Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Alga par sevišķiem uzdevumiem

Saeimā šobrīd darbojas 17 komisijas un 18 apakškomisijas. Lai arī ik pa laikam izskan priekšlikums likvidēt Pieprasījumu komisiju, tādējādi arī ietaupot finanšu resursus, tas pagaidām nav noticis arī šajā sasaukumā. Toties šajā parlamentā darbojas par četrām apakškomisijām vairāk, nekā to bija, darbu beidzot 12. Saeimai. Dažas no tām visa gada laikā uz sēdi nav sanākušas pat desmit reižu, tomēr piemaksa apakškomisiju vadītājiem un sekretāriem tiek garantēta ik mēnesi.

Top komentāri

Ulla
U
Nu ko, latviesu tautas un Latvijas valsts apzagsana un izlaupisana tikai pienemas speka. Latvijas valsti izlaupa un latviesu tautu apzog Latvijas prezidenti, deputati, ministri, ieredni, diplomati, politikani un ta jau tas notiek visus pedejos 28 gadus. Latvija 60% iedzivotaju dzivo nabadziba, daudzi no tiem pusbada....
Seniors
S
JA ! Visi , sie deputati un komisijas , strada -TAUTAS- laba ??? Zaglu = BANDA !!! Ja , esi deputats , vai komisijas loceklis , tad jastrada par to algu , ko sanem , ka deputats !!! Nedrikst but , ne kadas piemaksas , jo stradajiet OFICIALU algu , par Saeimas sedem 3-5 reizes nedela ! Parejo laiku , tapat dzivojat pa MAJU , jeb izklaidejieties !!!Kamdel pasi nepiekritiet , kad esiet = ZAAAGLIII ?
P
P
Lai gan jaunas darba vietas šis sasaukums pat nesolīja,tomēr pilda pat nesolīto-dideļi malači.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas