Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Arī Talsu reģionālā partija un Latgales partija Saeimas vēlēšanās startēs kopā ar Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Tas nozīmē ar pastāvošo saeimu? Vai jūs domājat,ka tā būs pareizi? Tad jau nevajag vēlēšanas , lieki iztērēt nevajadzīgi naudu!
Nejēga
N
STARTS= sākums! Ko viņi sāks kopā?
to "ko viņi sāks?
t
tu kaut ko jauc! ...to guberņu jau taisīs Šlesers ar savu komandu.
  • 1
  • 1
"Ko viņi sāks kopā?"
&
kopā viņi prihvatizēs to, ko nepaspēja treknajos gados, un tā - kopā ar UA miljonāriem - līdz pat guberņai.
  • 1
  • 1
latvietis
l
Vienotība zeļ un plaukst. Visus aicinu balsot par Vienotību!
Vārds
V
Jenotu banda pūst un smird.
  • 3
  • 4
Donāts fujam
D
Tu esi īstais maskavas krievu pakalpiņš! Katrs kārtīgs cilvēks priecājas par eiro. ES jābūt tikai eiro! Fuj tādien fujiem! Tikai zem Vienotības karoga mēs varam attīstīties kā rietumnieciska valsts!
W
W
Vai nu dumš tu esi vai korumpēts,vai nedaudz no abiem.
  • 2
  • 0
Es
E
Tāda godīga seja!
fui
f
kangari - Vienotības lata slepkavu pakalpiņi
ARGO
A
Žurkas, kas mēģina tikt uz grimstošā kuģa "Vienotība".
zahars
z
Marš, uz rokas bučošanu.......
Pid-rik-ku-kū
P
Tak kāda tur šķirba kā sagrupējas vai pārgrupējas politkrimināla noziedzīgie grupējumi (Latvijā segvārds partija) ? Nu ja nu vienīgi, lai Bauri Tukšiepauri no tā visa iegrimstot dziļā debīlisma transā turpinātu par tiem balsot......
jeģinstva
j
Vienotības lielākā daļa ir galējie liberāļi (lai gan Straujuma dievojas, ka nē), bet liberālisma sabiedrībā brīvai naudas plūsmai traucē - robežas, tradīcijas, tautas, valodas ticība, laulība un tradicionālā ģimene utt. Tāpēc liberasti ir iefiltrējušies pat konservatīvi centriskajā Tautas partiju blokā. Liberālisms ir par to, lai nojauktu visus šķēršļus naudas ceļā. Liberālismā visi ir vienlīdzīgi, bet tie, kam ir nauda, tomēr vienlīdzīgāki. Ideāls liberālisma galamērķis ir cilvēks bez saknēm, kura vienīgā jēga dzīvē ir tieksme pēc naudas un vienīgā izklaide - tās tērēšana. Nav svarīgi, kādai rasei, tautai šis cilvēks pieder, ja viņam pašam tas nav svarīgi. Ideālā gadījumā viņš vēl ir upurējis savas tautas valodas zināšanas par labu kādai globālākai valodai, lai korporācijām būtu vieglāk atrast viņam pieeju.
aha
a
Tavi senči šitos tekstus bīdīja jau tad kad veidojās valstis.
  • 3
  • 4
nnn2
n
Latvijas nodevēju rindas papildinās.....normālos cilvēkus jeģinstva met ārā,bet ņem vietā pērkamas pabiras
>nnn2
&
Pilnīgi piekrītu!
  • 3
  • 0
nnn2
n
domāju,ka izsviežot Vilku tā ir liela rižās kļūda
  • 10
  • 2
ccc2
c
Vispirms padomā, kāds cilvēks ir vajadzīgs - normāls vai zinošs cilvēks. Vai tāds, kurš māk tikai skaitīt deputāta algu un vāvuļot riņķi un apkārt ir zinošs un normāls?
  • 7
  • 2
AAAAAAAAAAAAAAA
A
Re kā lien pie siles ka tik varētu priekšniekiem izjalpoties! Labāk būtu gājuši uz NA vai pie Reģionāļiem!
V[ĀRDAM
V
Vergus var atpazīt pēc viņu psiholoģijas. Kopumā šos vergus var iedalīt vismaz 3 kategorijās - prokrieviskie, proamerikāniskie un proeiropeiskie. Šos vergus var atpazīt pēc agresīviem komentāriem, kad viņi lamā viens otru. Parasti tipiskais vergs, kurš patiesi gatavs kalpot svešzemju kungiem neapzināti piedāvā viltus izvēli tikai no divām alternatīvām - "izvēlies - vai nu amerikāņi vai krievi". Neatkarības alternatīva, kurā paši latvieši lemj savu likteni netiek piedāvāta, jo šo vergu apziņā vai nu neeksistē vispār vai tiek noraidīta, lai iztaptu savam kungam (kuru nu kurš iedomājies sev par kungu). Tas ir nožēlojami, ka mums ir savairojušies šīs vergu dvēseles un neatkarības nīdēji. Viņu zemā pašcieņa un nespēja dzīvot bez vergtura parādās viņu argumentos, ka "mēs esam mazi un neko nespējam"", tas nekas, ka pasaulē ir ļoti daudz skaitliski nelielu tautu, kuras tiek cienītas ( Somija, Šveice, Luksemburga u.c.) un, ja tu nosauksi kaut vienu mazas un veiksmīgas valsts piemēru, tad šie vergi atradīs 1000 "argumentus' kāpēc Latvija tā "nevar". T.i. šo vergu iekšējā un nelokāmā pozīcija ir tieši tāda - "mēs nevaram", "Latvija nevar". Bet tāpēc arī nevar un neciena, ka mums pārsvarā visi politiķi ir šīs vergu dvēseles. Tāpēc visus proputinistus, proobamistus vai proborozistus es aicinu izmainīt savu vergu pozīciju uz prolatvisko! Jo tikai tad jūs būsiet derīgi šai valstij un tautai, kad jūs beidzot sāksiet kalpot savas tautas interesēm. Viss sākas galvā un domās. Nokaujiet tos vergus sevī un sāciet cienīt sevi!
  • 3
  • 1
Vārds
V
Nesiet tik noslēpumains un aiciniet balsot par Sojuz nerušimij Šlesera, Amerika un Ušakova izskatā!
  • 3
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas