Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ĀM parlamentārais sekretārs: Latvijas-Krievijas ekonomiskās attiecības attīstās labāk nekā politiskais dialogs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sancta simplicitas !
s
Vai šis cilvēks, Viktors Makarons, ir nopietns ?
K-K ...
K
... Mana uzskata SX partija ir ta, kuras saimnieki ir nezinami, kuras biedri ir celusies no nelegaklas un asinainas okupacijas, ta kuras politika neattiecas uz valsts attistibu pec tas konstitucijas, kura visam metodem megina padarit valsts konstituciju par vienkarsu dokumentu, kas tadejadi tiek izprasts un pielietots nelegali - to iespejot un izmantojot ar vel vecas nomenaklaturas parstaveto un korumpeto administrativo varu, kura , pec arzemju informacijas sanem nelegalu atbalstu,kas iespaido tas butibu vel nepabeigtas DDD politiska vide, kuras biedri piedalas pretvalstiskos un pretlatviskos referendos un atklati tos atbalsta, kuras biedri piedraud ar reokupaciju vai nemieru izcelsanos, lai panaktu savu ... u.t.t. !
Grecka
G
Krievijas vadibai ir nekavejoties jatzist un janosoda Latvijas valsts okupacijas fakts un holokausts pret latvieus tautu kads tika veikts padomju Krievijas okupaciajs laika. Ja Krievija paveiks so majas darbu tad ari politikas attiecibas uzlabosies. Krievijas, kremla cekisti, saimnieki parraksta vesturi pec sava prata, saviem uzskatiem un tiesi tapec viniem ir kompleksi un problemas, jo patieso vesturi si emurmulisi nespej pienemt.
ērce
ē
Attīstīt ciešas ekonomiskas atiecības ar diktaturi ir bīstami. Dombrovska valdība (ar savām TUA) kavē Latvijas orientēsanos uz Rietumiem.
VIŅŠ JAU AR VISU VIENOTĪBU TIKS APR
V
VIŅŠ JAU AR VISU VIENOTĪBU TIKS APRAKTS KAPOS !
  • 2
  • 1
ērce
ē
. . . . . . . . . ar diktatūru ir bīstami.
  • 3
  • 0
Dr.xy
D
Kurs no abiem,fotoattela redzamajiem Karatavu Laukuma kandidatiem,ir kremla cekistu "neredzamas frontes" cintajs Makarovs ?
ta ir kļūda
t
Ja Latvija paliks ekonomiski atkarīga no Krievijas, mēs to rūgti nožēlosim. Vai no vēstures cilvēki neko nemācās?
paskaidrojums Vārdam
p
Es neteicu, ka Latvijai jābūt "ekonomiski neatkarīgai", es teicu, ka Latvijai nav jabūt atkarīgai no Krievijas -- mūsu tradicionālas ienaidnieces.
  • 1
  • 0
Vārds
V
Nosauc kaut vai vienu valsti, kura šodien globalizācijas laikmetā ir ekonomiski neatkarīga? Cita lieta, ja valsts, kura izmanto Latvijas tranzīta infrastruktūru, atļaujas zemiskas cūcības un uzskata sevi par pasaules nabu.
  • 3
  • 0
K-K
K
... Ka politiskas attiecibas varetu uzlaboties: ja nav pat atsutitas ezelausis bijusam AM Pabrikam, pec Abrenes legalizetas nozaksanas, SX partijas pretvalstisko un pret Satversmes uzsakto darbibu, Urbanovica draudiem ar Biskeku un nu jau ar Usikova deportacijam latviesu patriotiem ... un SX tas aizdomigam saistibam ar bijuso okupacijas varu ... kuras oficiozais Zirinovskis pasludina iznicibu Baltijas valstim ... bet Krievija pat neatvainojas par sada mezona arpratibu un talaku esamibu politiski svariga posteni !!!!
tavā uzskatā --
t
Kas ir "SX partija"?
  • 1
  • 0
Bambaks
B
Krievijas Domes deputāts un lielas partijas līderis Žirinovskis nesen paziņo, ka Baltijas valstis ir jāiznīcina. No Krievijas oficiāla atsaukuma nav. Krievijas vēstnieks netiek uzaicināts sniegt paskaidrojumus. Latvijas Ārlietu ministrija to izliekas neredzam. Jautājums- kāda velna pēc Latvijai ir šāda Ārlietu mnistrija???
Bambaks>Lindermans
B
Viņš nav "nožēlojams radījums", bet Krievijas Valsts domes deputāts. Saprati starpību? Tāpēc arī šādos gadījumos ir pieņemts izsaukt vēstnieku paskaidrojumu sniegšanai, nevis iebāž galvu smiltīs.
  • 3
  • 0
IR SĀCIES KRIEVIJAS NORIETS !
I
IR SĀCIES KRIEVIJAS NORIETS !
  • 4
  • 0
Lindermans
L
Kādā sakarā Latvijas Ārlietu ministrijai būtu jāreaģē uz kaut kāda nožēlojama radījuma izlēcieniem..?
  • 0
  • 2
marksistu noziedznieku specoperacij
m
Latvijas AM,vai tomer rusijas gubernas,kuru kremla agenti un kgb miljardieru mafija nelietigi 20 gadus deve 1918. LR varda?Vai tik rusijas specdienestu nervozeshanai rusijaa un PRETLATVISKAA,MELIGIBANDITISKAA 4. maija rezhima rokaspuishu histerijai LV teritorijaa par iemeslu nav tas,ka latvieshu tauta patiesham lenam sak mosties?
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas