Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Amerika topošajai partijai atbalstu izteikuši 300 cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
"un sakas viss no gala.....&qu
&
kaut kur jau tiem no likvidetam partijam ir jaiespiezas un te bus ista vieta.
holivudas atbilde
h
"300 "Amerikāņi""
Andris <Rīdzinieks
A
Protams, Zatlers arī nav nekāda dieva dāvana ,bet Ameriks ,Ameriks cer uz krievu balsīm ,'vīņš ir krievu okupanta un naida kurinatāja ušakova labā roka. SVH ta kausies ,bet ,kas notiek politikā ,jauniņais?
ini
i
Lai labāk Ameriks ar Ušakovu pastāsta rīdziniekiem,kā tiek un kur iztērēta rīdzinieku nauda,par to gan ameriks nez kāpēc nerunā....
Andris<Ridzinieks
A
Pats par sevi saprotams .PolitikaTev sveša lieta un arī daudziem tādiem ,ka Tu ,kas jau kuro reizi sabalso tādu ākstu .ka Lembergu.,nemaz jau nerunājot par Ameriku.
rīdziniekam
r
Ja'viņš jau nezcik ilgi sola, ka noorganizēs salabot Dienvidu tilta aizsargbarjeras, bet reāli redzams, ka kā jau komjaunietim - ļoti patīk runāt! Un par kādu tad naudu viņš atmaksā savu uzstāšanos Radio SWH? Pēc Jūsu uzskata - personīgo? Oho Jūsu bērnišķīgajam naivumam! kampēji no jauna pulcējas un domā, ka būs jauna barotava!
  • 3
  • 0
Rīdzinieks
R
Ko teiksi par tiem, kuri sabalso tādu ākstu, kā Zatleru? Es regulāri klausos Ameriku SWH un zinu, ka viņš saprot to, ko viņš dara.
  • 0
  • 3
Pēteris
P
Malači! Amerikam izdosies sakaut visus jaunos laikus. Lai izdodas!!
jā gan
j
Nepriecājieties pāragri, Pēter, jo pašlaik tas skaits ir skudrulāča mīziena Rīgas līcī vērts! Bet pāragrais kliedziens malači liek domāt, ka esat tomēr tajā līdz kaklam!
  • 2
  • 0
Andris
A
Pēter ,var būt pateiksi ,kuri bija tie valsts vīri ,kuri Latviju 2008 gada noveda pie KRAHA? Es kaut kādi neatceros ,vai tik tas nebija JL ar SC? Palīdzi atcerēties.
  • 1
  • 0
Rīdzinieks
R
Lai arī pret politiku izturos ar skepsi, tomēr ceru, ka beidzot kaut kas mainīsies. Apnikuši visi populisti. Izskatās, ka šeit varētu izdoties kaut kas sakarīgs. Variet cerēt uz manu atbalstu!
Vārds
V
tu vispār zini, ko "populisms" nozīmē? :)))) Tipo - apnikuši man visi populisti izņemot šos :))))))) Visi viņi smuki runā kamēr maziņi.. uzticība ir jāiegūst grūtā darbā, nevis tā pienākas par to vien, ka cilvēks partijas reģistrācijas papīrus zin kā aizpildīt :))
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas