Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Amatā stājas jaunais katoļu baznīcas arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kr
k
man vinš nepatīk,
elizabethe
e
"kas viņam uz tās cepures? kur Bībelē par to var lasīt? " Var lasīt Bībelē. Jāņa evaņģelijā 10.nod. par Labo Ganu un Jāņa evaņģēlija beigās Jņ 21, 15-17, kur Kristus aicina Pēteri ganīt viņa avis. Uz mitras (tā to cepuri sauc) var redzēt Labo Ganu - Jēzu visai netradicionālā attēlojumā, kā jaunekli bez bārdas (šādi attēli bija sastopami pirmo kristiešu laikos) un 2 jērus, kas izskaidrojams ar to, ka jau minētajā Jāņa evaņģēlija fragmentā jēra apzīmēšanai grieķu valodā lietoti divi vārdi - jērs, kuru vada Labais Gans un Jērs, kurš pats ir upuris (Skat. Jņ ev. sākumu, kur Jānis Kristītājs saka: "Lūk Dieva jērs, kas nes pasaules grēkus")
cerība
c
ir muļķu mierinājums.
kristietis
k
viņš grib apvienot neiespējamo.Kam tas vajadzīgs?
susliks
s
Nu ja neprot grieķu un ebreju, tad tas ir zems līmenis.
vientiesis
v
kas viņam uz tās cepures? kur Bībelē par to var lasīt? Domā atjaunoja "Marijas kronēsanu debesīs" .Tas no kurienes?
elija
e
Valodas var iemācīties arī pietiekami inteliģentam neesot - tā vien liekas, ka radies jauns elks, ko nu pielūgt un slavēt un, kura priekšā uz ceļiem rāpot,Pagaidiet, kad Z.Stankēvičs izdarīs ko tādu, kas lielajam pūlim nepatiks, tad gan villa ies pa gaisu - piemēram, sāks gejus aizstāvēt un teikt, ka tie ir patiesie Dieva bērni, jo vairāk cietuši no lielā bara naida, kā pārējās avis!
elija
e
Ko dara tāds, kā Pujats, kurš jaucas politikā un nesmādē baziliku?
Pati runaju ar viņu
P
replika 15:24 Kā tev replika liekas, Latvijā piedzimstot, mācoties un dzīvojot var arī latviešu valodu nezināt! Jaunais arhibīskaps ir pietiekami inteliģents. Žurnālisti ir aizmirsuši pierakstīt, ka Z. Stankevičs prot arī latīņu valodu.
replika
r
vajag ar vīraku izsvēpēt visu veco smaku no baznīcu telpām
accords
a
Sākumā bija ielikta arī franču valoda. Kad jaunais bīskaps muļķīgi izrunājās internetā par notikumiem Beļģijas baznīcā, pēkšņi pazuda. Tā vēlme izrādīties ar zināšanām, kuru nav, tika piebremzēta. Bet mēs jau pamanījām. Ja jau sāk savu darbību ar meliem un izrādīšanos, tad neko labu gaidīt nevar. Kā zināms, Latvijas katoļiem ir daudz franciski runājošu priesteru. Tie ātri vien atkoda jaunā bīskapa tukšo plātīšanos.
kā?
k
"Jaunais Rīgas arhibīskaps pārvalda poļu, angļu, itāļu un krievu valodu." ................... Latviešu nepārvalda?
Haļina
H
Slava Dievam par jaunievēlēto Bīskapu Zbigņevu!!! Aicinu visus labas gribas cilvēkus lūgties, lai Svētais Gars apgaismo viņu, vada un bagātīgi apvelta ar savām 7 dāvānām, lai tas, ko bīskaps ir iecerējis izdarīt Latvijas garīgās atdzimšanas labā patiesi viņam izdotos.
spunde
s
Nu gan jāsaka - paldies Dievam , ka tāds kā Pujats, kurš jaucās politikā un pat Aglonas baziliku nesmādēja lai agitētu par PLL. Cerams, Stankevičs būs daudz gudrāks un mazāk pērkams.
elija
e
Runga azotē(ar uzrakstu ticība) un ar to pa labi un kreisi -daiļkristīgamute mūžamrunātāja bez īpašas jēgas un satura.Bet, kad tornādo būs, tad ar savu īpašodabasharmoniju varēsiet īpašāmīlestībādzimušasaugušas būtnes veidolā ar to savienoties bez inspirētas tieksmes," jo tā jau ir". Arī Z.Stankevičs mūžām laimīgs varēs debešķīgajā Latvijas zemītē meklēt ticību, lai nebūtu veltas cerības uz skaistu dzīvi.Tieši tā var saprast jūsu vēstījumu un nestāstīsiet taču par to, kas nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas