Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 26. maijs
Varis, Eduards, Edvards, Edvarts

Akcijā Latvijas Likteņdārzam saziedots vairāk nekā 35 tūkstoši latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Troll
T
Aktuāls kļūst jautājums par Aglonas katoļu praida finansēšanu par valsts līdzekļiem, ja šis praids tiek izmantots prettautiskai aģitācijai un vienas partijas reklāmēšanai, kura ir novedusi Latviju līdz kliņķim. Latvija nav katoliska zeme, pēdējās divdesmitgades katolicisma diezgan nekautrīgā uztiepšana, kur piepalīdz arī luterāņu "spice" ar uzkundzējušos puskatoli Vanagu vadībā, - tas ir pamats ne tikai saimnieciskai, bet arī morālai krīzei. Cilvēki arvien vairāk sāk jusies sveši šai zemei. Notiek sabiedrības mankurtizācija un valsts nozagšana, ko atbalsta oligarhu uzpirktie baznīcas vadītāji. Likteņdārzs ir gaišs tautas cerību stars. Tas labi bija jūtams sarīkojumā Kokneses pilsdrupās, ko pārraidīja sabiedriskā televīzija tiešraidē, paldies LTV un Edgaram Kotam par to! Paldies Likteņdārza veidotājiem!
vietējais
v
Nepatīk taisnība, pieraduši te visus apčakarēt un ziedojumus savai tērēšanai vākt. Ceļiet to absurdo mūsu mentalitātei svešo templi par SAVU naudu.
neaizmirstulīte
n
Tik daudz, cik katoļi ir mācējuši izvilkt no valsts plānā maka, neviens cits nav mācējis. Ne jau no ziedojumiem Aglona tā uzpucēta. Tā ka nav ko raudāt.
jumors
j
Liktensdārzs ir vieta, kas veidota brīvai pieejai, ar Trimdas ļaužu idejisku un materiālu atbalstu. Idejai nav nekādas vainas- tur varētu braukt paši un vest tūristus. Diemžēl, pie darīšanas ir mūsu pašu cilvēki un tas nozīmē visādus dīvainus ciparus, piemēram, te jau rakstīja, ka grib piedalīties ar darbu- nevajag, labāk maksājiet naudu. Var saprast, ka kaut kas jāsamaksā tehnikas atvedējiem un lietotājiem, jo bez viņiem nepārvietos ne smiltis, ne akmeņus. Bet ja man pagājušogad saka, ka saviem pieminamajiem varēs kokus stādīt tikai pēc trim gadiem, jo vēl nebūs izauguši stādiņi, tad vakar visi redzēja, kā kokus stādīja Teterovska koris un vēl daži "populārie" cilvēki. Domāju, šādas lietas arī vairākiem citiem atsit patiku piedalīties, jo kārtējo reizi, tevi aicina piedalīties, bet kad tu tiešām to gribi, tad priekšā pieliek bomi.
patiesība
p
Jūs pats esiet noklīdis pat pats no sava prātiņa,tie nav aizklīdušiesvešumā,tie ir brīvā ES izmanto iespēju uz laiku piepelnīties,gūt labu cilvēku attiecību un biznesa pieredzi,un tikko mēs izrausim no rokām oligarhiem varu,līdzīgs stāvokļis iestāsies arī pie mums un cilvēki būs laimīgi un ar pieredzi uzsāks saimniecisko darbību Latvijā.Ceru,ka tās ir pārejošas parādības ,kas radās no LC,TP,LPP,ZZS partiju valdību prettautisko un antidemokrātisko politiku.Pietika valdībā ienākt pavisam vienkāršam cilvēkam,kas ir pret savu tautu godīgs un stāvokļis no bedres sāk iet kalnup,es šeit domāju Dombrovska kungu nevis Demakovas kundzi,kas pat kultūras Ministriju pārvērta par Celtniecības trestu ar milzīgiem otkatiem,ceru,ka svešvārdus saprotiet.
Jautājums
J
Nu jau var sākt veidot dārzu aizklīdušajiemsvešumā! Tiem , kas aizklīda šajos 20 gados, jo te nebija darba, kur maizei pelnīt.
aldis
a
kaut kads murgs no latviesiem laikam bralu kapu par maz latvija
patiesība
p
Ir jau labi,ka tik daudz iespēju kur ielikt arī savu sēkliņu un ja tā iekritīs auglīgā ar mīlestību bagātā zemē,tad visiem būs prieks un laime un tad lielākie pretinieki kļus par lielākajiem bijušajiem ziedotājiem un ideju atbalstītājiem .Arī tāds variants der mūsu mūžībai un likteniem,jo nav ne pareizo,ne labo,ne slikto,ne ticīgo ne neticīgo,jo vēl par mums valda ķīmijas un fizikas likumi un arī ar to ir jāsamierinās,jo miers mūs baro un dara laimīgus.
patiesība
p
Neviens neliedz izmantot naudu arī citām vajadzībā,piemēram jūs varētu izmantot sevis izglītošanai,tagad jau viss maksā naudu un tas ir labi
lno
l
Ne realitāte, bet visīstākā šizofrēnija:) Tumsonis no pujātu šlakas(((
Imants
I
Palasiet partijas "Daugava- Latvijai" programmu par Daugavas- Dņepras kanāla rakšanu. Daugavu padziļinās un tas likteņdārzs ar visiem budistu elkiem nogrims. Veiklie žuļiki būs izkrāpuši naudu no lētticīgajiem ziedotājiem un tad pazudīs tāpat kā Bankas Baltija žīdi.
realitāte
r
Celiet to savu elku pielūgsmes vietu par SAVU naudu un nelieniet valsts plānajā makā vai pie naivajām tantiņām. Emigrācijas letiņi māk izdomāt shēmas un tad aicināt ziedot. Pa vidu paši klāt baroties! Zilās govs autors un Co.
Troll
T
Pietiek vienam vecam katoļu marasmatiķim ieklepoties, šoreiz par Likteņdārzu, nu metas virsū kārtējie "taisnības cīnītāji". Tāds pats bazārs esot bijis arī par Brīvības pieminekļa celšanu, kur celt, kādu un vai vispār celt, vienīgi katoļu večuks tad vēl staigāja zem galda un tupus čurāja.
Vuarzazi
V
Likteņdarzs ir veltīts upuriem ne viņu reliģiskai piederībai.
belle
b
Atkal latvieši ir gatavi klanīties elkiem - budistu dievībām, simboliem, celt altārus elkiem un pildīt mistiskus rituālus. Žēl, ka atkal kāds izmanto lētticīgo latviešu jūtas, kuri ir gatavi skriet, ziedot, piedalīties.....Atveriet Bībeli un palasiet, ko par to saka Bībele.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas