Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Āboltiņa: "Bezprecedenta gadījums, kā Vienotībai beigt savu eksistenci"

Āboltiņu izslēdz no Vienotības; Ašeradens neatstās ekonomikas ministra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Taatasir
T
Leļļu teātris: negribu par ministru, gribu par ministru! Mammu es gribu, mamu es gribu, es gribu būt labs...ministrs??? Labi puisīt, labi vari vēl paspēlēties, vakariņas pagaidīs.
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Jautājums: ja cilvēks izmests no partijas - vai viņa biogrāfija tad vairs ir tik NEVAINOJAMA, lai varētu vienā mierā darboties ĀRLIETĀS?
neko nesaprotu
n
Āboltiņa patiešām domā, ka Vienotība līdz šim nav sabrukusi tikai viņas pūliņu rezultātā! ? Tas jau robežojas ar plānprātu! Un tāda vēl sapņo par siltu vietiņu diplomātijā?
ff
f
Sākas spalvu spodrināšana pirms vēlēšanām. Skat, kādi mēs principiāli - Āboltiņu no siles patriecām. Kaut kā prātā nāk tas Honhongas čalis un visādi citi meli. Nesaldējiet, nagus, laidieties jau nu visi pa burbuli! Kaut gan izskatās, ka ar vienu roku turas, ar otru - vēl mēģina ko saraust.
Lemberga ņirga
L
Āboltiņu vajadzēja izslēgt jau tad, kad ar viņas palīdzību tika gāzta Dombrovska valdība, lai koalīcijā varētu dabūt ZZS. Tagad diemžēl ir par vēlu. R.I.P. Vienotība. R.I.P. tiesiskums Latvijā.
ARGO
A
Neglīts un nelietīgi zilo un migrantu iekšējs apvērsums pret latviešu sievieti un māti. Solvita turies!
hahā
h
It kā Āboltiņa visu laiku nebūtu zilos atbalstījusi. "Vienotība" vai nav zilo partija?
  • 5
  • 4
latviešu tēvs
l
Turies pie siles!
  • 13
  • 6
tehnoloģija
t
Tāds pabāls PR manevrs vien ir. Tie paši purni, starp citu, ne par mata tiesu svētāki par āboleni, sasmērējušies virknē noziegumu, tagad šo izslēdz par samērā niecīgu pārkāpumu, ja salīdzina ar tiem mēsliem, ko biedrene sastrādājusi līdz šim. Savu pēcpusi ūjinātāja ir nodrošinājusi, turpmāk uzturēsim viņu treknā amatā ĀM. Vienotībai savukārt pēdējais salmiņš, mēģinājums sevi kaut kā iesmērēt vēlētājam.
Tiktāl nokārtots
T
Bet kuram tagad ir pienākums viņu kaut kur "iekārtot"? Kas viņa tāda ir, lai tā saspringtu par šo sievieti? Varbūt lai iet uz lielveikalu pameklēt sev kādu nodarbošanos?
  • 4
  • 4
Gļēvuļu bars
G
Aizmuguriski izslēgt klātneesošu personu no partijas - kā labākajos PSRS laikos.
Margarēta
M
Piedošanu, bet kundzei jau nu sen vajadzēja pašai prasties. Būtībā normāls, saprātīgs cilvēks ar pašcieņu, nevis tikai neremdināmu varaskāri jau sen būtu aizgājis no politikas un atradis sev citu nodarbošanos. Bet laikam jau nav neko prātīga, neko daudz neprot, tāpēc ārlietu ministram jāiekārto atpakaļ pirms 10 vai cik tur gadiem pamestajā ministrijā. Cilvēcīgi, protams, no Rinkēviča puses, pat cēli, es teiktu, bet ministrijai un tās gaisotnei tas par labu nenāks. Pat nezinu, ko viņa tur varētu darīt. Ja nu vienīgi šķirot pastu.
  • 9
  • 5
Kāpēc,tad
K
kundze neieradās uz sēdi,kaut bija aicināta, tad jau zināja rezultātu, tikai afēriste tik vienkārši nepadodas.
  • 15
  • 7
Mantrausis
M
Gara acīm redzu šo spēli sabiedrībai rūpīgi izstrādātu un patlaban pirmizrādi piedzīvojušu. Protams, Āboltiņa un demokrātija NAV savienojami jēdzieni, bet kāda jēga demokrātiski (it kā) veidotai partijai, kur tās biedri nevar paust viedokli... Taču - uzskatu to par spēli, kurā sabiedrībai tiek ziņots: Āboltiņa ir prom! Stulbi ir tas, ka paliek daži sakarīgi cilvēki (Hosams), un MILZU tukšums. Kāds preses vīrs izteicies, ka Solvita ir liela saule un... Liela saule apspīdēja tuksnesi. Arī šis notikums liecina, ka V nav ideju, ir tikai reakcija uz notikumiem. Kā jau daudzus gadus mūsu valdībām...
Jurists
J
A Aivars šito zin, bl..?
lustīgais nerris uz turgus plača
l
Izklausās kā Āboltiņas pašas piedāvāts scenārijs: veči, jūs mani izslēdzat, jo es jau tikuntā esmu siltā, treknā vietiņā Ārlietās; Valmieras teātra direktrises vīrs lai paliek ekonomikas ministra sēdeklī; un tā varbūt būs kāda cerība Vienotībai uz balsīm vēlēšanās. Ījabivars jau ir norīkots aģitācijas braucienā pa trimdas, tfu atvainojos, klaida pagastiem. Nu tā kaut kā.
reptilis
r
Nu,re cik skaisti...,tad jau biedrs Ašerādens ar b.prokurora palīdzību sāks piedzīt LV radušos zaudējumus no visiem OIK zādzībā iesaistītajiem! ....jūs tam neticat?....,tad,kā Vienotība grib tikt nākošajā Saeimā? Jo nākošie ievēlētie var sākt izmeklēšanu arī pret b.Ašerādenu...
zvirbulēns
z
Nu tad, Ašeraden, tagad, kad esi palicis ministra amatā, uzņemies politisko atbildību un demisionē par OIK skandālu!
skats no malas
s
Lūk būtiskākais - visa šī jezga ar Āboltiņu (un laikam arī ņemšanās ap bezjēdzīgajām oligarhu sarunām) ir paredzēta, lai novērstu sabiedrības uzmanību no OIK skandalozās afēras!
  • 7
  • 2
putnam ar īsu atmiņu
p
Un kur tad OIK krustēvs Emsis vai kā viņu citādi tur sauca.
  • 28
  • 6
Andža godigais
A
Kāds skandāls, upe plūst tālāk. Sile uz barojas bez problēmām. Atsijaja konkurentus, santimjajejus. Žīdu bizness rullē tālāk.
  • 11
  • 11
zvirbulēns
z
Āboltiņu nevajadzēja izslēgt no Vienotības, apliecināt, ka nepateicība ir pasaules alga...viņa tak tos izslēdzējus pacēla no dubļiem...nu kas mums, piemēram, tas Abu Meri, kuru Aboltiņa pieņēma, paklausot Lindai Mūrniecei...jā, Vienotība ir kas prātam netverams...teicu Āboltiņai, tīri to savu partiju, met ārā visus pašlabuma meklētājus...saturi partiju...neklausīja, piekāpās, piekāpās, piekāpās, un te tas rezultāts.
Kārklu vācietis
K
Kā lai neatceras lozungu - (brīvs tulkojums)sakām partija,domājam Ļeņins,sakām Ļeņins,domājam partija ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas