bet to piesolika kadam citam.... Latvijas valsti 20. gados ir degradejusi nekaunigie zagli, meli, korumpanti Godmanis un LC, Skele un TP, Lembergs un ZZS, Straume un LNNK/TB, Ulmanis, Freiberga, Zatleris, ieredni, Saeimas deputati.... Tajas barikazu dienas pat launakos murgos nevienam to dalibniekiem nevareja iedomaties, ka Latvijas valsti izlaupis pasi latviesi kuri ar meliem un viltu varu ir sagrabusi, ka Latvijas valsts vaditaji ar tadu cinismu, nezelibu, brutalitati apzags savu tautu un daris visu iespejamo un neiespejamo, lai to iznicinatu vai ari izdzitu no Latvijas valsts, kas ari jau pa dalai ir izdarits un tam vajadzeja tikai nieka 20.gadus.
Stasis
S
Nē, Āboltiņa nav ne stulba ne aprobežota. Tas, ko tu raksti , nāk no stulba un aprobežota , varbūt pat garīgi slima nabadziņa. Neķengājies, domā ar galvu nevis otro galu! Lai Dievs tevi sargā !
  • 0
  • 0
johaidī !
j
Patriot,kaunies sevi saukt par patriotu, ja no tavas mutes nāk āŗā tikai negatīvisms. Uzliec kārtīgas brilles un paskaties,cik neiedomājami ir pārvērtusies Latvija pozitīvā nozīmē! Sakopta, veikali pilni, cilvēki skaisti apģērbušies, brauc ar autombīļiem, būvē mājas utt.Kas ir nozagts, kas izlaupīts. Kam bija slikti un tie, kuri gribēja ātri tikt pie naudas un mantas, tie visi aizbrauca meklēt laimi pasaulē. Ja viss neiet tik gludi, kā gribētos, tad paši vien esm vainīgi un vieglāk ir vainot kādu citu !Visi tak rāva katrs uz savu pusi tik, cik spēja,vieniem tika vairāk, citiem -mazāk, pēc spējām! Tagad katram pašam jādomā, kā tikt uz zaļa zara.Nav jāgaida, ka visu gatavu ieliks mutē !Un tiem pabalstu dīcējiem NEKAD nebūs gana un labi.
  • 0
  • 0
He he...
H
Ar kā svētību valsts apbalvojumu (Barikāžu piemiņas medalu), abolanīt..... he he saņēma tavs bērnudārza audzēknis jaun-pups... hi hi... Cik šoreiz tādu jaun-pupu ir tavā sarakstā, abolanīt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas