Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

ACULIECINIEKA FOTO: Konflikts Ventbunkerā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nahuj
n
ko jūs te sprīežat gudri,paši jūs sudaini bezdarbnieki kas dzen te bezpriģeli-gudri mēģina spriest bet nekas nesanak... ja būtu paši vinju vietaa tad apdirstos vel nekam nesākoties! ko te gudri spriest lai spriež un noskaidro faktus tie kam par to maksā..
pacans
p
APSARDZE tur nepiekaa nav vainiga vinji vienkarshi megina nopelnit naudu kaa jebkurš šinī valstii kuram ir vel darbs !!!
Padomā!
P
Ja grupa policistu Latvijā dodas iekšā kādā uzņēmumā, tad noteikti viņi dodas pēc priekšniecības rīkojuma. Un ja apsardze nepakļaujas policistu prasībām un vēl mēģina pretī runāt un darboties, tad šie apsargi "jānoliek pie vietas". Visu cieņu policijai! Es labāk paļaujos uz rīcībspējīgu policiju, nekā uz algotiem apsargiem.
atskurbtuves pieņēmējs
a
Uz tikta atradās nevis "omes", bet dažādu vecumu cilvēki. Aizrādījums par melošanu. Tā kā bija iespējamas masu nekārtības un šī policijas vienība laikam ir vislabāk sagatavota, sūtīja to. Nākamajā reizē sūtīsim biedru Teroristu, lai novērš nekārtības ar savu demagoģiju. Pqar nelaimi tiesiskajiem nihilistiem, mēs dzīvojam tiesiskā nvalstī un nekas nevar notikt pēc bļāvēju bara pieprasījuma. Pat ja bars ir liels, bļauj skaļi un kļūst agresīvs.
atskurbtuves pieņēmējs
a
Ja tos cilvēkus trenkātu šoferīši ar uzgriežņu atslēgām, vai kāds ar fūri pārbrauktu pāri visiem kas priekšā, vai tad būtu labāk? Tiesības nav tikai protestētājiem, bet arī citiem.
humors un satīra
h
Žēl ka tevis tur nebija, tu gan būtu sadevis - pats sev biksēs :D
anonīmais šakālis
a
Ja zini ko vairāk, tad lūdzu, faktus studijā!
kk
k
Ja tur sāktu rakt meklējot objektīvo patiesību....kas nāktu augšā.....
Terorists
T
Ja tu biji domājis mani tad pirmkārt arī sievietes ir pieauguši cilvēki,bet tas nedod tiesības viņas grūstīt un trenkāt ar gumijas koku tādēļ kad viņas cīnās par savu slimnīcu ko šīs valsts politikāņi ar ierēdņiem ir nolaiduši uz grunti. Otrkārt-Kurš rīkoja ,,LIETUSSARGU REVOLŪCIJU" ?Vai tas nebija JL&Co.Bija,tātad atbildību uzņemas viņi kad nevarēja savaldīt pūli kas devās uz SAEIMU.Un ja nezini tad palasi likumu par mītiņiem un demonstrācijām.
zaganičs
z
ta ari vajag, jo nedrikst pretoties policijai
atskurbtuves pieņēmējs
a
Nekādu omju nebija, bija pieauguši cilvēki. Melim kvalifikācija "iespītējies melis" par melošanu un spītēšanos. Demonstrācija un vardarbīgie grautiņi nebija saistīti. Melis sameloja divreiz.
Sniper'sEye
S
"Apsargi (privātpersonas) nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām! Kas tur nesaprotams?" Vai esi ļoti drošs, ka policisti tur bija likumīgi un rikojās atbilstoši LR likumiem? Pēc kādiem citiem likumiem viņi varbūt arī rīkojās?
@
@
Vaidot presē, bez tiesāšanās, slotu neviens neatdos.
Lelle
L
Nē neslēdzu! Slotu pieslienu pie ārdurvīm un visi kaimiņi zina, ka manis nav mājās... Tā būtu jā būt civilizētā valstī, bet diemžēl....
A LEMBERGS DOMES PRIEKSSĒDĒT
A
TAD TU ARĪ NESLĒDZ SAVU ŪĶI CIET.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas