Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Aptaujā starp tautas vēlēta prezidenta kandidātiem min arī Pujatu un Rubiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pirmkārt,
P
Uz bildes nav J.Pujāts,otrkārt ,nevajag smieties par veciem cilvēkiem,arī A.Rubiks ir palicis večuks,ļaujiet viņiem mierīgi vadīt savas vecumdienas.
antimaidans
a
60 cilvēki reiz 20 eiro tas ir , tas ir 1200. Vai tad tā ir nauda ;)
Ifi
I
Ludzu pasaki kadelj tas ir labi? Sudraba neko nepiedava tikai tuksi muld vot ka vina stradas un dairs bet vinjai nav pilnigi nekads plans. Es nesaku ka Vienotiba ir sveto bars bet dotaja situacija vini ir logiskaka izvele visiem tiem kas grib lai mes paliekam ES,NATO un vispar uz rietumiem orienteti nevis uz austrumiem.
alf
a
A kāpēc visiem jādzīvo pēc viena modeļa? Ja cilvēki tā ir laimīgi,lai dzīvo... Nost ar globalizāciju un amerikānismu! - A kapēc tu dzīvo ES amerikāniskā vidē un te sludini savu izpuvušo PSRS modeli? Es nedomāju ka tādā nabadzībā Krievijās dzīvo laimīgi cilvēki, kuriem jānoskatās kā daži labi Krievijas miljardieri uzdzīvojas. Man liekas, ja viņiem iedotu granātas tad ar lielāko prieku tos kremļa bagātos valsts izzadzējus un korumpantus uzlaistu gaisā. Kapēc tavi krievi brauc uz nīsto ASV, meklē to amerikānisko dzīves veidu? Ko
Farss
F
Žēl tik, ka neviens nepublicē kādu video, kur reāli balso vienā iecirknī 25+ cilvēku minūtē ( tas pēc iedzīvotāju skaita un balsošanas iecirkņu daudzuma). Tas tiešām būtu labs skats... :D :D :D
Bloda
B
Ko tu tur murgo!? Cilvēks nofilmēja Sudrabai līdzīgu personu kapjot lidmašīnā - kāds tam sakars ar valsts drošības apdraudējumu :-)
Juhans
J
Tikai Aivars Lembergs!
Lisa
L
DIALOGS BIJA TAČU VALSTS VALOD..
Čudiks
Č
Nu tas ir nelielā korī uz 25 dziedātājiem un diezgan nelielā latviskā pilsētā, nu cik jau mums ir to cittautiešu, tik arī integrējam :) Pirms pārs stundām ar kopā draudzīgi un smaidīgi nodziedājām Pūt vējiņus un pacēlām mastā Dziesmu svētku karogu!
Vatnik
V
Stingrā Kremļa žurka? Atkal jauns segvārds? No Tevis smird pēc Kremļa atejas :D?
kapka
k
Zīmīgi, sudrabu un ušaku slavē vieni un tie paši troļļi, paliek jau garlaicīgi:D
varaskāre
v
Tā, kura uzvarēja Kaščeju nemirstīgo, Žagaru :D
ugundia
u
Aptauju veica D-pilī, Rīgas mikrorajonos un Ventspilī??? Kur tās aptaujas rauj un KO aptaujā??? Es nekad neesmu ticis tajās aptaujās un nezinu nevienu, kas ir aptaujāts. ušaks..... lembis.... tad uzreiz varam norakstīt Latviju..
Mary
M
Es izmanotju šo iespēju. Katru mēnesi apdrošināšanas kompānijā iemaksāju savas privātās pensijas uzkrājumā nelielu summu, un katru gadu atgūstu nodokli. Esmu apmierināta..
M.Bārtstihts
M
ka vairs nav krievu rubļi. Tad komponists tos laikam bučotu un bučotu.Tu esi bijis par Latviju? Kad? Tad,kad vēl lietoji alkoholu? Tas laikam aizplīvurojis tavas smadzenes un skaidras domas -tutū no galvas ārā!! Kauns par Kalniņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas