Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Amerika topošajai partijai atbalstu izteikuši 300 cilvēki

Pirmo divu nedēļu laikā, kopš paziņots par sabiedriskās organizācijas Gods kalpot Rīgai! izveidi, atbalstu jaunajai biedrībai izteikuši 300 cilvēki, no tiem lielākā daļa gatavi kļūt arī par topošās partijas dibinātājiem, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāve Liene Pētersone.

Jau ziņots, ka 27.janvārī pēc A.Amerika iniciatīvas tika nodibināta jauna sabiedriska organizacija Gods kalpot Rīga!.

L.Pētersone atzīmēja, ka vēlmi aktīvi līdzdarboties organizācijas darbā pauduši "gan radošās inteliģences pārstāvji, gan izglītības un kultūras darbinieki, gan biznesa vidi pārstāvoši cilvēki, vairāki juristi, mediķi, studenti".

"Iedzīvotāji ir noguruši no politiskajām intrigām un nesaskaņām. Cilvēki meklē alternatīvu - kā viņi varētu būt pilsoniski aktīvi, tajā pašā laikā nepiedalīties varas partiju propagandā un strīdos. Organizācija Gods kalpot Rīgai! šādu iespēju piedāvā - distancēties no lielās politikas un kopīgi risināt, iespējams, mazākus, taču pašiem rīdziniekiem un pilsētai daudz nozīmīgākus jautājumus. Tieši šo argumentu kā būtisku izvēlē atbalstīt turpmāko sabiedriskās organizācijas darbu neformālās sarunās izteikusi liela daļa atbalstītāju", uzskata A.Ameriks.

Plānots, ka šā gada martā jaunizveidotā sabiedriskā organizācija pārtaps politiskā partijā.

Kā vēstīts, ka sabiedriskās politikas centra Providus pētniece Iveta Kažoka domā, ka topošajai partijai Gods kalpot Rīgai! pagaidām nav cerību 2013.gadā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās pārvarēt 5% barjeru, lai iekļūtu Rīgas domē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas