Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Aivars Ozoliņš: Abi vainīgi?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
YYY
Y
Izskatās, ka Ozoliņa k-gs nav īsti labi iepazinies ar Ziņojumu ! Nevarēju atrast, kurā vietā H.Taljavini būtu pateikusi, ka Gruzija ir izraisījusi karu ar artilērijas apšaudi 7. - 8. augustā ! Ziņojumā tādas vietas nav !!! Drīzāk jāskatās uz šo : This Report shows that any explanation of the origins of the conflict cannot focus solely on the artillery attack on Tskhinvali in the night of 7/8 August and on what then developed into the questionable Georgian offensive in South Ossetia and the Russian military action. The evaluation also has to cover the run-up to the war during the years before and the mounting tensions in the months and weeks immediately preceding the outbreak of hostilities. It must also take into account years of provocations, mutual accusations, military and political threats and acts of violence both inside and outside the conflict zone. It has to consider, too, the impact of a great power’s coercive politics and diplomacy against a small and insubordinate neighbour, together with the small neighbour’s penchant for overplaying its hand and acting in the heat of the moment without careful consideration of the final outcome, not to mention its fear that it might permanently lose important parts of its territory through creeping annexation.
akvp
a
Gruzijas pieredzi jāņem vērā Latvijai.Bet mācība ir tāda, ka valsts iekšpolitiskās problēmas, respektīvi, kad valsts iedzīvotāji un valdība konfliktē savā starpā, ir vislabvēlīgākā augsne ārējai agresijai.
cirks
c
es labāk "vergošu" 100 gadus SVF (no kā neviena valsts pasaulē vēl nav nopietni cietusi) nekā pacietīšu, ka Krievijas ģeržimordas komandēs kā man būs dzīvot Latvijā ...
.....
.
Krievijai nav vajadziga tava nabagmaja,ta ka vari gulet mierigi.Ja sapnoji par jaunu "okupaciju"- krievi nav idioti,atskiriba no latviesu"baleliniem"un jusu paradus maksat vini netaisas,ta ka pasiem naksies mazdruscin-parasimts gadinus-pavergot SVF...
Nāni
N
Kas gan tur nesaprotams Ja no Serbijas neatdalītu Kosovu, kas slāviem ir nozīmīga reliģiska vieta nebūt Gruzijas kara. Tā vienmēr ir bijis- kā sauc tā atskan!
replika
r
ES pierāda savu gļēvumu. Varbūt, ka 8. augustā pirmie izšāva gruzīni, bet vai pirms tam nebija apšaudes no otras puses?
Opss
O
Anomālija: ja pretojies krievu tankiem, tad esi kara izraisītājs, ja nepretojies krievu tankiem, tad esi laprātīgi apvienojies ar Impēriju.
mara
m
Gruzijas pieredzi jāņem vērā Latvijai. Ja Krievija izprovocēs iebrukšanu Latvijā, ņemot vera spēcīgo 5.kolonas atbalstu un dziļo gara pagrimumu latviešos, mums nelīdzēs formala piederībā nato vai ES. Pabļaus sakumā un viss. Jo nekādas formālas, dokumentali fiksētas garantijas no NATO-ES puses mums nav. Ne velti plašas militārmācības pie robežām, Kalvīša-Ušakova-Šlesera braukšana uz Maskavu. Vēsture atkartojas, kad nemacas no tas kļūdām.
dzeris
d
Neviens jau nevēlaas konfliktēt ar Krieviju, tāpēc jau ziņojums tāds diezgan diplomatisks, kaut arī izklāstītie fakti atbilst patiesībai. Vakar jau Krievijai netika noņemtas arī balsstiesības, netika pat izteikts aizrādījums vai dots konkrēts laiks trūkumu novēršanai un parlamentarās asamblejas lēmumu pildīšanai Gruzijas, D-Osetijas un Abhāzijas sakarā, ko Krievija nepilda un atklāti paziņo, ka arī nedomā pildīt. Kā paziņoja Šveices pārstāvis - nav nozīmes Krievijas pārstāvjiem ko uzspiest, jo viņiem tāpat neesot nekāda ietekme uz valdību. Krievija to uztver kā savu kārtējo uzvaru, un, tā tas arī, īstenībā, ir. Izskatās, tam, kas teica, ka vēsture māca tikai to, ka neko nemāca, taisnība. Eiropa atkal piekāpjas un atbalsta agresoru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas