Laika ziņas
Šodien
Migla

Antifašisti plānojot mētāties ar olām un tomātiem, apgalvo Mūrniece

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
antifašisti,viltnieki,izsniegto munīciju aiznesuši mājās-tas var nepatikt munīciju piegādātājiem:):):)
un
u
Metaties ar produktiem var tikai snobs, kas nav badu cietis. Pienacis laiks runat, cik mira GULAGA, citadi Zurofs klust smiekligs ka papagailis, ipasnieka iemacito mantru skaitot..
Priedēklis
P
Anti- vai kvazi- vietā viņiem gan labāk piesāvētu neo-
Enija
E
Pirmkārt, nekādās "mīlestības" attiecībās ar Jums stāties negrasos. Otrkārt, uz "tu" (pie tam ar mazo burtu!) arī neesam pārgājušas, tas ļauj man vien apjaust Jūsu diskusijas līmeni. Un, treškārt, atgriežoties pie tēmas, Brīvības piemineklis, pārfrāzējot Jūs, tieši latviešiem un par latviešu naudu ir būvēts, tāpēc tieši latvieši var tur nolikt ziedus, kad vien vēlas. Un nav svarīgi, kādās formās viņi karoja. Vispār nevēlos ar Jums bezjēdzīgi diskutēt, vien nespēju atturēties, nenorādot uz acīmredzamo nevienlīdzību Jūsu pirmajā komentārā: leģionārus Jūs sūtāt pieminēt kritušos uz kapiem (vai uz Kurzemes katlu), bet sarkanarmiešiem kapi nav jākopj, jo, redz, par pensijām neizbraukāt, toties viņi drīkst piemēslot Rīgu, kura pēc tam vēl kādam citam ir jāsatīra. Dzelžaina loģika :-)!
!
!
Viņi ir izrādījušies ... tik viltīgi, ka likuši dažiem latviešiem noticēt, ka cīnās par visu tiesībām. Ar nelielu piebildi, ka krievu valodā un pēc Maskavas laika. Naivums tavos gados. "Laws, like sausages, cease to inspire respect in proportion as we know how they are made." (John Godfrey Saxe)
redīss
r
Krievi karu uzvarēja , bet mums tas pa lielo pofig. Un par šito viņi cepās. Tā ir diagnoze. Ir laba ideja , kā viņus pačakarēt . Vajag jurista padomu, vai kāds var palīdzēs?
kauls
k
Par to, kas kam traucēja: Līdz 1998. gadam, leģionāru pasākumi nevienu īpaši netraucēja, tajos pulcējās līdz 100 cilvēkiem, kārtības nodrošināšanai pietika ar dažiem policistiem un prese un sabiedrība tam pievērsa maz uzmanību. Vari apskatīties kaut vai komentāru skaitu pie tālaika interneta rakstiem pie šī notikuma. Togad 1. martā bija krievaalodīgās avīzes (šķiet Telegraf) izsludināts pikets pie Rīgas domes (toreiz Valdemāra ielā) un sapulcējās avīzes lasītāji - krievaalodīgie. Viņi sadomāja uzskriet uz ielas un policijai sabiedriskās kārtības un satiksmes nodrošināšanai vajadzēja viņus "atspiest" uz ielas malu. Tad nu Krievijas TV kanālos šie kadri iekļuva ar kontekstu kā Latvijā apspiež krievus un ar nākamo datumu - 16. martu sākās katru pasākumu savstarpējie protesti kā pamatu ņemot nacismu.
junkers
j
Naši ir tipiski fašisti!
Ieva
I
Padomā, kāpēc Šnores visnodaļ didaktisko un primitīvo darbiņu ņēma vērā vismaz rietumos? Tāpēc, ka tas tika taisīts atbilstoši žanra likumiem, kas pirmkārt liek strādāt tiem, kas ir jāizglīto, nevis tiem, kas tāpat visu zina. TĀ KĀ SAVĀC NAUDIŅU, SAMEKLĒ REŽISORU, KAS KO TĀDU UZTAISĪTU TIEŠI PAR LEĢIONĀRIEM, un tad, kas zina, kas zina....piemēram, zviedrus un droši vien arī pārējos rietumniekus, mierīgi varētu saraudināt uzsverot dilemmu (bet tad nekādu leģionāru, kas stāsta, kā palēkdamies aizskrēja pieteikties)......Taču pagaidām viņiem ir tas, ko ir uztaisījuši krievi, kas zina, kā šādas te filmas taisīt....BET MĒS (ar to es domāju latviešus) SĒŽAM UN BRĪNAMIES: a kāpēc mūs negrib saprast....
junkers
j
Mūrniecei veselīga humora sajūta.Bet kas ir šī aizturētā persona?
injekts
i
vai tā saucamie antifašisti varētu paskaidrot, norādīt, kas ir tas, kas leģionāru piemiņas dienas gājienā liecina par fašismu/nacismu??? ja, teiksim, kāds ārzemnieks vai cilvēks, kurš absolūti neko nav dzirdējis par 16.martu un peripetijām ap šo datumu, atpūšoties sēdētu uz soliņa pie Brīvības pieminekļa, kas būtu tas, kas kaut nedaudz liecinātu par šī pasākuma sakaru ar fašisma/nacisma??? tas uzstājīgais "naši" izklausās pēc strikta sadalījuma - naši un vaši ar uzsvaru un aicinājumu ka našiem jācīnīs pret tiem, kas nav naši. sanāk našisti-fašisti!
Ieva
I
Es teicu, ka man patīk "bites" konkrētajā situācijā, jo viņi ir izrādījušies visgudrākie no politikāņiem. Ne uz ko tādu, kā atzīt, ka karš ir bijis viena liela sūdu bedre, nebija spējīgs neviens cits pie varas vai opozīcijā esošais. Ak, jā, Dolgopolovs tagad laikam ir SC.....
Ieva
I
Mīļum, tu aizmirsi divas dažādas lietas: pirmkārt Pārdaugavā tas piemineklis tieši viņiem ir būvēts, arī traucēt tas traucē mazāk nekā tā saukto Daugavas vanagu māžošanās pie Brīvības pieminekļa. Un otrkārt, atšķirībā no leģionāriem, kuru gaitas var mierīgi aiziet papieminēt uz Kurzemes katlu, tiem, kas pulcējas Pārdaugavā, ir krietni vairāk ko pieminēt un pa visiem kapiem, īpaši par pensijām, neizbraukāsi.
KZ
K
Forši pie mums dzīvot, kad daudz jauno stulbeņu, kas nemaz nezin Latvijas kara vēsturi aiziet 16.martā/9.maijā pie Brīvības pieminekļa/Uzvaras pieminekļa un svin mistiskos svētkus, kuru vēsturi tie nemaz nepazīst, savukārt poltiķiem abas šīs dienas ir lieliska iespēja celt savu popularitāti, jo patreiz nav nekas darams ne valstī kopumā, pietiek vien nodibināt apvienību, kas palīdzēs tikt pie varas, ne arī pašvaldībā, jo savējie vienmēr nobalsos, bet uz svešo balsim vispār nav ko cerēt....
dzeris - bimbam
d
Kaut kas jau šinī ziņā tiek darīts, bet, Krievijai tur daudz lielākas propogandas un ietekmes iespējas, bez tam Eiropas kreisie sliecas vairāk atbalstīt pretējās puses viedokli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas