Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Ārlietu ministrija noliedz, ka kavē ķīniešu, vjetnamiešu u.c. iebraukšanu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Leto
L
Kad Tevi pasu izspiedis no darba,un ieliks savus,un parnems visu,tad gan runasi citu valodu. Vai tad pasi neesam cakli,vajadzigs lai citi musu darbu dara,un pasiem zobi vadzi.
Buka
B
pareizi ari dara, ka sos aziatus nelaiz Latvija, pietiek jau ar krievu aziatiem.
sirtaki
s
Kalvīts nav no Sudānas. Pašaudzētais mēsls.
nv
n
ne ko piebilst, ne atņemt. pilnīgi tev piekrītu.
mudaks
m
Redz citi brauc iekšā, bet mēs paši??? Aktuāla diskusij - braukt prom vai palikt Latvijā?
logs uz Eiropu
l
UK noteikumi: Non-European skilled workers will need to have a firm job offer in hand even before they apply for visas. Skilled non-Europeans would also need to speak fluent English and earn the equivalent of £24,000 in their home country in order to have any chance of entering Britain legally to work.
Antons
A
Ķīniešus viennozīmīgi jālaiž iekšā. Tie ir darbarūķi. Ar citām valstīm piesardzīgi.
de fukto
d
Rīga jau tā ir pārpilna ar ķīniešu un vjetnamiešu restorāniem.
Art
A
Labdien! Jā, arī manai sia ir bijušas problēmas, lai ielūgtu pie sevis sadarbības partnerus. Vēstniecības ir ļoti stīvas, piekasīgas un neskatoties uz manis nosūtītiem papildus paskaidrojumiem, izziņām neizdod vīzas vai izdod tikai vienreizējas un šai sakarā esmu pazaudējis sadarbības klientus. Praktiski drakoniskās vizu neizsniegšanas rezultātā Ārlietu ministrija ir par 90% iznīcinājusi lietoto auto tirgu Latvijā, kas ir pilnīgi pretēji tam, ko attīstījusi un turpina attīstīt Lietuva un rezultātā gūti milzīgi ienākumi auto pārdevējiem, valstij nodokļu veidā, servisiem, rezerves daļu tirgotājiem, naktsmītnem un zudis imidžs par Latviju, kā labu sadarbības iespēju zemi.
Leto
L
Ja ielaistu tos skibacainos Latvija,tad muza no viniem netiktu vala,ka utis jau salidusi ASV un citur,un izspiez vietejos ara. Loti jasargajas no viniem.
KLM
K
Kā nedod vīzas ? Vai tad Kalvītis nav no Sudānas ?
aradhana
a
Interesanti, ar ko gan buutu slikti nedot viizas gadiijumos, kad cilveeka patiesie noluuki ir visai apsaubaami?! Gluzi otraadi - sajos gadiijumos nevajadzeetu aprobezoties tikai ar viizas neizsniegsanu, bet pieveerst uzmaniibu uzaicinaataaja personai un, ja saadi gadiijumi atkaartojas, atrast veidu, kaa saukt vinu pie atbildiibas.
Dārznieks
D
Gana jau gana, vēl paši mākam ravēt un ecēt.
dzeris
d
ķīnieši jau nu parasti nekur uz pabalstiem nedzīvo, strādā un uztur sevi paši. Musulmaņi, tie gan ātri vien iemācās izmantot visas ES socialās sistēmas labumus, Es likumdošanu savā labā, bez tam, pat nedomā dzīvot pēc attiecīgās valsts likumiem, bet, grib, lai valsts sāk dzīvot pēc viņu likumiem. Es izdarīts pētījums - lielākā daļa musulmaņu un melnādaino( atvainojos, ja tas kādu aizvaino) dzīvo uz pabalstiem, un integrēties pat netaisās, un ir liels slogs sociālajam budžetam, bez tam, patreicoties viņu uzvedībai, arvien lielāku popularitāti iegūst galēji labējie. Uz visiem tas, dabīgi, neattiecas. Tā ka tie, kas te satraucas, ka krieviem cita mentalitāte, vēl pat nezina, kas ir citāda mentalitāte.
zvirbulēns
z
Visu pasaules tautu latvieši - Liellatslāvija :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas