Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ameriks: Valdībai jābeidz izmantot KNAB kā līdzekli politiskās cīņās

Valdībai vienreiz jāizbeidz izmantot KNAB kā savu personīgo ieroci kādu politisku motīvu vai spēļu īstenošanai, medijiem savā paziņojumā pauda Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (LPP/LC).

“Šī iestāde acīmredzami uzskata, ka uz absurdu apgalvojumu pamata var vienkārši ierasties un pilnībā dezorganizēt visu Rīgas pilsētas pašvaldības darbu,” izteicās A.Ameriks.

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks norādīja, ka, zinot to, ka Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs) patlaban atveseļojas un A.Amerikam vienīgajam ir tiesības parakstīt domes struktūrvienību sagatavotos dokumentus, KNAB darbības ir “bezjēdzīga politiskā akcija, kas šobrīd aptur jau tā nebūt ne vieglo domes darbu”. Rīgas domes pārstāvis KNAB rīcību nodēvēja par neētisku.

“Jau tas vien, ka lietiskajos pierādījumos KNAB darbinieki kā svarīgu informāciju izņēma, piemēram, uz mana galda esošās ostas sabiedrisko attiecību nodaļas gatavotās atskaites par Brīvostā pārkrauto kravu apjomiem un apgrozījumu, manuprāt, diezgan precīzi ilustrē šī pasākuma „nopietnību un tiesisko pamatotību”,” savā paziņojumā norādīja domes amatpersona.

A.Ameriks aicināja “neiesaistīt tiesībsargājošās institūcijas jebkādās politiskās pirmsprezidenta vēlēšanu intrigās, un nekavēt pašvaldības darbu”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas