Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ar apņēmību reformēt Rīgu

Pašreizējā koalīcija izstrādā vairākas valstij nozīmīgas reformas, un partiju apvienība Attīstībai/Par! (A/P) tās ja ne vada, tad "stumj", lai tās virzītos uz priekšu. Šādu pārliecību aizvadītajā A/P ietilpstošās partijas Latvijas attīstībai (LA) kongresā pauda partijas valdes priekšsēdētājs, A/P līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce.

Top komentāri

Tenis
T
Izskatas, ka Latvija turpinas 30 gadu banditiska rezima tradicijas, jo zagligaks, nekaunigaks, aktivaks tad var neierobezoti realizet savus banditiskos planus, shemas, lidzigi rikojas skele, gailis, riekstins, kalniete, slesers, bet visi parejie tikai klusejot noskatijas un bezspecigi platija rokas. Puce ir zaglis un par to vins tika izmests no EM, kura darbojoties zaga naudu, organizejot kaut kadu bezjedzigu bianali, un ari tad citi ieredni kluseja un neko nedarija, lai apturetu Puces prettiesiskas darbibas.
наша Рига
н
Apžēliņ kā var tā pļūtīt. Patiesībā šitie apņēmīgi zaglīgie smukdirsēji to Rigu ar visām tās treknajām barotnēm padirsuši uz visiem laikiem un drīz padirsīs arī pārējo Latviju. Deļ latvjiem būs palicis tikai debīlcirks priekš apmērkaķošanās. No pretīguma par viņiem balsojošu ēzeļu paliks arvien mazāk un daudzi no viņiem vai nu vispār nebalsos vai kopā ar krieviem balsos par pareizajiem svoločiem. Tā ka tuvākā nakotnē tie reformātori būs tovārišči pa svoločiski naclopiskajia līnijai. A labākos latvju marionetvaras cūkinus čekistKremlis varēs apbalvot ar nodevības medaļām Latvijas sagraušanā par gods godam padarītu darbu. Moš vēl pa Pūtins dadzīvos un labākiem no labākājie personīgi pielepēs to medāli pie krūtīm.
Priecīgs Ieteikums
P
Ja pie valdības stūres laiž analfabētus, kā to dara PPPPLV un kāds ir Pūce, tad protams viss iet ļur ļur ļur 30 gadus ++++. Diemžēļ ‘atjaunotā’ Latvijā lielākā daļa no valdības sastāv no pilsētniekiem, kam ne jausma, ka latvieši nāk no mežvides ļaudīm un ka tautas gars bija 2x2 kvadrātā spēcīgāks 1919 g, kad tas no Rīgas padzina atpakaļ uz Maskavu bolševiku jampampiņu Stučku, kurš todien tāpat kā Jurītis šodien vēlās latviešu tautai uz galvas uzsēdināt savu rīdzinieka pakaļu. Patiesa brīvība ir piedzīvojama tikai laukos un mežvidē, neviss betonā un tranīšu fantāziju pļūtās ieslodzītā Rīgā. Pūci ir jāpārnāca par PPPPLV robešargu un jāpārceļ uz Latvijas viņgali—ja vien esošie robežsargi viņu nepārmetīs uz tur kur pazuda ‘gudrais’ Stučka.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas