Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Arī Kargina dzīvesbiedre Barinova Saskaņai ziedojusi 9000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
jā, liela nauda un saprašana kā to labāk izmantot reti kopā.
x
x
SC ir Socialdemokratiska partija.. ta sieviete apkarusies ar briljantiem un karekliem ir stradniece un partijas aktiviste.. Urbanovics un Kargins ir darba tautas aizstavji.
lapsa
l
Zel ka krievi ir tik STULBA tauta ka pat nespej atvert vestures gramatas un izlasit kas notika ar Sudetu vaciesiem Cehoslovakija kas ari bija tik STULBI ka draudzejas ar Hitleru. vini tika iemalti galas masina. Zel ka krievi kas balso par krievu (lasi Maskavas) partijam neko nejedz no vestures.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
PAR LATVIJU!
Vientulais vilks
V
Lai mums veicas.AR labu nakti,kaut gan man aiz loga ir gaisa pecpusdiena
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Vienotība kā sarakts pašreizējos apstākļos ir pieņemama paradība, taču šajā listē būs jaizdara attiecīgas korekcijas. Un to var ikkatrs latvijas pilsonis. Jāpieiet šai lietai atbildīgi. Būtu labi, ja šajā Saeimā iekļutu tomēr aŗī TB/LNNK, pat VL un ZZS, (lai gan ZZS ir tik pērkamas dvēseles, tomēr nacionālais moments šajā partijā paldie Dievam eksistē), jo tās būtu labas piedevas VIENOTĪBAI. Un tad ir Latviska valdība! Izskatās ka AŠ kvadrātā gatavi iet ar SC. Jācer ka AŠ kvadrātā aizies pa politisko skuju taku, JO VIŅI IR ATBILDĪGI PAR VISāM ŠĪM ŠMUCĒM LATVIJAS POLITIKĀ UN EKONOMIKĀ, NEVIENS CITS!
Vientulais vilks
V
Acim redzot esam domu biedri.Attieciba uz GIRTU man ir tadi pasi uzskati.
Zanis Pleve
Z
Kapec jazino, ka Barinova ziedo kaut kadai partijai. tapec, ka kargina sieva? Viniem tac laulibu ligums, ka normaliem cilvekiem. Vina rikojas ar saqvu mantu...........
Гы
Г
Ну уж лучше так, нежели "чисто по латышски" - разворовать гос предприятие на нужды партии.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Arī es atbalstu Dombrovski - izsvērts valstsvīrs. Nav "karstas putras strēbējs" nav demagogs kā dažs kura iniciāļi sākas ar A un beidzas ar Š. Ģirtiņš gan tiks izsvītrots no mana biļetena ar loti treknu svītru, es šeit domāju Krrrrrrrrrrrrrrrrīstoveskis. Laimes meklētājs!
fiksais
f
Par SC balso latvieši, krievi balso par LPP/LC. Varu paskaidrot kāpēc: 1. Vairākus gadus atslēdznieku madāma ikpārvakaru rīkoja tematiskos draudzības vakarus, uzsaukdama mazu zaceni un šmigu - tatāri, krievi, baltkrievi, ukraiņi ,čigāni uc. cittautiešu biedrības un kopas, kuras ilgu laiku tika šādi patikami čubinātas, kuru biedri - pilsoņi nešaubījās par ko balsot... 2. Atslēdnieks ir krievu lielākās daļas sapnis - veiksmīgs, bagāts un bezkaunīgs. Kuru rāda pa TV, raksta avīzēs, brauc ar lielu mersi, ir Naša Volna pirmajās rindās ar krievijas "bomondu". Ikkatra detaļa ir atdarināšanas vērta - paskatieties vēsturē, kāds ir krievu cilvēka ideāls! Par SC, vēl vairāk par bitēm balso tikai atsaldēti proletārieši... Bet cik tādu ir? 3. Aleluja... Stabils elektorāts. Par ko liks par to balsos. Ne vairāk, ne mazāk kā kādas 10 tūkstošu balsis. Ja paskatās statistiku, nemaz tik daudz nevajag lai tiktu ar sarakstu iekšā. Tikai šīs balsis jau to garantē. Iepriekšējās jau nāk kā bonuss. Diemžēl mums nav žurnālistu-analītiķu, kas spētu ar loģiku un rūpīgu darbu saprast dažādu sociālo procesu veidošanās principus Latvijā. Ne vienmēr etiķete politikā norāda uz satura patiesīgumu. Arī šis mans vērojums ir tikai neliels pētījums pirms pagājušajām vēlēšanām, bet rezultāts bija ļoti precīzs! Protams tas radikāli atšķīrās no izbazūnētajām zoc-pētījuma kompānijām!
SS
S
Abramutangu pēcnāceji!
Vientulais vilks
V
ES, cienitais kolegi lidz matu galiem esmu LATVIETIS un negribu piedzivot to ,kas bij lidz1990 gadam,bet patreizi atrodos talu no LATVIJAS,arzemju latviesi visi mani pazinas balsos parDOMBROVSKI.zel ka nevaram klatiene padiskutet
Bo
B
Vai Lavents gadījumā nav ziedojis savus deviņus tūkstošus SC? Kas zina, varbūt arī viņš savu Banku Baltiju dabūs atpakaļ. (No jauna piepildītu, protams, no Latvijas budžeta.)
lapsa
l
Nu jau paliek interesanti. Izskatas ka Moskalu SC ir sacerejusies sagrabt varu. bus interesanti, URBANOVICS jau no PARTIJAS TRIBINES tribines klaigaja ka busot LIELAS POLITISKAS TIRISANAS, bet ADAMSONAS bijusais cekists ko Urbanovics ir nosaucis par iekslietu MINISTRA kanditadu tieca ka busot PLASI ARESTI. Es seit nedomaju ka Adamsons arestes krievu partiju atbalstitajus piemeram KARGINU bet Latviesu partijam un vinu atbalstiajiem ir par ko padomat.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas