Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Ar reemigrācijas plāna palīdzību cer uz 80 000 iedzīvotāju atgriešanos Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rita--- Londona
r
lai atgrieztu LATVIESUS ZEME- jaatbalsta un jarada -darbavietas -,jaatgriez lauksaimnieciska aktivitate-jaaktivize starp lauksaimniekiem,zemniekiem-kooperacijas metodika- tad JAU-tiks atrisinata darba iespejas -ari vienkarsiem laudim...ne jau tikai -augsta amata cilveki ir janoverte un jaaicina atpakal- ari vienkarsi-slaucejas,kartupelu parlasitaju-,ielu apkopeju,sanitaru,pavara paligu-siltumnicu stradniecu,veikalu plauktu pakotaju- un daudz daudz -vienkarsu darbu daritaju -DARBS... ari ir augsti novertejams darbs...-jo bez ta ari nu nekadi-nevar iztikt-arzemes mes-kas daram vienkarsu darbu- ari esam noverteti- un darba angli necel gaisa degunu -ka ir boss-bet ir sajuta-ka stradajam ka lidzigs ar lidzigu--- un ja ir daudz darba-boss neskrien majas -ka LV JAU PIRMS 5...BET STRADA AR MUMS -un palidz mums ari musu darba -lidz darba beigam--- un bez uzvalka -un slipses...vienkarsas drebes - DODIET IESPEJU-VISU NOZARU SPECIALISTIEM UN ARI VIENKARSA DARBA DARITAJIEM--- TAD JUMS BUS CERIBAS ...KA VARAM ATGRIEZTIES--jo loooti gribam dzivot SAVA DZIMTENE-bet gimenei tur neizdzivot---
Tausa
T
efbbbfI comment each time I escilealpy enjoy a article on a website or I have something to contribute to the discussion. Usually it's a result of the sincerness displayed in the article I browsed. And after this article this blog name. I was moved enough to drop a comment I do have a couple of questions for you if you tend not to mind. Is it just me or does it look like like some of the responses come across like coming from brain dead visitors? And, if you are posting at other social sites, I would like to follow you. Could you make a list all of your community sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?
repatriantu statuss
r
un tiem piemērojamie pabalsti, par ko, varbūt palicējiem vajadzētu pabalstus ,nevis ekonomiskajie bēgļiem.
un vispaar
u
atziisties, ka tu pats arii labpraat kljuutu par taadu "beegli", tikai neko vairaak par trolljoshanu komentos un leilaakas minimaalaas algas prasiishanu neproti un taapeec arii nekur neesi "aizbeedzis".
  • 0
  • 0
diedelnieka statusu tev
d
Ej straadaat, paraziit.
  • 1
  • 0
Muļķu zeme
M
Muļķu zemē viss pa vecam. Reālu darbu ierēdņi un politiķi aizstāj ar darba imitāciju un dažādu bezjēdzīgu plānu un projektu rakstīšanu. Jebkurš nemuļķu zemes iedzīvotājs pateiks, ka ir tikai viens patiess ceļš, kā atgriezt aizbraukušos Muļķu zemes iedzīvotājus- radīt konkurētspējīgas darba vietas. Jo vairāk būs tādu darba vietu, jo vairāk cilvēki atgriezīsies. Muļķu zemes ierēdņu un politiķu paziņojumi- radīt darba vietas ir uzņēmēju uzdevums, bet mūsu uzdevums ir rakstīt reimigrācijas plānus lieku reizi apstiprina, ka šī ir Muļķu zeme, kur viss iet pa vecam.
Latvija
L
Es nezinu kaa juus mulkji savaa Mulkju zemee dziivojat, bet mees Latvijaa censamies nevis straadaat par minimaalo, bet dabuut labu darbu. Kaada jeega no darba, ar kuru pat reekjinus nesamaksaasi?
  • 2
  • 0
Reizrekins
R
Reālais plāns kas nostrādā uz 100% ir vienā teikumā -SAMAZINIET nodokļu slogu līdz vidējām nodokļu slogam kā ir Eiropas Savienībā!
labveelis
l
Gribi dziivot kaa Eiropas Savieniibaa? Aizbrauc tur pastraadaa. Es gan apsolu, ka buusi nepatiikami paarsteigts, jo nekaadas beznodoklju paradiizes nav (ja neesi nelegaalis vai cilveeku tirgotaaju upuris, taadi patieshaam nodokljus nemaksaa) un arii bezmaksas labumus tev neviens nedalis, par isu maksaasi tik, cik maksaa.
  • 1
  • 0
Dr.xy
D
Kamer Latvijas Valsts valdiba neipildis visus likumus par Valsts nodevibu,un okupacijas seku likvidesanu,uz daudzu latviesu atgriesanos neceriet.
kaut kas
k
tik pat stulbs, kā Latvijas attīstības plāns līdz 2030. gadam. Nu nevar neko tādu ticami saplānot! Naudas piešķiršana pakaramiem plānotajiem.
Fiksais
F
Latvijā ir 10 reizes mazāks neapliekamais minimums, kā citur Eiropā. Nevienam nav noslēpums, ka liela daļa aizbraukušo nav top līmeņa speciālisti, bet gan vienkāršā darba darītāji. Vai zinat kādu Eiropas valsti, kur maksā 200-300 latu algu, no kuras vēl pusi novelk nodokļos? Un tā tas ir par katru apgādājamo personu ģimenē. Vai varat nosaukt vēl kādu Eiropas valsti, kur nodokļi ieslēdzas uz pilnu klapi no 45 latiem? Vai tas nozīmē, ka valsts gatavojas veikt masīvu melu kampaņu? Vai Pavļuts domza ka tautieši emigrācijā dzīvo aiz dzelzs aizkara, kur valda viena patiesība?
komisaars Megree
k
mesjee, vai juus zinaat, ka viena pati iires maksa nebuut ne pasaa labaakajaa rajonaa (virs videejaa) var liidzinaaties divaam trim Latvijas minimaalajaam algaam? atbrauciet te pastraadaajiet, pagaidaam jums ir tipiska Dienas komenteetaaju nelaime, spriedeleet par Eiropas algaam, nokluseejot, ka arii cenas ir citas.
  • 0
  • 1
Skaisle Jātaļniece
S
Izlasīju EM mājaslapā to plānu un šobrī par 101% piekrītu zvirbuļa jautājumam - esiet stulbi vai tikai tēlojiet? Tas ir vājprāts ar ko nodarbojas Latvijas valdība, tas ir noziegums!
Tam no Zviedrijas
T
Ieteiktu spriedelēt par ko zināmu. Tulks tiesā ir spiests zināt daudz ko, arī dzīvē visiem mazliet ir jāorientējas visās jomās. Specifiska terminoloģija ir tehniskajās nozarēs.
no Zimbabves
n
Bet tagad jautaajums tam tulkosanas ekspertam - kursh to prieku apmaksaas? Pats valodu nezinoshais nabadzinsh nee, jo naudinjas nav - tie labie tulki ir peec sunja daargi. Taatad atkal valsts? Bet juus esat pareekjinaajis, cik tas valstij izmaksaas, katram gruutgalvim personisko tulku pielikt? Vai zinaat, ka taada tulku shtata nav ne ES, ne ANO?
  • 1
  • 1
No Zviedrijas
N
Pirms uzbrūc komentētājam internetā, padomā, ka nezini kam uzbrūc - vari palikt jaņos kā šoreiz. šo to zinu gan par tulkošanu, jo ir gadījies pastrādāt šajā jomā, tāpēc zinu ko runāju. Pārtraucu tieši tapēc, ka bija grūtības ar specifiku dažādās nozarēs un man nav tulka izglītības. Ir jau protams tie, kam ir vienalga arests vai aizturēšana - bet profesionālim atšķirība ir jāzina. Ne jau par velti arī tulki specializējas un neņem kuru katru darbu.
  • 2
  • 0
Ka tad
K
Dzīvojam nevis valstī,bet absurda teātrī.Jādoma kā apturēt ekonomisko bēgļu straumi.Atgriežas tikai pilnīgi slaisti un neveiksminieki.Ja kads iekārtojies darba ar cilveka cienīgu atalgojumu,viņs nekad neatgriezīsies atradat par grašiem,lai barotu tupi zaglīgo Dombrovska varzu.
No Zviedrijas
N
"Ja svešvalodas zināšanas tiešām ir nepieciešamas, piemēram, saskarsmei ar iedzīvotājiem, ieteikums iestādei ir nevis atteikties ņemt cilvēku darbā, bet piedāvāt viņam atbalstu valodas apguvē" - Vai nebūtu prātīgāk un praktiskāk ieteikt izmantot tulku pakalpojumus? Nezinu kā citur, bet tā dara Zviedrijā - veselības aprūpes iestādēs, policijā, tiesā - principā visās valsts un pašvaldības iestādēs, kam ir līgumi ar tulku aģentūrām un kas var nodrošināt tulkošanu pa telefonu vai klātienē. Papildus efekts - būtu darbs tulkiem un iespēja attīstīt nozari.
no Zimbabves
n
Ja cilveeks nezina savas nozares specifiku, taatad vinsh nedabuus sho darbu, jo shis darbs arii ir vieta profesionaalim. Labriit!
  • 1
  • 0
No Zviedrijas
N
Piebilde par tulkiem. Katrai nozarei ir sava specifika - pat, ja darba meklētājs zina valodu - nevar prasīt, lai viņš pārzinātu specifisko terminoloģiju pie tam vairākās svešvalodās - priekš tam ir specializēti profesionāļi. Pie kā nonāk neprofesionāls tulkošanas darbs? Palasiet rakstus par kļūdainiem normatīvo aktu tulkojumiem piemēram.
  • 3
  • 0
hmm
h
Tikai kur tie 80 000 strādās pie esošā bezdarba līmeņa ???
vilks(ne jenotvilks)
v
Tukša pļāpāšana,lai radītu ilūziju,ka mūsu varneši sviedriem vaigā rūpējas par tautu !
Jukums
J
Protams, daudzi vēl tikai izbrauks. Jo joprojām nav novērsti cēloņi - milzīgā sociālā netaisnība un greizā sociāli-ekonomiskā politika. Joprojām tā pati vecā, nekur nederīgā nodokļu sistēma. Uz šiem apstākļiem arvien skaļāk un nepārprotamāk norāda visdažādākie vietējie un ārzemju eksperti, bet valdība šo idiotisko politiku mierīgi atļaujas vien turpināt tālāk.
Teikums
T
Vai arii - ja nav ko teikt, netrolljo. Buusi vienkaarshi cilveeks, kam nebija ko teikt, nevis iespiiteejies kretiins.
  • 0
  • 0
Teikums
T
Es sen zinu, ka tu esi privatizeejis spriestspeeju un citiem taas nevar buut pat teoreetiski, bet varbuut labaak iemaacies so spriestspeeju apliecinaat ar spriedumiem, nevis bljaustiishanos? Speciaali tiem, kas saak simuleet kontuuziju, atkaartoju, par ko runa. Te viens komunisma simpatizeetaajs (Jukums) vaimanologjeeja par kaut kaadu netaisniibu, laikam ar to domaadams faktu, ka citiem par darbu maksaa labi, bet vinjam par seedeeshanu kamentos minimaali. Sim Jukumam atgaadinaaja, ka visi meegjinaajumi ieviest "taisniigumu" ir beigusies ar koncleegjeriem vai, veel trakaak, masu kapiem. Ar to saruna peec buutiibas beidzaas un tu sajaa sarunaa esi tikai trollis, kas piesedz melja Jukuma atkaapshanos, nekas vairaak. Gribi aizraadiijumu par to, ka atkal teelo pilniigu nejeegu un piemelo citiem to, ko vinji nav teikushi?
  • 0
  • 0
Vārds
V
Jā.. tu nekad neesi izcēlies ar spriestspēju. Ja redz lielais komunistu līderis saka, ka koncentrācijas nometne - tas ir sociālais taisnīgums.. tad tu esi gatavs bez maz pa purnu solīt tiem, kas smiedami tev pasaka - zini, nu nav konc.nometne nekāds sociālais taisnībums. Nu tupa nav un viss. Tu protams vari vēl desmit komentārus uzrakstīt ka ir.. bet tāpēc jau tās nometnes nekļūs par sociālā taisnīguma piemēriem. :)) Un ja tu tiešām no sirds tici tam, ka ZK režīms ir sociāli taisnīgs.. tad ko tad tu visus par boļševikiem mēdz lamāt? Es jau saprotu, ka tu vārdus nejau to jēgas, bet labskanības dēļ lieto.. bet nu tomēr.. ja nometnes tev šķiet taisnīgas un labas.. tad tev tak pašam sevi vajadzētu braši saukāt par boļševiku un nekautrējoties uz krūts tetovēt Staļinu un Hitleru. :)) Vai arī - vienkārši beidz komentēt kad dzer. Tad varbūt sanāks kaut kas prātīgāks par slavas dziesmām koncentrācijas nometņu sociālajam taisnīgumam :D
  • 0
  • 1
anoniimajam trollim
a
Pasha mulkjiibas demonstraacija sanaaca te, gribeeji nokomenteet, bet sanaaca parupja bljaustiishanaas cietumnieku stilaa. Sociaalais taisniigums koncleegjeros ir, no lumpenja viedoklja, perfekts - balandas zupa un vieta uz naaraam garanteeta un visi apmierinaati (jo neapmierinaatos salaiciigi atshauj). Ko citu lumpenim dziivee vajag, sanjem sau garanteeto minimumu un dziedi slavas dziesmas diktatoram :D
  • 0
  • 0
striidniekam nikjim
s
te tev nav nekaada ielu banda, kur uz kritiku var atbildeet ar bandiitu zhargonu. Bet par sociaalo taisniigumu, par ko lumpenji ciinaas, to arii sanjem. Nepatiik Eiropa? Citur ir veel sliktaak.
  • 0
  • 0
smējējam
s
Vecīt - uzbraukt arī ir jāmāk. ZK ir kārtīgs komunisms. Elites noēdas trekno suņu gaļu un havo baigo luksus dzīvi ar mīļāko harēmiem, kamēr apakšas ēd dubļus un mirst badā nāves nometnēs. Tā ka tur kareiz tas sociālais netaisnīgums ir vēl lielāks... Un ja tu uzskati, ka nepieciešams braukt augumā cilvēkam kurš ir sašutis par sociālo netaisnīgumu - tad ZK būtu vieta kareiz tev, jo taisni tā izskatās vieta kurā šis tevis apbrīnotais netaisnīgums ir vislielākais. Tak domāt vajag pirms "braukt augumā".. citādi tu reizēm reti stulbi pats sev kājā iešauj :))) Un nekas vairāk kā paša muļķības demonstrācija tev nesanāk :D
  • 0
  • 1
izsmeejos labi
i
Ir taada briiniskjiiga valsts Ziemeljkoreja, tur nevienlidziibas nav. Negribi paarcelties uz turieni?
  • 0
  • 3
Ezis UK
E
Bet ,kur viņi ko mainīs,ja "valsts"ir tik % daudz! Kādi UK būtu nodokļi ,ja valsts "maizē"strādātu katrs 6 no visiem iedzīvotājiem! Bet mums ir gurķu pumpu pētīšanas un regulēšanas ,"kantoru "čupām! Un bez kārtīgas samazināšanas 50% apjomā ,lai būtu līdzīgi ,ka Eiropas valstīs ,nekas nelīdzēs,bet kurš tic ,ka to darīs!?Tad varētu arī nodokļus samazināt ,bet tagad 1miljards katru gadu par šo ekstru aiziet.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas