Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Aiziet Saeima, uz kuru cerēja tauta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēlētājs
V
Cerēt varēsim,kad tiks nomainīta vēlēšanu sistēma!
zxzxs
z
Būtu interesanti Āboltiņai mutē iebāzt dzīvu zivi, lai tā četrus gadus asti luncina.
Mute
M
Ja mutē - negantniece vēl varētu dzivnieciņu sakost, kas būtu pretēji dzīvnieku labturības noteikumiem.
  • 0
  • 0
S@mērīgums
S
Zivi vajadzetu - pirāniju, bet vietas izvēle - pakaļa. Tad būtu samērīgums ievērots, jo sabiedrības guvums būtu lielāks par zivtiņas ciešanām.
  • 1
  • 0
Ezis UK
E
Sadist ,ko Tev zivs nodarījusi?
  • 2
  • 0
Leo-33
L
Aiziet tikai tie,kuriem ne % nebija iespēju turpināt parazitēšanu Saeimā.Citu Z ar kājām pa priekšu neiznesīs,cits Z sola rakstīt memuārus,kā pašslavinošu paskvilu,jo visa viņa dzīve ir MELI,ALKATĪBA,NODEVĪBA,negodīgums.Lai viegla viņu skuju taka no Saeimas gudrīši un apsmietie "varoņi "
Anita
A
Šo Saimu atcerēšos kā murgu,kas tik cietsirdīgi izturējās pret savu tautu-ar savu jostas pievilkšanas politiku.Cik ilgi vēl būs jācieš?
Ezis UK
E
Nobankrotējusi "valsts" būtu spiesta samazināt savu galminieku skaitu no 15% iedzīvotāju,līdz Rietumeiropas 6-8%! Tāda liekēžu armija ,kas dzīvo uz iedzīvotāju kaklā ,kaut ko raksta ,skaita ,analizē un apraksta! Liekie "krēsli" izmaksā vairāk parmiljardu gadā,bet nodarītais kaitējums ir vismaz tikpat.Saglabājot visu LPSR vadības struktūru( pārsaucot gan) un piedomājot ,jaunus un jaunus krēslus klāt "vadība"iegrūda valsti šajā stāvoklī ,jo visiem biedriem gribējās sēdēt aiz galda un kaut ko nedarīt.
  • 3
  • 0
bb
b
Valsts bija uz bankrota robežas, par ko bija "parūpējušies" iepriekšējie politiķi. Pēc Kalvīša " 7 treknajiem gadiem", Parex glābšanas ar nodokļu maksātāju naudas, aizņēmumiem SVF, PVN celšanas un noslepenorajiem nosacījumiem ar EK par pensiju iesaldēšanu un citām lietām, 11. Saeima bija dau'zāmdz labāka par iepriekšējām. Tikai politiķi nespēja izmantot izdevību strādāt bez šantāžām, sprunguļu likšanas koalīcijas partneru īstenoto reformu ratos, līdz beidzot arī ne bez NA šantāžām un Zolitūdes, krita valdība!
  • 3
  • 2
DEPUTATS
D
VALSTS TIEK DEMONTETA UN TAUTA AIZIET PA SKUJU TAKU JACER UZ CITADELES BANKAS PAARDOSANU
Jānis
J
Vinotība ir Lastvijas attīdstībass virzošais spēks. Vēl arī NA . Ja nemaisītos pa kājām kriminālists Lembergs, tad laba būtu arīzzs. Visi pārējie ir tuk`dsu salmu kūlēji, kuri grib tikt vpie varas. Nekads tā nenotiks !
Suzanna
S
Latviajs politkiir aprobezoti, alkatigi, kompleksiem nomakti kretini, daudiz no viniem ir zagli un kormpanti kuri uz tautas un valst srekina piepilda savas kabatas un pienem savam privatajam interesem lemumus ....tads bija stulbais Ulmanis, tad abija alkatiga, ciniska Freibergisa, tads ir Zatlers (kapec sie kretin iir iedomajusie,s ka viniem pienaks dargi valsts dzivokli, nepelnitas pensijas, miesassargi, valsts automasinas un citas socialas garantijas?), nerunajot jau par stulbajiem, debilajiem deputatiem, kuri vispar nesaprot ka Saeiams deputata pienakums ir kalpot Latvijas pilsoniem un Latvijas valstij. Latviasj valsst post sun tragedija ir Latviajs prezidenti, Saeiasm deputati, ministri, ieredni, politki....kuri ir nespejigi, nepiemeroti darbam kadu vini ienem. Latvijas valsts politiska sistema ir bankrotejusi, jo sis izveidotais politiskais rezims nekalpo ne Latvijas pilsoniem ne Latvijas valsts ilgpastavesanai un tas nu ir fakts.
Monta
M
Mazos sirmos kumeliņos, Jāj pa ceļu saeimiņas, Jāj un jāj tās tautu un neapstājas, Zemes virsū nav tām mājas.... Jo tautai no tām slikti klājas!
druumais
d
Tauta cerēja uz Saeimu.... Kaķim jāsmejas! Neviens uz šo liekēžu baru sen vairs necer!!!
...
.
Tad jau cerības ir attaisnotas, jo jaunā Saeima ir gandrīz tāda pati.
nu es sevišķi daudz no viņiem negai
n
kaut gan uzskatiju ka pērienu politiķiem vajag lai pieraujas. rezultātā politiķi saprata ka principā viņiem neko nevar padarit un kļuva vel nekaunigāki. kādreiz vismaz teātri veletājiem spēleja, pa kluso, maskējoties.... tagad vairs nekautrejas, neslēpjas, laupa atklāti, tieši nekaunīgi, bez vismazākā kauna vai slēpšanās.
Ezis UK
E
Ko var cerēt ,ja partijās(sponsoru ,kabatas biljarda grupa) ir knapi 1% no iedzīvotājiem,jaunas ,neatkarīgas personības saeima ar komunistu 5% barjeru principā nevar tikt ievēlētas,bet te ir standarta padomju laiku komplekts ,kāds jaunāks ,bet obligāti ar to pašu "smaciņu",kā "šestaks" piemēram.Jābūt absolūti naivam ,lai ko cerētu no komunistu saeimas.Viņus interesē tikai un vienīgi personiskā labklājība.
  • 3
  • 2
NAV VIENALGA
N
Tikai slinka un stulba tauta dzīvo cerībās! Jādomā, ka tāds ir tikai raksta autors.
!
!
Kā tad kāds normāls cilvēks varētu cerēt uz tādiem kā Zaķis vai Straujuma, skatoties, ko un kā tie dara un runā. Šī ir kārtējās vilšanās Saeima.
Aiziet Saeima, uz kuru cerēja tauta
A
Bet šī tagad ierāpjas pa logu, lai atkal "Strādātu".... savai silei..... Hi hi....
  • 10
  • 2
Andris
A
Tevim ,JEFIŅ ,nebūs vilšanas ,ja būs vairākums ----,NOZOMBĒTIE KRIEVU VATŅIKI --- SC ,.ar visiem saviem kremļa PIEDĒKĻIEM .....Neceri ,šeit IR un BŪS LATVIJA ,šeit "" jaunkrievija "" nebūs ar visām TUMSONĪBĀ dzīvojošiem KAUCOŠAJAM ,GAUDOOŠAJAM krievu URLĀM ,kā tas ir AUSTRUMUKRAINĀ ....
  • 7
  • 4
..
.
Kur ta' palikuši visi trubadūri,kas taurēja ,ka par vienotību nebalsos ??!! Beigās aizgāja un sabalsoja un tagad brīnās...
  • 8
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas