Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Aizdomas, ka kontrabandu no Krievijas piesedz augsta Ludzas robežsardzes amatpersona

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DANILA
D
valdis jau sen piesedza kontrobandu
Hugo Diegs
H
Nevar izslēgt varbūtību ka muitnieki un robežsargi ved daļu "peļņas" savai priekšniecībai uz Rīgu. Tāpēc Rīgas kungi piesedz savus čomakus, kuri taisa naudu uz austrumu robežas. Ķer tikai aunus, kuri nemaksa muitai un robežsardzei.
13.janvaris.
1
Vai tad roka zog???roka panem .galva izdoma kad jazog.Pasakiet kur Latvija,kadas strukturas neparkapj pilnvaras vai neizmanto???varbut ugundzesejos,mes esam slimi, mes neprotam un neticam kad var dzivot godigi MUMS NAV PIEREDZES NEZAGT NO KOPEJA KATLA JO MUMS NAV SAJUTAS KAD TAS IR MUSU KATLS.,mes neticam kad var but godigi politiki kuri doma vairak prieks tautas neka prieks sevis.Kad mes mainisimies bus Legimitiva vara,bus pienemami likomi,un bus kas izpilda tos ,jo sapratis sie likumi ir prieks tautas.parejais ir tikai cina ar sekam.
Hugo Diegs
H
Kontrabandas tētiņi ir Iciks un Kāmis- piziķi bez smadzenēm. Lai nodarbotos ar fiziku vajadzīgas "mozgas", aber politiķim der arī tukša galva. Kādi bija Kāmīša priekšlikumi kā glābt Latvijas ekonomiku? gada laikā nav pat muti attaisījis vaļā, jo superstulbs.
ZIRGS
Z
Kāda loma šajā shēmā ir SPORTAM? Ja jau SPORTS piesedza degvielas ontrabandu, nez vai viņš vienkārši stāv malā...
K
K
vienu var bez tiesas,izmeklēšanas,pat bez elementāras pārbaudes izvazāt pa presi,nomelnot, bet ,kad atklāj nodokļu shēmas vai, kad atklāj narkotikas lielā daudzumā- pat iniciāļus nenopublicē. Skaidrs, ka tas ir pasūtījuma raksts! Vajadzētu tādus pasūtītājus un tadus rakstītājus pārmācīt kā nākas.
NE
N
klusajam ...A PURNĀ!!!
anonīmais šakālisa
a
Jā, tieši tā, godīgi cilvēki tādos amatos nemaz netiek!
Alberts
A
Jo vairāk rusificēta valsts , jo ciešāki ''sakari''ar krieviju, jo lielāks bardaks ! Pareizi, tādi ciešie '' sakari'' tikai degradējuši šo valsti !
fui
f
Nu kāda problēma -apskatiet, kādas mājas pēdējo 10 gadu laikā muitnieki un robežsargi sacēluši un ar kādām mašīnām brauc un viss būs skaidrs -kas godīgs, kas nē.
kaka
k
ko tad tu klusee? un ts teels - m. tak gan jau ka var sevi atmazgaat un citus ieseedinaat....
fff777
f
DIENA POLU4ILA BABKI ZA ETU LEVUJU STATJU TAK4TO DIENA PROSTO OBOSRALASJ ETO BRED ZAKAZUHA VIDIS JESTJ LJUDI KATORIJE RABOTAJUT HOROSO A KONTRABASAM ETO NENRAVITSJA VOT I VESJ RASKLAD OTKROJTE GLAZA
fff777
f
pareizi cenu nosaka muitnieki ES PATS braukaju un ar robezsargiem man nav nekadu problemu vis ir pec likuma bet muitniece bez tukstots rubliem lodzinu negrib atvert ES SAKU VAJAG NEMT UN MUITNIEKUS CAKARET ES PATS VARU MATEIKT MUITNIEKU VARDUS UN UZVARDUS TA KA TADUS KREISOS KOMPROMATUS VAR IEBAZT VIENA VIETA.
fff777
f
skatos te daudz gudrinieku tikai kadu apcelt jus reali paskataties cik kontrobandas ir aizturets un pateicoties kam ne biezajiem muitniekiem bet robezsargiem un tiesi tapec ari raksta tadu nepatiesibu par cilveku jo vins negrib ar to hujnu nodarboties bet lielajiem ciekuriem tas nepatik tapec raksta tadus kompromatus.
VISS NOTIEK
V
CENA AUSTRUMU PIEROBEŽĀ PIE MUITAS UN ROBEŽSARGIEM NAV LIELA , TIKAI 1 LATS PAR KATRU LIEKO CIGAREŠU BLOKU ...... BRAUC ,VED CIK GRIBI , PAT LAIKU PATEIKS , KAD PAREIZĀ MAIŅA STRĀDĀ !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Otrdien vietām Latvijā gaidāms pērkona negaiss

Otrdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +8,8 grādiem Zosēnos līdz +17,6 grādiem Daugavgrīvā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati. Otrdien daudzviet La...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas