Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Arī ZZS no Belēviča sagaida ministram noteikto uzdevumu izpildi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iznest
i
pacienta stāvoklis dod maz cerību no viņa ko izspiest
Brunis
B
"Tajā pašā uzņemšanas nodaļā, kurā kārtu pie ārsta gaida kāds ar akūtu nierakmeņu saasinājumu vai insultu, rindā ir arī cilvēks smagā alkohola reibumā, citādi apreibinājies narkomāns un uz ielas savākts bezpajumtnieks."Lūk, beidzot arī atbildēts uz daudzajiem 'kāpēc tā tas ir'. Jau pirms 10 gadiem ,kad strādāju slimnīcā, mediķi bija sasparojušies risināt šo ? par bomžiem utt. Bet tuvojās vēlēšanas un neviens topošais vai esošais deputāts neuzņēmās runāt par šo neērto jautājumu.Domāju, ka sabiedrībai par to strikti jāiestājas tuvojošos vēlēšanu programmās. Kāpēc nevar šķirot pacientus- nu un kas,ja kāds ministrs pillā nonāks bomžiem domātā uzņemšanas nodaļā?Citreiz padomās, kā savu ļumīgo ķermeni nogādāt līdz mājām. Toties normālās slimnīcas varēs strādāt ar normāliem pacientiem un mazināsies šīs šausmas, ko jāpiedzīvo med.personālam un slimniekiem un tiks saglabāts slimn.inventārs un tīra vide. Šos "izlases" eksemplārus jāizvieto ATSKURBTUVĒ-SLIMNīCĀ. Ēku šim nolūkam netrūktu, ja tik daudzas slimnīcas un skolas tiek slēgtas.Un cēla mērķa vārdā Domes varētu šos īpašumus izīrēt uzņēmējam, kas gatavs ko darīt, par simbolisku samaksu. Naudu šim projektam varētu vai nu vākt no ziedotājiem - arī pacientu tuviniekiem un visādiem fondiem utt. Aprīkojumu - no esošām slimnīcām, kur tos regulāri atjauno_ nu tā nav problēma, kā šo jautājumu sakārtot.Personāls arī atrastos, tāpat kā atrodas cietuma slimnīcām.Un nekāda nehumānisma es te neredzu- gluži otrādi -gandrīz vai jaunas garantijas, ka šie ekskluzīvie pacienti nenomirs uz ielas.Tad Stradiņa un citas slimnīcas nebūs pārtērējušas līdzekļus, jo te nebūs katram pacientam jāpiemēŗo Eiropas un pasaules standartiem atbilstošie superdārgie izmeklējumi,kas būs pieejamāki tiem, kas šodien nomirst gaidot rindās.Tā ka , mīļie politiķi, šis ir viens no jautājumiem ,kas Jums steidzami jāakceptē un jāatrisina, kamēr vēl visi ārsti un māsas nav aizbraukuši no Latvijas. Otrs - jāizbrīvē nauda no Jūsu kabatās nonākušajiem tautas nebūt ne akceptētajiem ienākumiem - no Jūsu prēmijām par vienkāršu pakaļas berzēšanu, no glaunu auto uzturēšanas izdevumiem,no kundziskiem dzīvokļiem, par kuriem arī maksā tauta utt. -un jāsamaksā mediķiem ,kuri patiešām katru dienu glābj dzīvības. Bendējot vienlaikus šajā atbildīgajā darbā savu veselību - jo redz, kā augstā ierēdniecība uzdzīvo par tautas naudu un ar kādiem argumentiem burtiski izkrāpj sev aizvien lielākas algas un visādas privilēģijas, ko apmaksā no mūsu valsts kopējās kases.
BKUS
B
http://www.diena.lv/latvija/viedokli/bkus-masas-anonimi-sudzas-par-nebusanam-slimnica-14131787
Arijs
A
http://www.diena.lv/latvija/viedokli/bkus-masas-anonimi-sudzas-par-nebusanam-slimnica-14131787?cp=2#comments
Veca patiesība
V
Kad kāds belašu ēd vilcienā, braucot no Rīgas, smird viss vilciens. Kad Belašs tiek pie varas, smird visa valsts. Smirdīgais ZZS kompartijas Belašs.
Dr.xy
D
Ir nekavejoties janogada visi zalgani apmaletie NATO ienaidnieki, kremla cekistu "investoru " atbalstitaji, un Latvijas tautas indetaji ar zalu razotaju mafijas razojumiem,Justicijas riciba.
Atbalsts
A
Lielisks ministrs! Prieks un sajūsma, aug jauna Āboltiņa, ZZS gatavojas staigāt pa Vienotības grābekļiem! Vai nu Brigmanis tādu čomu izmetīs politiskajā miskastē? Nekad!
Juhans
J
R.Osītis bez osītes paliks vēl bez Noslēpuma kas to 1. vārdu teiks tas to putru izēdīs
pietiek.com
p
Aizvadītajā nedēļā kādā žurnālā bija aprakstīts, kā izmisušai pacientei slimnīcas reģistratūrā paziņots – ja jums nepatīk mūsu sistēma, zvaniet pašam Belēvičam! Pieņemot, ka šis nebūt nav vienīgais šāds gadījums un ka veselības ministram Guntim Belēvičam ļoti kārojas uzzināt, kā tieši jūtas viņa „aprūpētie”, dodam gan Jums, gan arī viņam šo iespēju. Ļoti var būt, ka ministram ir vēl kādi tālruņa numuri, kas nav publiski pieejami. Taču tas, kurš jau iepriekš ir minēts publiskajā telpā, ir šāds – 29220259. Vienīgais – aicinām ministru viņa grūtajās dienas gaitās traucēt tikai ar konstruktīviem telefonzvaniem un nekādā gadījumā nesūtīt dažādas neviennozīmīgi uztveramas īsziņas: ir vispārzināms, ka ministrs, kurš jūtas esam nomelnotāju un ienaidnieku ielenkts, par tādām mēģina nekavējoties pasūdzēties tiesībsargāšanas iestādēm.
antiņa lomas tēlojums
a
"Kučinskis ir saņēmis veselības ministra rīcības plāna pirmos uzmetumus..." Kučinski, nevajag tēlot antiņu, jo Beļēvičs nav jauns ministrs, bet bija jau ministrs Straujumas valdībā. Ko tad viņš tur darīja? Kārtoja aptieku biznesu?
ukonens
u
Viņa rosīšanās ir tikai darbības imitācija, un tajā tiek izmantoti identiski saukļi kā vēlēšanu kampaņas laikā, piemēram, "Beļevičs zina..." Tas ir tipiska mutes bajāra stilā.
Ministra
M
atbalstītāji- Lauku Ģimenes ārstu asociācija - Kozlovskas kundze- ZZS, ārsts Baumanis- prakses vieta- "Saules aptieka"... Jautājumi ir ???
Alla Borisovna
A
Jā, tas nebūtu slikti, ja varen enerģiskais ministrs iesaistītos arī nozares sasāpējušo jautājumu risināšanā.
ZZS
Z
sagaidīs savu lielāko kritumu savā reitingā! Un pelnīti!
visi zina
v
Ne nu pildīs, ne nu kā Būs tik intreškonfliktā
  • 3
  • 1
Vienotība pamodās
V
Pagājušajā gadā, kad ienākuma nodokļa nesamazināšanas rezultātā iegūtos papildus 60 miljonus vajadzēja novirzīt veselībai, tad Vienotības finanšu ministrs Reirs to naudu ar vieglu roku atdeva notrallināšanai pašvaldību vadītājiem. Tagad pēkšņi pamodās: veselība iet grīstē! Kaunējušies būtu!
  • 9
  • 4
veselības ministra pamatuzdevums na
v
veselības ministra pamatuzdevums ir pārkārtot farmācijas nozari sev izdevīgā veidā, aizliegt smēķēt privātajās mašīnās un aizliegt pārdot enerģijas dzērienus. Viss pārējais ir otršķirīgi.
  • 12
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas