Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 26. maijs
Varis, Eduards, Edvards, Edvarts

Antifašists Kuzins un vēlētāju nolamātājs Kasems dibina jaunu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vova
v
super!
Vova
V
Cietuma vinus.gailu kamera.tur vinu ista vieta!
Birnbaums
B
Nu, brīnišķīgi! Lai šie blēži dibina jaunu partiju. Atņems SC pāris balsis, bet paši Saeimā netiks iekšā. Bet patiesība ir skarbāka. Kuzins ir Maskvas apmaksāts nemieru celējs. Brīnos, ka LV drošības iestādes nav spējušas izsekot nelegālo līdzekļu plūsmei.
A
A
Vai tos maitas nevar DP izmest no valsts? Sudi ne cilveki.
Derglis
D
Mēsli salasās vienuviet, bet smird tālu.
Mr.Raitis
M
p.s. man viņi nepatik ... es varu teikt ko gribu ne tapēc ka biju tvaika iela ... starp citu ..tas neko nemaina mans vards ir jopraojam tads pats spēcīgs ... ka bija ...par šitadu uzdriksesanos ...nekaunibu necieņu ... biju galiga neko negribēju ...draugi parējie pie velna izlasija ko prokuros sarakstijis ..un teica pie velna viņu ... nelasi tos sudus ...es ..es .. un tad vēl un vēl ..... par policistiem kas aizkara .... mes varam novilkt savas žaketes un lai tas policists novelk formu ... un viens uz vienu ...viņiem ir muskuļi un labs treniņs ne ta ka policistam protams ka sasitis .... starp citu policist ..tu nezini žakete ir augstaka ne ka teva forma tu pildi likumi šini gadijuma parkapi likumu ..un tapēc bija tads teksts es nesmejos ... bet kad aceros viņu vardus smaids ..tagad vēl nēēē neesmu forma aspratibas pieklibo ... un mazliet rokas neklausa ja jaaiztavas .... citadi? nelien dvesele skaidrs ..ir un būs ...skaidrs
Mr.Raitis
M
Saskaņas centra izslēgts par saviem bēdīgi slavenajiem izteikumiem pēc šī gada pašvaldību vēlēšanām, kuros viņš rupji nolamājis savus vēlētājus. tas neko neliecina ..viņu tikai atbrivoja lai nezaudetu balsis es domaju ta partija visa ta doma tikai skaļi nesaka ...un ... vins bija tas kas pauda kas tad notiek partijas iekšienē... esmu macijies psiholoģiju ....hi-hi lūk ....
19.
1
Piedāvājums: Debiloīdu partija, tas būtu, kā dūre uz acs... Tikai nesaprotu, ko tur dara BG? Un šos abus aiz Zilupi, biļetei piemetīšu, kaut nē, lai brauc lopu vagonos, kā 1941. gadā...
Kamikadze
K
Latvija sen to bija pelnījusi! Beidzot taps "Kretīnu partija" . Beidzot būs iespēja visas Latvijas Kretīniem apvienoties, kopīgi kretinēties, VNK kopoties....ar vienu vārdu sakot pilnīgs un apsveicams demokrātijas uzvaras gājiens!
e.s.Blofeld
e
Partijas himna jau ira: Laimīgi atkal Pie loga es smejos, Manā sētā Kretīni dejo. Viņi to labāk Par normāliem māk, Viņiem tas iznāk Patiesāk. (...un tā tālāk)
  • 0
  • 0
Kvaskins
K
Izskatas, ja Latvija burtu atlautas vindzimuma laulibas, si butu loti laba, laimiga gimene, jo tik loti lidzigi pec mentalitates, uzvedibas, kulturas, un viniem nebutu jalien politka..
Vasermans
V
Divi zidu nacist, kuri ir pret Latvijas valsts neatkaribu, kuri ienist un nicina latvieus tautu Latvija veidos nartiju. Ja, ja, ja ja jau sadi noziedziniki, degradati var veidot partiju tad ir pilnigi skaidris,ka Latviasj valdosais rezims ir izpuvis no ieksam, lidzigi ka ir izpuvusi Latvijas politki, prezidenti, ministri, deputati, kuri pedejos 23 gadus izlaupa Latvijas valsti un iznicina latvieus tautu.
Gļēvuļiem nav vietas Saeimā un vald
G
Ja Marats Kasems un Jānis Kuzins nespēj aktīvi cīnīties iekš esošas partijas, tādiem nav vietas Saeimā. Skaidrs, ka viņu mērķis ir vienīgi iekļūt Saeimā. Tautas un valsts intereses viņiem neinteresē. Faktiski tās ir persona ar gļēvu raksturu, kas baidās no grūtībām un meklē vieglus ceļus.
raitisl
r
... man tur sanāk antilamātāju partija "KuKa".
Nilss
N
Ivan, tu mani vairs nemīli? :(
KRIEVNACISTU ZIEDS
K
Tos visus vajag pastāvīgā policijas uzraudzībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas