Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

A/P! atsakās no pretenzijām uz premjera krēslu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
īss rezumējums
ī
Diezgan primitīva krāpšanas shēma, bet tomēr nostrādāja. Atkārtosim, Vienotības bandītiskais grupējums izveidoja klonu, kur desantēja daļu savu biedru. Dīvainā ceļā, visticmāk uzpērkot CVK vadību, abiem kloniem panākts labvēlīgs vēlēšanu rezultāts. Tad cirks ar premjera izvēli, kur abi kloni centīgi tēloja, ka viens otru nepazīst. Pabriks kā pārāk odioza un sabiedrībai nepieņemama kandidatūra? Lūk jums "alternatīva", Kariņš! Cita "partija", kompromisa figūra un tamlīdzīgs apmaksātu propagandistu un troļļu BlaBlaBla. Bet realitātē veiklie blēži ar iezīmētām kārtīm ir atkal apspēlējuši sabiedrību. Lieki teikt, ka korupcijas orģijas un valsts lejupslīde turpināsies.
Papriks
P
Suns zina ko ēdis -)))
Rusins
R
Kapec Pabrikis nestasta Latvijas pilsoniem, ka vins pa blatu darba Arabu Emiratos ka Latvijas valsts parstavi, iekartoja savu draugeli bezdarbinieku A. Stokenbergu, kad so smerdeli Latvijas pilsoni atkoda un neieveleja 12. Saeima. Ja kas, 13. janvara grautinu (mitina) organizatori tacu bija A. Pabriks un À. Stokenbergs, bet kad viniem neizdevas sagrabt varu tad abi notinas un izlikas, ka vini so Domu laukuma organizeto mitinu Pabriks un Stokenbergs nav organizejusi.
:)hahahaha
:
Papriks apdirsās!!!!
gp
g
normāls lēmums, tieši tāds kādu gaidītu viņa vēlētājs, piemēram es. Domaju ka nedēļōas laikā mums būs valdība. Visi kam bija ambīcija tā vai savādāk aplauzās, tagad arī būs kompromiss.
Gena
G
Pabrikam, Zīlem un Kariņam pārāk pieauguši pie pakaļas viņu siltie Eiroparlamenta deputātu krēsli, tāpēc viņi visi meklē ieganstus neuzņemties valdības vadīšanu. Būtu labi, nākošreiz partijas virzītu reālus premjera kandidātus, kas ir gatavi strādāt, nevis šādas tukšas izkārtnes!
  • 7
  • 6
Gaitiņu Tenis
G
Tirzā ar visu dziesmu grāmatu.
balodis
b
Ar visiem salecas, visiem uztaisa uz galvas, sajauc gaisu un lepni aiziet!
xxx
x
Nebēdājiet, draugi, drīz ielās parādīsies plakāti ar Pabrika ģīmi "Atgriežos, lai strādātu" . Eiroparlamentā. Bet plakātus var izmantot tos pašus.
starp citu
s
Brazīlija ir paziņojusi, ka 1.janvārī tā izstāsies no ANO migrācijas pakta. Paktu ir parakstījis Brazīlijas aizejošās sociālistu valdības ārlietu ministrs. Bet tā kā drīz amatā stāsies jaunais prezidents, Brazīlija anulēs savu parakstu.
haha
h
Jocīgi, ka atrodas kādi, kuriem tas liekas kaut kas vērā ņemams. Laikam, viss noriebies un trūkst naudas pat biļetei uz austrumiem. Atliek tikai piebalsot tiem, kas vēl nav aizmirsuši PSRS laikus.
  • 4
  • 6
Volmars
V
Ka vispar kadam normalam cilvekam Latvija varetu but pat mazaka doma, lai so banditu, divkosigo anusu, blatniku, korumpantu, svesu ipasumu notirgotaju, tuksdirsi, bandita, laupitaja Skeles sulaini Pabriku iestumtu par ministru prezi??? Tas, kas notiek Latvija var notikt tikai Latvanijas republika, kur zagli, debili kretini, egoistiski un varaskari idioti bez jel mazakas paskritikas mostri sevi ir iedomajusies sevi ka politiki.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Kurš tad Artim aizliedza? Vēl no rīta rādiofonā bija enerģisks un uzņēmīgs. Ka nevienam viņš nepatīk, to taču jau tad zināja.
Beidzot pieleca!
B
Vienīgais saprātīgais lēmums, manuprāt, varētu būt neatgriezeniska aiziešana no politikas
:):):):)
:
Varētu pie reizes paķert līdzi Bondaru. Kā tas vakar uzvedās "Kārtības rullī" - melis, klauns un ASV izdresēts āksts. Gobzems uz viņa fona izskatījās kā inteliģences un pieklājības simbols
  • 9
  • 4
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
+++++++++++++++++++++++++++++
  • 7
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas